Od istog kreatora je serija :)
Printable View
Od istog kreatora je serija :)
Završio Black Books. Šteta što nema više.
Koji mindfuck mi je bio kad sam otkrio da Black glumi onog jadnika u Shaun of the Dead.
Onaj dude Reed. Stvarno obje serije imaju sličan feeling, skuži se. Ali Archer mi je nevjerojatno zabavan lik. Njegov pristup raznim situacijama je neprocjenjiv :D= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Odgledao do kraja BBCevog novog Sherlocka. Kako briljantna serija. Ovo je na sasvim drugoj razini nego što su ovi novi filmovi s Downeyem. Naglasak nije na akciji već onako kako to treba biti s detektivima; na istraživanju, naprezanju sivih stanica. Druga sezona je još bolja od prve, po meni vrhunac televizije danas. Glumci savršeno rade posao, a posebice Benedict Cumberbatch kao Sherlock. Zasad mi je njegova interpretacija bolja čak i od legendarnog Bretta. I da, lik ima strašan glas.
Vrhunac današnje televizije je bio The Wire. HOHOHO kako sam naporan
I to treba ponavljati dokle god svatko ne pogleda tu seriju i uvjeri se i sam.
Ja cekam jos mjesec dva pa da je po prvi put repriziram. Savrsena serija u svakom pogledu
+1
Al valja ovaj šrlok iznimno!
To fkt sezona ima po 3 ep? ...Mogel bih onda oko nabacit.
Pogledal četiri epizode Freaks&Geeks. Za razbibrigu, lijepa serija.
po 3 ep od sat i pol trajanja
Mein Gott xD
Stvarno je car 8)
A tek Pam, Krieger i njegova anime žena...
Kakav je bog taj Krieger
Mengele Jr. :O
@Neven <R>, naravno da ni ostatak ekipe ne zaostaje, svi likovi su super složeni :D
Pogledala i ja danas Ugly Americans i to slučajno hahahaha isusati
Gledam Suits..vrlo dobro...nego, koji kurac je sa HIMYM, pogledao ovu 15 epizodu 7 sezone...UZAS.
Ta serija je postala brutalno dosadna negdi nakon 4. sezone ako se dobro sjecam
Mater je preloša serija.
Suits rula. Harvey <3
Pogledao prvu epizodu Sherlocka.
Znatno bolje nego film.
Razočarao me Moriarty.
Kako jadan lik.
Ti si jadan! Lik je prekul spaljen!
Šta je ovo pa Moriarty je briljantan. Scene s njim i šerlokom u zadnjoj epizodi su same po sebi malo remek djelo.
Gledao sam tek treću epizodu.
A ne znam, očekivao sam nekog cool inteligentnog starijeg zlobnog gospodina, a ispao je neki balavac.
E, to je prvi dojam, al lik je sigurno bolje ispao od onog Moriartya u filmu! Prenešen u modernu verziju - odličan!
Ok, vidjet ću za 5 minuta.
Drugi film nisam gledao, pa ni ne znam kakav je tamo. Znam da se pojavi na kraju prvog, ali sam ga zaboravio.
Više me je impresionirao taksist iz prve epizode.
Nego, jel se epizode baziraju na slučajevima iz knjiga?
Da, skužit ćeš po naslovima ep.
Ma nisam ja čitao knjige. Samo su mi Hounds poznat naslov, jer sam gledao neku staru verziju na satu engleskog.
Inače, dobra je Adlerica. Dobra.
Vidim da ima Baskervilski džukac, jedino sam njega davno pročitao. Bit će zanimljivo prisjetiti se sličnosti.
Slučajevi su JAKO bazirani na knjigama, predobro su uspjeli prilagoditi radnju.