stavis si da imas 2 keyborde layouts u windosima, te onda u igri mozes sa shift+alt (oba lijeva, neznam dal radi sa desnima) lagano swapati izmedu oba kayboarda. to mene spasava kada dobijem nevermorea na randomu
Printable View
stavis si da imas 2 keyborde layouts u windosima, te onda u igri mozes sa shift+alt (oba lijeva, neznam dal radi sa desnima) lagano swapati izmedu oba kayboarda. to mene spasava kada dobijem nevermorea na randomu
Ja imam ENG i HR, ali ono, stalno mi se prebacuje nazad na ENG samo od sebe. Stisnem shift + alt prebaci sa ENG na HR i onda ze par sec samo od sebe vrati na ENG..= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ali nvm, vec sam se navikao na ENG -_-
@AVG - Lina mi jos ima i dobru animaciju nasprem CM x_X
ja uvik brišen eng kad instaliran winse
a nevera baš i nevolin
ko je cm? xD
inace to se i meni dogadalo, no skuzio sam da kada sam u igri i da swapam tipkovnici da mi je samo u igri eng tipkovnica, dok ej kada izadem na desktopu hrv. isto tako je i kada ponovo udem u igru, ostane ''savana'' eng tipkovnica te ju moram sa shift-alt vracati na hrv.
CM ti je Crystal Maiden - Rylai
Ja sam na njoj u pocetku pocetka igranja dote primijetio koliko je ta animacija bitna, te sam na njoj prvoj naucio primjenjivat animation-canceling.
Animacija joj tolko dugo traje cak i sa spellovima, svo ono mahanje stapom i poslije castinga uf ... Jest da lijepo zgleda al se mora cancelat jer gubis dragocjene sekunde
dok te strpa u ice block te frost shock trebaju 2 gladne godine. mozda zato nikada nisam znao igrati sa njome, uopce (s njom sam pravi hendikep) :D
i suzio sam da je vojin (witch doctor) krajnje neizbalansiran vs low hp heroja (posebice na broodmother :D ) sa svojim death wardom te maeledictom.
no moram priznati da sam ubijao i centaura s njime na lvlu 25, samo jedini problem je sto njegova oba spella prekidaju ward (posto je channeling)
Je, Witch Doctor je odlican, samo maledict mu jedovoljan za killanje :pray:
A sto se tice C. Maidenke ona mi je jedan od favorite intel heroja, obicno sam ju igrao u klanu
inace sada sam se sjtio partije na ebnetu. igramo ja i 2 frenda 5v5 apem noob game. (mi hostali). nakon 5 minuta smo pokickali ove nase njubeke (2 random pubera) da bi nam bilo lakse farmati. posto sam igrao vojina a mi nismo imali tanka, odlucio sam ja tankati (ona aura je gg). bloodstone sa 4 charga mi je davo dovoljni regen za consntnu auru, te sam uz to imao EoS, hex i 2Hot-a. sa cca 4k hp-a na lvlu 25 sam imao gotovo 90hp/sec :D .
samo da napomenem ova partija je bila sprdnja da si nebi vi pomislili :D
ma witch doctor je pre jak heroj samo kupis dagona bacis maledict na enemija i dagonaš ga to ti je odmah zagarantirano nedje 1000 damaga^^
maledict cini cuda. imho najjaci spell u doti.= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
prije dok su likanovi vukovi imali bash mogli su silovati wd-a bez mane
Mogli su silovat bilo kojeg intela bez mane..
on je među ranjivijim herojima, a i sićan se jedne situacije kad su me tako ubili vukovi
elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...= Citat =:
Izvorno postao FireFaith[CLF
ti dmg rade max 400dmg (hook), dok maeledict moze povuci i do 1.5k dmg-a
da, hook je odličan spel, ali recimo pudge bi prob bio jači heroj u mid/late gameu sa maledictom
samo tribaš doci blizu nekome, 300 rangea i dead je
.
(samo demonstriram koliko je moćan maledict, ne pljuvam po hooku)
[quote=Rang€r]elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...[/quote:aniphrcw]= Citat =:
Izvorno postao "FireFaith[CLF
-_-
dobri su to spellovi ofc, ali nemogu se mjerit sa maledictom sto se tice dmga..
[quote=Rang€r]elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...[/quote:3tkbpj41]= Citat =:
Izvorno postao "FireFaith[CLF
good for u cuz u'll stop embarrasing ur self.....
x(((
jebo vas... nije sve u dmgu, bitna je ljepota i izvedba, jel vam draže kad nekog spucate elunesom na +1500 rangea i ubijete ga, nakon što je mislio da je siguran, il kad ko največi gej dođete bacite maledict i pobjegnete u pm... il mine od techija, plentaš mine iza šumarka na gornjem/donjem laneu, i tiny tossa nekog na njih :pray: to mi je neš najžešče :DD
osim toga, ak baciš maledict na pun hp, nekom npr. agi heroju, teško da če mu dilat neki dmg...
nope meni je najljepse kada vidis magnusa s dagerom+refresh+dovoljno mane da izvede sav taj combo 2puta i da uhvati svih 5 heroja u taj svoj combo i onda jos witch doctora lvl16 aganima s lvl4 maledictom i lvl3 ultom.to je nesto najzesce :) uajmeeeeeeeee
i jso k tome letece prase koje trci po podu jer je pretesko da poleti...
i ranger, bacis na nekog maeledict, neces se samo okrenuti i bjezati lol... stanes i boris se, da vidis je hp pada :D
da pada, al WDu...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Nego kad ce 6.60 sve se vise odgadja?
meni je nažešći kombo kad ulete maidenica i axe sa dagger unutra ovaj call a ova ulty^^
[quote=Rang€r]da pada, al WDu...[/quote:cl9j0m7g]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":cl9j0m7g
ranger. nemoj. dosta si pricao.
vjeruj mi
Sta je tebi sa accom? xd
banali ga ''do stura u xy:qz'' (sta vec pise 3 dana) jer sam ispsovo dal3ov multi-account u st forumu. tocnu obavjest do kada sam bannan nisamdobio, te nagadam da necu
good to be back, ma kakogod cudno vrijeme povratka je bilo
[quote=kokos_i_voce][quote="Rang€r":9eu9w2ld]da pada, al WDu...[/quote:9eu9w2ld]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":9eu9w2ld
ranger. nemoj. dosta si pricao.
vjeruj mi[/quote:9eu9w2ld]
.... ajmo igrat koju da nemoram pričat...