fix'd 8)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
fix'd 8)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Spoznao sam da volim svoj faks. Prije tjedan dana profesor kaže da do 1. ili 2. sata labosa (dakle: kraj mjeseca) moramo napraviti 5 slova za svoj font koji će biti napravljen od našeg rukopisa. Danas su nam na predavanju bile dvije asistentice koje su nas obavjestile: "Kolege, predajte kompletne fontove. Tko nema pao je kolokvij i mora doći na ispit, a sad može doma."
From 0 to 60, or: from 5 characters in a month to a 100 characters in a week, without any notice. Malo žalba prodekanici gg.
Cek,sta?
Maloprije NCIS, par puta i CSI, jednom Chuck... [ Iako to nije ''prava'' krimi serija, ali nevermind. ]= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Brijem da ih je bilo u u drugima ali ne da mi se sad prisjećati.
Oduvijek gledam krimi serije, američke i britanske... Samo ne bleblećem o tome toliko ovdje. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Žalite se na engleskom? :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
E da nisi visio na IRC'u se to nebi desilo. :)= Citat =:
Jel moze biti vektor gdje se tek pri velicini 720 prepozna tekst gdje saljes profesora u 3pm? :)
[quote=Arbiter of Change]Žalite se na engleskom? :)[/quote:11kaginn]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":11kaginn
Imam engleski sutra u podne pa se zagrijavam :)
@croat - !devoice kroati_nite
@karabaš
To je iz Chucka, jelda? Jedan velik LOL. Kao prvo, kakvo je to ime Vuc? To je vjerojatno krivo zapisano ime Vuk. Kao drugo, prebivalište mu je prijavljeno u Jugoslaviji :pray:
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/091012125S
Grejt , zima :(
Da je zima super.Meni nema boljeg osjecaja kad se secem po mraku a ono sve magla oko mene i hladno i snijeg i ljubav i sreca...<3
Upravo sam spoznao da je scroll kotačić zakon zvrk <3
koja sreće,kakva ljubav= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Aj molim te, šta zimi fali?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
zima bi rulala da nisam sam. :(
Toplina.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
LOOOOOL CAREEEEEE
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :rotfl:
LOOOOOOOOOL
http://i36.tinypic.com/xpptti.pngS= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Profit?
:(
Spoznah da je Fantasy World CreationsSekipa kojoj sam neko vrijeme pomagao, prilično napredovala. Sad su tu neki članci i tutoriali, te se planira newsletter. Mogao bih malo biti aktivan.
Eto, Sonić, zato ja ne postam svoju sliku. Kekek.
btw. zima je kul. Doslovce. Al ne stvarno, ljeto ne podnosim, jer je Rijeka obično tropski vrela cijelo ljeto. Sad je baš ugodno.
I onda kazu ja homofob.
Sto i jesam,naravno.
Super.
Vratio mi se komp s popravka, a s njime je došao i 41 inčni Sharpov LCD tevej, poklon od djeda. Sad se bacam na spajanje dva navedena uređaja. Ako vam se da, slobodno mi zavidite i tako to. :)
Meh, tko još gleda teve.
*Tinox says (20:40):
*Zao mi je lika
*Malo
*Zapravo
*Nije
*:-(
*Tinox says (20:41):
*Umjesto da kara i da mu na tom zavidimo
*On tu na animeje drka
*I lcd
*Jebeni idiot
*Tinox says (20:42):
*Bitno da se zali na svako jebeno sranje u zivotu
Mc "Don Juan" Pingvin says (20:42):
*umjesto da JEBE :cry
Pripremi se za povećanje dioptrije. Osim ako ti ta tvoja fenomenalna familija nije darovala i neku bigass sobu da možeš na taj TV gledat sa cca. 4 metra udaljenosti.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ma šta ja serem, zavidim Lukanu na 41" HDTV-u :(
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
ajme jao meni *smijeh*
:pray: :pray: :pray:
Inače, ovo sa ''zavidite mi'' sam se zafrkavao, zbog činjenice da je Sonić rekao da me mrzi kad sam ranije spomenuo da ću dobiti tevej.
Usput, Soniću, s obzirom da sam dobio komp natrag, očekuj da ćeš do kraja mjeseca dobiti pošiljku sa veeeelikom hrpom animea. :)
fap fap fap
Pusti anime i uzmi penis i smartes u ruke.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R