Božić je. zajebi rakiju uzmi votku :*
Printable View
Božić je. zajebi rakiju uzmi votku :*
Votka? Pfuuuuj. :P
daj Filipe.
a šta je bilo sa ono... jel meksičko ili španjolsko piće? onaj diablo ili kako se već zove. samo je jedan ostao u dućanu.
Jel išta nadmašilo tu žesticu?
To je vino, zapravo. :)
Al', ono, sramim se reći, no prodao sam se za reklamu.
Bio kod ženinih staraca, najeo se i napio ko svinja, sad meditiram da se ne raspuknem. Osjećam se fenomenalno.
Ispižđen, starci uglavnom, opet priča o fakultetu i kako mi je suđeno da propadnem u životu, ali hej, dobio sam 50 eura za božić i neke čokolade, isplati se, valjda
Da nisam bio jebeno dugo ovdje, i da ne želim biti čovjek.
Niti šišmiš, niti bilo šta.
+1
osim onog "nisam bio dugo ovdje" ofc
Dawn of the dead?
Jerry,Burek,sad Kenyi...?
Kaje Burek tu ?
Pa cini mi se da je navratio par puta.
Trenutno se pitam di su svi sa foruma.
Popio sam tableta za spavati od 10mg, rekli da se djeluje tek nakon 20 min, do 30, ali proći je već sat i pola sata, a ja i dalje ne spavati. Jest do duša je da mi je se malo vrtiti i da sam malo usporeni i omamljeno i da glava boljeti sada, ali nije da mi se da mi se spava. Mogu kako prekinulo taj proces od tableti za spavati? Ne želim ja spavati. :cry:
Get drunk.
A brate moj, teži sam nego ikada, ruku u vatra da imam preko 200kg osjećajnih.
Idem zaspavati, da ne zaspati na računalu.
Jedem. Prepuno se osjecam.
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao C
Ležim u krevetu, slušam retajni radio dubrovačkog sveučilišta, boli me glava.Prelijen sam dopuzati se do radioaparata i isključiti ga.
Listen jojo action give me satisfaction.
Želim umrijeti.
Jedina svijetla točka je na moj kompjuter prikopčan hard disk neke ženske na kojemu ima njenih ne baš čednih slika.
Mogao bi fapati ali u tom slučaju trebam zaključati vrata da me osoblje ne uhvati u tom činu.
Fak.
U svakom slučaju wireless tipkovnica i miš su zakon.
Malo Baldur's Gate 2 igram, prešao 2 trećine igre... Kad je završim, na redu je Throne of Bhaal.
Ali opet, sutra odoh u Veliku Goricu (pusa Terabajt) pa neću stići do sutra. Jej.
Also, završio Hitman Contracts.
chupa jesi igro super meat boya?
Wtf je to, nikad čuo za to :(
Koji žanr, o čemu se radi, give info dude.
Gugl iz your frend. Odigraj, fora igra.
Gledam Latinicu, španam Alternativu.
Google is not my friend kad sam na mobitelu i ne mogu posjetiti određene stranice, sva sreća pa je forum nezahtjevan pa je OK.
As I said, moar info pl0x
Sudjelovo sam u lockanju teme, igram 2 RP-a, slušam mjuzu. Isključujući 1. sve je dobro.
Kolko prometa ti imas na mobu?Da sam ja ko ti toliko vec bi mi potrosilo citav bon...= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Završio treću sezonu Californicationa, pomiješani osjećaji, al dobra strana je da ima još.Osim toga slušam Rundeka i ne znam što bi od sebe
Prosao ME2 u 3 dana, playtime 24h.
Idem se odmoriti, Judita. :(
Objašnjavam frendu o RP-ovima i razmišljamo o tome da krenemo nabacitjedan. :D
op hrčak, nisam znao da si tako uvrnut o.O
Imam osjećaj da nije nešto u redu s mojim postom, a neznam što. :D
Ulazim u prostoriju hladnu
Zelim vidjeti, tebe, mrtvu, jadnu
Dželat hladnjak ogromni otvara
Preda mnom tvoja grozna pojava
Tvrda si i poluukocena
Gola potpuno, hladna, ledena
Trbuh ti naduo puna jesi vode
Voda ce suknuti kada te ubode
Zasto si rano zivot si uzela
U mutnu rijeku mlada skocila
Ruzni su ti unutrasnji organi
A kurac pusis tek od lani.
...
Joj, oranico, joj sakata
Joj, cvijeta, joj bez ploda
Zaigrao sam Final Fantasy VIII i super se zabavio, nakon 24h spariranja s T-Rexom, Squalla sam istrenirao na maximalni level i bez Guardian Forcea solirao Diabla kojeg na ovakvu taktiku mogu solirati i kada budem level 10, umjesto 100 (Diablo je inače teži što si veći level), samo mi se ne da opet igrati 10 sati da bi došao do svog druga T-Rexa da spariramo. Upload filmića do podne, ako nekoga zanima pro Squall versus Diablo. :)
Evo ovako ovdje:
ff_viii_squall_vs_diablo_prepair
ff_viii_squall_vs_diablo_battle
Pijuckam čaj, igram Battlestar Galactica Online i tako to.
Probudio se, za 3 sata imam vlak za Zagreb.
Igram Dead or Alive 2
Sise everywhere
Jel fapaš ili samo sliniš? Nhf :)
Dosadno mi je i gledam starije teme i tak, i još sam skužio da iggy nije već mjesec dana na forumu.
Evo pustio si Nine Lives album od Aerosmitha, nisam dugo, kako volim to <3
Sad sam mislio baciti oko na A bit of Fry & Laurie. Osjećam se kulkul.