Ma sve mi je jasno xD
Printable View
Ma sve mi je jasno xD
ja sam ja fleka? ako da, da jedva čekam da dođe neki novi tito na vlast, sav sam za to.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Možda sljedeći puta ne bude bravar nego soboslikar. *hint*
neokomunist lol
bar me ne podsjecas na kapelana bivseg "komunisti govore protiv rvacke protiv boga oni oce jugoslaviju, velku srbiju ovo ono"
Rebus:
S+
http://www.sankakucomplex.com/2011/05/2 ... farm-gold/
Kina bokte. :pray:
Ti neće baš postat wow ovisnici kad izađu.
Kako ta Hrvatska svakim danom postaje sve vise drzava pod stegom fanaticne crvene diktature. Bas, Dawkinsa bi razapeli na krizu da je ovdje
Samo čekam jebenu opsadu Kumrovca iduće godine i oduzimanje državljanstva svima u takvim odorama :))))))))
To sve treba tamanit.
Majstoro je tu negdje među njima.
Sad sam dobio ideju za moju norijadu.
:rotfl:
Igrom slučaja, to je zakonom zabranjeno :)= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Srednjevjekovni mentalitet. :pray:= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
[quote=McPingvin_v2.0]Igrom slučaja, to je zakonom zabranjeno :)[/quote:170nlake]= Citat =:
Izvorno postao "Tsaя":170nlake
Manje bitno. :)
:D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Chinese Boy “Sells Kidney to Buy iPad”
Disi Wedrane.
sankaku complex
Noep.
Dinamo ce dobiti novi stadion od Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Koliko je ovdje istine, ne znam. ALi bi stvarno bilo lijepo :D
Zašto???
Radije nek nam daju naftu ili nešto, a ne idiotski stadion koji ničemu ne služi.
Kad smo već kod toga, mogli bi se i kluba riješit...
Dali vrijedi nesto? Vrijedi. Posto imamo koliko toliko uspjesnu repku, mislim da je vec sramota da se igra na onakvom stadionu.
Rofl.= Citat =:
Izvorno postao Carp
http://img683.imageshack.us/img683/1364/bajar.jpg
Venezuelanski zatvor San Antonio na otoku Margarita izvana izgleda kao i svaka druga kaznionica, ali iznutra više nalikuje na rezidenciju Hugha Hefnera. Naoružani čuvari drže zatvorenike i posjetioce na nišanu prije ulaska u zatvor, a unutra trešti glazba, djevojke su u bikinijima, u zraku se osjeća miris marihuane... Većina od 2000 zatvorenika trgovala je drogom i prije zatvora pa su samo nastavili posao. Osuđeni krijumčar Teófilo Rodriguez 'vrhovni je vođa' zatvorenika. Nazivaju ga i Zec, piše u svojoj reportaži New York Times.
Naoružani zatvorenici preko Blackberryja i laptopa nerijetko organiziraju ubojstva i otmice iz zatvora. Istovremeno, zatvor slovi kao mjesto na koje posjetitelji dolaze 'partijati'. U zatvoru mogu slobodno kupiti drogu. Čuvari ih pregledavaju na ulasku, ali nikada na izlasku iz zatvora. Drugi oblik zarade zatvorenicima je borba pijetlova. Ćelije su opremljene klimama i satelitskim antenama. Zatvorenici imaju mobitele, laptope i kamere. Dok oni robijaju, njihova djeca se kupaju na zatvorskim otvorenim bazenima. Tvrde kako su sve izgradili svojim novcem. Dopušteni su i bračni posjeti. Iako je ženski zatvor odvojen zidom, 130 zatvorenica miješa se sa zatvorenicima i mnogi su u vezama. Zatvorenici kažu kako rijetko tko pokuša pobjeći.
Ne vidim sta je smijesno. Trenutni rank na FIFA-inoj ljestvici je 10, odmah iza ex. svjetskih prvaka talijana. I rekao sam KOLIKO TOLIKO, a ne potpuno uspjesnu reprezentaciju. ;)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Na papiru smo dobri jer zaista imamo odlične i naširoko cijenjene igrače, ali repka kao ekipa je smijeh, vjerojatno jer naši dobiju malo u džep da ne bi igrali baš najbolje i zato jer Bilić nerijetko ubacuje loše igrače. Nekad smo se mogli nositi s Engleskom, danas se mučimo sa Gruzijom za koju sam siguran da nije ni blizu top 10 repki.