daj suti, nemas pojma igrat, nemoj tu preporucavat jebene iteme ljudima kad nemas pojma igrat liveru= Citat =:
Izvorno postao KICO123
i ne, necu igrat 1v1 s tobom jer mi se ne trosi vrijeme na tebe a i lol je timska igra
Printable View
daj suti, nemas pojma igrat, nemoj tu preporucavat jebene iteme ljudima kad nemas pojma igrat liveru= Citat =:
Izvorno postao KICO123
i ne, necu igrat 1v1 s tobom jer mi se ne trosi vrijeme na tebe a i lol je timska igra
pa mozemo 2 na 2 jednog lijepog suncanog dana
ocemo ja i zeko vs jopax i hansi :D
Bojim se da bi vas moj murderkaiser rasplakao :P
:rotfl: :rotfl: lol a sta bi vam moja trista napravila ? :P
nafidala nas= Citat =:
Izvorno postao KICO123
koji comeback xD
e koja je fora sa tim mordekaiserom. frajer bez manacost spellova i onim "shieldom" kaj se charga sa tiim skillovima. briem da ga NIKAD nisam uspio outlaneati u 5v5 (bio top il mid). jopax udjelis savjeta par? xD
Jako je teško NE pushat sa Mordekaiserom. Ako pusha, tako gradi shield ali postaje ranjiv na gank. Ako ne pusha, nema shield, harassaj. Jako je neintuitivan champ za igrat, treba dosta prakse.
I da, nema CCa, uopće.
Trista nafidala ? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
@boz
ima tolko aoe da je to strasno, kak mozes reci da nema CC? :o
inace kad pusha sa svim tim aoeima, dosta su jebeno jaki te je prakticki na solo midu nemoguce laneati sa meleem protiv njega. sa ranged sam imo relativno dosta uspjeha, al ako bi nalketio na nekog boljeg igraca od mene lagano bi spusio..
sta :????????????????????????????????????????????????? ?? :?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ya don't say...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Inače CC = Crowd Control. Slow, stun, snare, silence, taunt, fear, suppression.
cc=crowd control
pod to spadaju sve vrste aoe-a
u doti se to tako smatralo.
i.e. torturer, 4 aoe skilla, samo 1 aoe stunic
CC heroj
jer moze efektivno zguziti heroja u laneu da se nemoze "efektivno" koristiti u bitci
evo citirat cu
moze se i podrazumjevati kao i disable da silujes nekog da je nesposoban za borbu= Citat =:
CC - "Crowd Control". Includes moves that stun, slow, fear, blind, and anything else that may impair movement or disable enemy opponents.
ne
boz je u pravu
je, al ja kazem za sot sam ja cc smatrao u doti i sta je prolazilo ko cc ondje
Ja takoder imam Mordea i nezz igrati s njim, jednostavno mi fali neki slow, exhaust mi jednostavno nije dovoljan =(
Jej za Maokaia!!!!
Exhaust/Ignite je gotovo nužan, a bome je i Rylai's. Jedino je bed što su mu svi spellovi AoE/DoT, tako da je Rylai's samo upola učinkovit.
Danas me nesto krenulo, dobar tim dobivam, za sada 3 wina danas
No dobro, ne govorimo o doti već govorimo o LoLu :P
Boz je uvijek u pravu ;)= Citat =:
Izvorno postao hansi
LOL
Instalirao sam, ali ne znam ja to ništa ne kontam.. Nisam ja za takav tip igre.
Još ću se malo pozabavit njome.
Igraj custom gameove protivo botova, ili nađi nekog da te podučava.
Evo ja :D= Citat =:
Izvorno postao The Boz
vidim da si iz Tenje ja sam iz Osijeka :)
ti ga jedino mozes nauciti kako livat ili rage quitat :3= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Ma čovječe. Došao sam u igru prvi put zašetao se ja odmah me ubili ono chat WTF GG TARD GO AFK
Ma mater ti ja nabijem -.-''
Lol,sad sam u match makingu, kaže aprox. 5:51. lol? :P
same xD bio sam i preko 5 minuta za 5v5
Sad 5vs5 nije ni dostupan.
hehe jesi li na eu ili na Na ?= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
BTw trynda 9 0 6 (mislim da mi je to jedno peti put s tryndom) rulla