Sucidalnost je prolazna faza :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Printable View
Sucidalnost je prolazna faza :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Da, to su ljudi koji su se zapravo pokušali ubit. A ovi što okolo seru da se režu su pičke smrdljive i njih treba ubit zato što su glupi. Ili prereži žile i umri ili se prestani sažaljevati i nastavi normalno živjeti. Ako žele pažnju nek naprave nešto dobro da ju zadobiju, a ne da ovako svi misle kak su jadni. Tak i tak ništa dobro od te pažnje neće bit.
Istina al pocetak je bio loš pa... ma nebitno... bilo pa prošlo... :)= Citat =:
Izvorno postao loo
Spoznao sam da istu pjesmu preslušavam već 40ti put; pjesma me dirnula u srce, a to je teško napraviti osobi bez dlake na jeziku.
Spoznao sam da nisam majku obavjestio da danas planiram spavati 6+ sati pa sad moram ići nahraniti psa.
Da sam ponovno poceo wsw igrat
Spoznao sam da za tjedan dana idem u Zagreb i da ću napokon otić u Westgate :killyou:
Najgori razlog za dolazak u Zagreb imaš :>
Ne, to je samo jedna od mnogih stvari koje ću tamo učiniti. A i ovdje nema poštenih trgovina s odjećom pa si sad tamo idem nakupovat pun k stvari.
polozio prvi kolokvij iz arhitektura....hell yeah 8)
Da, što se tiče onih wannabe emoa (sad shvaćam da sam temu napravio u pljuvačnici)...
Dobro, shvaćam ako si prereže vrat ili glavu ili skoči sa zgrade.To shvaćam.
Ali ono svakodnevno rezuckanje...jednostavno nema smisla.Nema logike.
Ako već hoćeš biti tužan, ajde onda samo plači u kutu, ali rezuckanje sigurno neće pomoć.WTF ono?
Ali bar je nisam odjebao kao što bi, vidim, većina :D
spoznala sam da je mirkec jedan osjećajan, susretljiv i emocionalno inteligentan dječak, voljan pomoći ljudima (hmm,,,curama) u nevolji :)
bravo mirko! :thumbs2:
Bol uzrokuje lučenje endorfina. Good enough :>= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Spoznah da je jako loše imat super prijateljicu.
Jer je skroz na skroz zgodna i na kraju se zaljubiš u nju, a ona ne želi ništa više od prijateljstva?
Manje-više...
Nisu loše inače ko prijateljice, al' ako se previše približiš...
Brat mi je bio na jednom od onih dječjih okupljanja kad se netko obuče u Sv. Nikolu i dijeli darove, pa mi je iz vreće slatkiša dao Kinder Jaje. U njemu sam dobio figuricu wigga nilskog konja, ''MC Happy Hippo''. Kako megaloše. ;(
Tek sam sad skužio "friend" opciju na forumu. Zakon e, idem dodavat frendače. Predo je prvi. <3
Beskorisna opcija, jedino što radi jest da ti označi PM-ove frendača zelenim kvadratićem. :)
Ali da, imam i ja tebe. <3
Aaaah, jednom sam i ja bio kad sam bio malen... no već onda mi je bilo pojašnjenjo kako je Nikola ogromna podvala, pa nisam pretjerano uživao :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Spoznao sam:
http://en.wikipedia.org/wiki/Heaven%27s ... s_group%29
P.S. Da, slušao sam Pendulum.
Kostolomac vratio stari avatar :pray:
A sjećaš ga se? Nisam mislio da će se itko sjetit :D
Naravno da se sjećam. Pizdio sam kad si ga maknuo :D
Mislim da onda još nisam bio registriran i da sam se htio registrirat samo da ti kažem da ga vratiš xD
Jebomater napokon mi PC proradio. :(
Eto, budi sretan, zadržat ću ga neko vrijeme. Barem do kraja božićnih praznika :P= Citat =:
Izvorno postao loo
Da je Medolina ponovo nešto pisala, dugo je nije bilo :)
I da je Grim opet na forumu, nešto ga nije bilo par dana.
I opet me primila inspiracija za novi tekst na blogu. Baš sam se raspisal
I spoznal sam da sam puno toga spoznal danas :D
skuzih da on ima svoj blog
tl;dr za sadrzaj bloga
Spoznah da mi starci sad nedaju poslije 11 bit na netu, prokleti bili :yuck:
Ostao bez čaja, kuda sada ujutro. :(
spoznala sam da sam se navukla na forum,,, :(
pitam se ima li spasa za mene?
Jednom pcp forumas, uvijek pcp forumas 8)
Spoznah kako je VIDI jako dobar IT magazin. Kupih ga danas, vjerovali ili ne, prvi puta i prezadovoljan sam sadržajem. Posebice ReiKoim open-source rubrikama :)
Vidi posjeduje sve. Pogotovo s ovom nagradnom igrom :pray:
I jedva cekam ovo proglasenje za najbolji web godine. Konkurencija je sigurno zestoka :)
spoznala sam da je najbolji Grancereale od čokolade :P
Meni su Frutta najdraži, a Croccante na drugom mjestu. Čokolada saka :P
4 jedinice danas u školi :(
Opako sam zajebao 8. razred :(
ja danas isto, al samo jednu (al zato i ukor danas)..= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
sveukupno oko 7-8 jedinica u školi imam... :(
Ha Ha ja samo dobio samo 3(jedinice jelda).
Da je System ownao temu....dvaput
viewtopic.php?f=82&t=36533