Arcane Assassin :pray: :pray: :pray:
Zaljubio sam se u Bound Weapons :pray: :pray: :pray:
S
Printable View
Arcane Assassin :pray: :pray: :pray:
Zaljubio sam se u Bound Weapons :pray: :pray: :pray:
S
ghostsword tezi samo 1weight,pa stoga i nije neki nametnik kao ovi dragon bone i scale,a krasan dekor za uredenja u imanjima =)
ja sve prodajem osim soul gemova iznad common...dragon bonesa ima na bacanje kroz cijeli igru kao i onih sapphire,ruby,diamonda itd pa to sve prodajem kad stignem...
Ubio sam Blood Dragona :pray: :pray: :pray:
http://cloud.steampowered.com/ugc/61...B677B6CAE54CC/
Šesti zmaj ubijen. :)
Zasto? Petty soul gemovi mi sluze da rechargam svoj bow posto jednostavno nemam potrebe da mi je bow enchantan nonstop pa ga sam napunim malo kad idem klati divove il neke jace pizdarije.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
i ja bas naletel na jednog tam di je onaj neki muzej (nikak da zapamtim imena)... osim kaj djubre nije htelo sletjet pol sata, par zamaha s dwarven battleaxe-om s 20 frost damage i bil je gotov... uopce nisu teski ti zmajevi...
Probaj Elder zmaja. Ovi normalni su tolko slabi brijem da bi se mogao sa woodcutter sjekirom priklati.
moze meni netko objasnit kako ovaj frajer sa bow nanese 3.0k damage? moj bow ima valjda 20 damage-.-
ili kako sa 2 maca nanese 12.0 k damage, a moj ima jedva 16
3.0x, znaci 3 puta vise, zato sto je bio hidden, neprijatelj ga nije vidio, trebas perk uzet
Sneak perkovi.
sa daggerom mozes imati i 16x dmg ako si hidden,to su sve sneak perkovi
@sickpetey - a common gemovi toliko malo rechargaju oruzja da mi ih se ne da gledati dok skrolam kroz misc =) a imam black i grand soulova na bacanje tako da odmah rechargam oruzje cim se isprazni
Par pitanja:
di da nabaviim soul trap magiju ili weapon
jel mi trebaju dragon scalesi ili prodajem jer je dobra zarada
zna neko neki dobar mač onako za nekog na 20lvl...naletio sam na neki kvest red eagle sword pa se nadam da je dobar mač, inače sam one hand ili dualwield
di ima neki bolji trgovac? svi ovi imaju malo para i lošu opremu
hvala
A dobro onda. Ma ja stavim najveci dmg pa da imam malo chargova cisto da mogu iskoristiti te malecke gemove za nesto.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
za dragon scales ti je odgovoreno par postova iznad, cuvaj ih za oklope, a soul trap oruzja, vec sam ih nasel 5, tak da se strpi, haraj random pecine i bus ga nasel...
Kupiš mađiju kod lokalnih magova... Jedan od najboljih ti je u Understoneu u Markarthu... grana ti se na 3 strane, lik ti je kroz lijevi tunel odmah na izlazu iz tunela. Drugi najbolji ti je Mage od Jarl-a u Whiterunu. Ili nađeš enchantano oružje koje soultrapa, disenhantaš ga i ponovno enchantaš oružje koje misliš koristiti za to.= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Dragon scales ti treba za Dragonscale armor, a scales i bones ti treba za Dragonplate armor... oba možeš craftati ako dovedeš Smithing na 100 i uzmeš zadnji perk...= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Mačeve i armore prodavaj lokalnim blacksmithovima, oni imaju uglavnom iznad 1000 golda.= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Amulete, prstenje i staffove prodavaj generalnim prodavačima i Jarlovim magovima, oni uglavnom imaju 750 golda.
Ukradenu robu prodavaj Thief's Guild fencovima, oni uglavnom imaju 1000 golda.
Potione, knjige i ingredients prodavaj lokalnim alkemistima.
Igram se malo sa Conjuration i Bound Weapons....
Bound Bow = 211 damage
Bound Sword = 42 damage :cry:
Jebemti koliko je Bow OP prema ostalima. Probam klati sa Bound Sword i HP ne pada nikome, ali NIKOME :(
Da imate predodžbu...
Legendary Bow = 311 damage
Legendary Steel Sword = 47 damage ako se ne varam :cry:
Maceve trebaju malkice fixati jer glavna moc u njima su power udarci. Nema boljeg osjecaja nego kad frajeru glavu odfikarim.
To ti je zato što imaš visok archery skill njabe.
Nope, pošto više ne igram s ovim likom već se samo zajebavam, probao sam sa šiframa dizati One-Handed tak da je i on bio na 100 sa perkovima koji boostaju damage. Tak da je pravedna usporedba između Bow i Sword :(
Ne želim dalje igrati s ovim likom pošto želim ostaviti nešto neistraženoga za drugi prelazak :D Tak da mi sad ovaj lik služi za isprobavanje ovakvih gluposti.... pa ako imate kakvih pitanja, slobodno, već sam ga uništio xD
Dobro da sam i pogledao, razviješ si Conjuration lika da bi kasnije ovisio o summonima pošto sa vlastitim oružjima nemreš qurca popušit NPC-u :|
Hvala bartuče, bacam se na posao :)
Dragone ću prodavat dok se ne odlučim nabildat smithing a ionako ću main kvest ostavit za kraj.
btw. dragoni ovi random će stalno dolaziti jel dok ne riješim main?
Dual wield power attack skida sve u jednom udarcu osim bosseva. Sve "klase" su prilično dobro izbalansirane i sa svakom možeš normalno igrat.
Ja sam do sada ubio cca 40-ak zmajeva, tak da ih ima sasvim dovoljno. Ali pametna ideja ti je spremiti u kuću scales i bones, onoliko koliko ti treba, a ostalo prodavaj...= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Treba ti ukupno:
Dragonplate (Heavy) = 13 scales + 6 bones
Dragonscale (Light) = 14 scales
Problem je pošto igram na Master težini i tamo ne radiš nikakav damage, čitav dan možeš udarati po neprijatelju, a HP pada po djelić milimetra :( Eventualno bi valjalo na Adept težini!?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Nego, prvi put da me u gradu napao neki imenovani zmaj, a da nije dio questa ili sl. :pray:
http://i.imgur.com/NRTdxl.jpg
PS: Na Master težini, Bow koji radi 311 damage-a, ako nisi u Sneak-u i ako ti ne okine Critical... treba 6-10 strijela za stražare i sl. jače beštije. Onda zbroji koliko treba maču koji radi 50 damage-a :cry: 60-70 jebenih udaraca :|
Ovo su ti neke žešće fantazije. Ja igram na master kombinirano sneak/bow i melee. Sigurno mi ne treba 70 udaraca da jednog stražara sprašim, isse.
A upgrade na (Legendary)? :?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Herr Schnitzel...
Kakav damage radiš sa mačem? Ja sam ovo probao sa Bound Sword i usporedbe radi Legendary Steel Sword (pošto je niski level materijala) koji rade 42-47 damage-a po udarcu. 60-70 sam rekao matematički, ne praktično, pošto uspoređujem sa lukom i strijelom koji mi rade 311 damage-a... I sve bez sneak-a, znači punokrvni napad dok neprijatelj zna da ga napadaš :D
@Niko, ne znam, nisam upgradeao pošto ih ne koristim.
Damage koji daješ mačem ovisi o One Handed skillu, ne?
Koliko sam skužio, skill uopće ne diže damage, samo perkovi :(
Skill samo služi da imaš mogućnost otključati perkove koji pak jedini utječu na damage i druge karakteristike borbe
Ako mislite na dmg sa bound oružjima, to ovisi i o skillu oružja i o visini conjurationa.
Power attacks sa dual wieldom apsolutno rulaju,čak i na master,tko god tvrdi suprotno nema pojma :D
Entire Tamriel Landmass built into Skyrim.
'Ajmo teoretičari zavjera!
Nope...= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Bound Sword je UVIJEK na Novice
Bound Axe je uvijek na Apprentice
Bound Bow je uvijek na Adept
Svaki ima fixni damage neovisno o visini Conjurationa i o visini pripadajučeg skill-a (One Handed, Archery...)... svaki ovisi ISKLJUČIVO o perkovima iz pripadajučeg skilla i o perku koji povisi Bound Weapon damage.
Ista stvar i sa oružjima... Skill ne utječe na damage, samo materijal oružja, perk za damage i smithing (nadogradnje).
Pričamo o Base Damage. Power Attack kod svakoga također ovisi SAMO o perkovima koji diraju power attack.
Dali bow pojačavaju samo archery perkovi ili i još neki?
ajde daj jos 50 puta taj link,onih 40 nije dosta= Citat =:
Izvorno postao Macolla
pa da,one handed perkovi isto,logika :wink:= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Fora kod Archery-a je što su perkovi SAMO za Bow, tak da ispadne dosta jače na kraju.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Kod One Handed-a, imaš granu za dual wield, granu za sjekire, granu za mačeve, granu za mace ako se ne varam itd. Tak da je tu dosta tog grananja na tu količinu perkova. Kod Two Handed je ista situacija.
Ali da, ja se ispričavam pošto sam zaboravio da na sebi imam Archery opremu, zato mi je Bound Bow bio toliko visok naspram Bound Sword :oops: Tak da realno i mačevi mogu rulati što se damage-a tiče, samo treba oprema za taj tip oružja...
Pricate gluposti
Visina one handed skilla ti utice na damage koji dealaš sa one handed oružjima.
Tako i sa ostalim skillovima.
nego, upravo naletel na neki svetionik, sredil ono veliko djubre i puno malih djubreta ispod njega, otisel na vrh, i upalil lampu, i nest mi je maknuto, a nest dodano, al nemogu naci kaj, ni di je to... pricam o onom svetioniku di se dobije quest za onaj mac kaj je neko spomenul, kad procitas knjigu... ak zna ko o cemu pricam... ne pamtim nazive i imena, lol...
Stisni J i pogledaj.
Da, za obična oružja utječe, ali minimalno....= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
One-Handed = 30
Dwarven Sword = 12 dmg
Ebony Sword = 15 dmg
One-Handed = 100
Dwarven Sword = 15 dmg
Ebony Sword = 20 dmg
xD
Perkovi su najbitniji pošto naprave značajan pomak.
red eagle sword?= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Odlična stranica za ljude poput mene, koji vole raditi razne buildove :D
Skyrim Perk Calculator
PS: Sa lijeve strane imate "Link to this build"... ako napravite nešto zanimljivo, linkate na forum :D
Ne koristiš? Šališ se jelda? Meni je armor rating na 609 dok imam full Dragonscale armor na sebi + ScimitarS(Legendary) kojeg još moram nabrijati s nekom magijom u desanki.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc