:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja sam odigro 10 mečeva
Sve pobijedio
Onda počeo gubit 37-4 i slično
gg matchmaking
Printable View
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja sam odigro 10 mečeva
Sve pobijedio
Onda počeo gubit 37-4 i slično
gg matchmaking
Meni se uglavnom ne da igrati taj ranked zato kaj ima samo AP i CM. Najdraži mi je all random i aj bok, nema previše razmišljanja.
Nemože bit AR u rankedu :(
To bi bilo zabavno :rotfl:
ar je najgori mod ikad, ap je dobar ako ocu igrat nesto specificno ili ne tryhardat, cm ako zelim igrat dotu
Ne.
Meni -sd rula.
Betat se na Liquid protiv Rox-a? Daju 54/46 šanse, omjer itema 1:1 za Liquid.
rox ima bzz-a
To sam ja jedino i igrao. Sad u rankedu igram ap jer je captain uvijek tard koji ne zna banat i picka 5 supportova.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Ljudi, kad iskoristim augment scroll, jel mi to daje tradable ili untradable iteme? Jer dobijao sam tradable ali zadnji put kad sam iskoristio, dobih untradable. Možda to ovisi o input itemima?
Oce itko trejdat? Dam bilo sta iz inventorya za 4 keyeva, samo mi treba ostat jedan nametag.
http://steamcommunity.com/id/Sunnyyyyy/inventory/
Jebo bog isus mater doti. Onaj tko je gledao Liquid će znati.
Imam najgoru sreću na svijetu.
reko sam ti rox ima bzz-a
Nije u tome stvar, nego su cheatali, Liquid je trebao dobit onda su serveri propali. Vraćali su miljun puta na 7. minutu (di je liquid sveukupno pokupio još koji kill) i onda su startali iznova i liquid je opet počeo bolje i opet su propali serveri.
I onda su napokon fixali servere i šta se desilo? Znao sam.
cjeli inventory ti ne vrijedi 2 keya xD= Citat =:
Izvorno postao sakondo
ako ubacis untradable item, dobijes untradable item. ak ubacis sve tradable, dobijes untradable= Citat =:
Izvorno postao Sh4m4n
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
nije cheatanje, jednsotavno bad luck.= Citat =:
Izvorno postao Sh4m4n
also nikad, nikad se ne kladi na americke timove. imaju 1 uspijeh u miljon gejmova, sve ostalo failaju. (govorim murica vs eu)
Kako uvijek dobijem untradable kad sam neke već tradeao iz scrollova? :(
pa kad stavis neki koji nije tradable item unutra i dobijes untradable item. dovoljno sam tih recepti koristio i nisam nitijednom naso na takav zajeb
cak ti i upozorenje napise. jedno za kao ovi itemi ce se nepovratno unistiti, a drugo da stavljas untradable item
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Valjda si ga s ovim zbunio. Ako ubaciš tradeable iteme, trebao bi dobit tradeable iteme. Druga stvar, ''certain items you craft may not be tradeable until X/X/X date. ''
Da, tim me je zbunio, krivo je napisao al sad kužim. Valjda nisam čitao to upozorenje jer sam računao da je to ono uobičajeno da će se uništit item. Ali hvala, sad kužim.
stavio sam kill counter i assist counter na staff od furija i killove mi broji ali asiste ne, netko zna u čemu bi mogao bit problem?
los si
Assist gem je zbagan.
jebat ću mu mater.
cek, postoje assistovi? jedino sto vidim je moji killovi i sta su mi sve ukrali, nigdje nikakvi assistovi mi ne pisu
anyway HyperX D2L Season #4 je pcoeo ,prije 2 sata otprilike. prvi game nisam gledo, zakasnio. 2 game je bio malo los push od VG, ali su uspijeli su na kraju odniejti pobjedu od alliancea, nadam se da ce sad i treci gejm dobiti pa da alliance ode u lower bracket i da tamo izgubi od lgd.cn
nadam se da ce fnatic dobiti, rpemda igraju sa -2 igraca i lgd.cn je po mom misljenju mnogo bolji team
e i srykaj sam zajebo, nisam skuzio a nisam ni gledo sta sam napiso, samo preso pogledom nabrzaka
Nisam dugo pratio scenu,vidim da A i dalje saka. All is well.
Alliance :(((((
lodu nebi ni xboct kerijo
Prvi gejm su igrali savršeno s najgorim pub pickovima, al druga dva...
prvi gejm nisam gledo. slardar vjecito outofposition, kao i obicno... tragicno da netko moze tak lose igrati da to nisu istine
jebeni steam je down sada, bas me zanima kak ce fnatic odigrati.
nikad nisu ni valjali= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Po meni prvi game [A]Svs VG je čisti fail VG-a jer su dopustili tj. nisu se prilagodili dovoljno brzo na tusk wisp tree combo!
alliance vs fnatic
fnatic ih je outdrafto da to nisu istine, plakalo mi se dok sam gledo draft. na kraju je fnatic izgubio gejm jer su se poceli debilizirati i uzeli pretpostavku "dosta smo ih gankali sad idem ofarmati". trebali su samo nastaviti pritisak na top i mid lane, na botu wispa gaziti malo vise i to bi bilo to, good game. cim ti duo roam pocne pullati mos odma zaboraviti na gejm.... da su se skoncentirali na naix/wisp lane, slark bi bio tako ogroman da to nebi bile istine, ovako je sam ukurac sve otislo..
ukratko, alliance nije dobio, fnatic je izgubio
jel tko vidio kako je courier crko gore kad je nosio point booster trixiu?
zato je sad navi stompao alliance u finalu.
smiješno.
admiral 'two heroes' bulldog ftw.
nijen i loda nsita bolje odigro
trash gonna stay trash
zao mi je fnatica, gro su bolji od sigme al eto, potrefilo se...
kako je ta dota tužna kad su ti loši timovi stalno u finalima, a ovi loši ispadaju od njih :S
briem da alliance zamjeni lodu sa pajkattom, vrate captna na staro i nadu dobrog offlanera, da bi opet mogli biti tier1 tim koji bi stompao i navi i kinesku scenu. ovako su samo smece sa 2 ljudi sta ih kriplaju. loda nebi mogao kerijati ni 1600 ranked match u soloq, a admiral2hero igra 2 heroja. nazalost lode se nece riejsiti jer jebe njihovu menadericu. steta za egma/akke/s4...
mislim da kinezi igraju na razini iznad i navija i cjele europske scene, dk, vg, ig
navi ima vise osvojenih tourneya, al racunaj da je prije 5-6mjeseci bilo gro turnira po europi, a svega 2-3 u kini. ig i vici odlicno igraju u zadnje vrijeme, tong fu nazalost ima sam1 strategiju koja im radi (push push and push) ali maju potencijala da jos nesto naprave. dk i navi su daleko ispred konkurencije, al slijede ih ig, vici, fnatic te alliance
ostalo mozda jos vrijedi spomenuti speed i sigmu, al sigma je uzasna kad ne igra protiv navija jer su samo njih "studirali"