Onda, a da pogledaš i 5 Centimeters Per Second istog autora? :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Printable View
Onda, a da pogledaš i 5 Centimeters Per Second istog autora? :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Zvuči ko neki tentacle rape hentai.
Ne trollaj Babiću, zatuć će te fenboji. ;D
e, ajmo mi ovo lagano prebacit u anime temu, radimo nepotreban offtopic :roll:
al moram priznat da ja u zadnje vrijeme pratim samo fairy tail, neznam koji mi je kurac, izgubio sam volju za animejom nekako :(
ove airing animeje mi ne pada na pamet da gledam, neznam, cekam bozic i te kurce pa da imam par dana za pogledat ove zaostatke, narocito letter bee, kimi ni todoke, winter sonata, kobato
jebemu, kao da su takvi animeji prestali izlaziti, a nema ni godinu da gledam anime :(
Niste gledali 5 cm per sec. :o
Po meni mnogo bolji od place promised in our early days. Kraj te baš slomi.
meni je smjesno kaj vi fakat raspravljate o ANIMEJIMA. rfol.folrofl-. koga boli kurac za to
Nolifere koji nemaju ništa pametnijeg raditi u ovo doba noći. :(
Lol, nisam ni skontao da će brzo ponoć.
Vec dva dana sam prehladjen i malopre sam uspio proizvesti taj zvuk prociscavajuci nos= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
ja se onak ustajem ujutro a sinusi upaljeni ko da me neko jebo u nos po noci e. + krvarim stalno iz nosa. IS IT DANGEROUS?
Oni dani u mjesecu, i guess
Ili ti ćaća mjesečari :D :D :D
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
osposobit cu vebkem i stavit live stream da me promatrate dok spavam. mozda si guram mobitel u nos ili nesto :hm
Cijela nacija navija za tebe.
Topic se zarazio i predlazem da se izbrise.
Neka mi se oprosti, jače je od mene!
a-crjyRhRkA
retardiran si.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Gledaš animeje.
Slušaš metal.
I ti 8)
i ja.
Pomirimo se sa svojom sudbinom.
Nakon smrti, dozivotno chillanje sa Diom i ostalim bogovima.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Otakuji se barem zabavljaju, hardcore gameri rade ovo ;D= Citat =:
YersIyzsOpc
Nego, da malo bičam po history channelu. Skoro svaki puta naletim na neku emisiju o Nostradamusu OMG, GOTOVI SMO SUDNJI JE DAN OVDJE. Ili pak onu o svijetu nakon nestanka ljudi... boli me kifla o tome kako će se zgrade raspadati, došao sam gledati nešto o povijesti, a ne predviđanja budućnosti uz dramatičnu glazbu.
Jel to Viasat History ili nešto?
i gdje je problem u tome?= Citat =:
Mislim da se samo History zove. Ma ima ok program samo eto, skoro uvijek uspijem potrefiti dok je nešto takvog na programu. :/= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nevidjeno forsaju Nostradamusa/Maje/Inke/Doomsaday/sve vrste doomsday scenarija,Dogfight's se pretvorio u hvalospev o Amerima,gotovo svaka epizoda je neki random dogadjaj iz vijetnamskog/pacifickog rata,a pre su imali zaista zanimljive duele,tipa,grupa Englskih WW1 dvokrilaca vs Verner Voss i njegov Fokker DR.I.
Lul, History saka nenormalno.