U Zagrebu nije tako.
Printable View
U Zagrebu nije tako.
huh??= Citat =:
Izvorno postao Viper33
pa links trenutno valjda ima najveći asortiman hardvera na lageru..
u zagrebu sigurno,a u ostalim jedinicama mozda i ne bas sve. Tako se stite od fljaska koi je dozivio npr vemil.
Bio sam samo u OS i cinilo mi se prosjecno opremljena. Bar se sve moze naruciti.
Ali su obavezno 20% skuplji od konkurencije.
Ne bi bili skuplji da konkurencija nudi sve sto i oni. Links je jedna od rijetkih trgovina gdje drze svasta i njeguju mogucnost izbora. Upravo ta siroka i sveobuhvatna ponuda dize cijenu artiklima, posto najprodavaniji artikli kupuju vrijeme za sve ostalo sto stoji u ponudi i ceka na kupce.
ne znam, možda sam priglup, ali koji kurac će ti dužni metar podloge za miša? kaj imaš namjeru jačati bicepse ili...? :?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Sad se napokon moze razbacivati sa mišem po podlozi...doslovno.
sw_NISjMv44&feature=sub
:pray:
NOVA SHARKOON KUĆIŠTA
Scorpio 1000
Scorpio 2000
http://en.wikipedia.org/wiki/TILE-Gx
kakve to ima primjene u sadasnjem dobu? i zasto se uopce koriste?
šta kažete na ovo? KLIK
ja samo znam da se ovo dogodilo AMDu, ljudi pi se napili njihove krvi... baš me zanimaju reakcije javnosti na ovo...
nije to intelu prvi put da ima čudne čipove..
naravno da nije, ali sjećam se TLB buga na phenom procesorima, mislim da će intel bolje proći u očima šire javnosti i laika nego što je amd...
Mislim da je taj TLB bug imao i intel negdi prije samo su to prešutjeli ko da su se punoljetni upiškili u gače.
Vec se stoput raspravljalo koliko je intel sposoban gazit AMD... isto kao i kod nVidie i ATi-a...
zato sam na njihovoj strani.
svi oni imaju svoje greške i gluposti..
amd je imao tlb
intel je također imao tlb, intel je također imao onu glupost sa prvim pentiumima..
nvidia je varala na teksturama u crysisu da bi imali bolje frejmove
ati je imao grafu koja je mogla grijat sobu (HD2900) prije nego se pojavila nvidijina GTX480..
whatever...
Ne znam za vas ali ja u zadnje vrijeme sa vrlo malo entuzijazma pratim novi hradver .Nije to zbog toga jer sam naglo izgubio interes za nove tehnologije ili nečeg trećeg , već je jačanje trenutnih konzola od svih negativnosti po PC gaming , ipak donosi jednu pozitivu , i to vrlo vrijednu .Npr. još malo pa će biti dvije godine da sam kupio Q8200 + soc.775 matičnu a to je i dalje za moj pojam izvrsna gaming platforma , kupljena pri zalasku karijere tok socketa kada je cijena bila povoljna.Tako da ni nemam neku osobnu potrebu informiranja oko novih socketa , procesora , čipseta i sl. Derem sve nove igre kako Bog zapovijeda .Samo neka se nastavi što duže ...konačno povoljna era za PC igrače .Ako se ovako nastavi veselo ću se igrati na ovom stroju i iduće dvije godine i slabo pratiti novi hardver :D .
Upravo to. Možda ću eventualno promijenit grafu, ali ostalo nema potrebe mijenjat dok ne izađe GTA V.
mi tu mi tu... gotovo sam skorz ispao iz forme. o novim 6x00 grafama nezna ništa samo da su preskupe kao i 5x00. I u biti ni netrebam ništa nadograđivati jer imam godinu ipo dana star komp koi ce durati jos barem 4 godine bez problema tako da i nema smisla.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
A i ako dobro primjetim skoro više ni nema tema di se žešće raspravlja o komponentama. Cini se da smo svi pokupovali dobre makine i boli nas muda za sve :D
meni treba nova grafa...
Meni matična, procesor, memorija, hdd, grafička, napajanje, kućište i monitor :(
je i napajanje trebam... btw, uzet ću par mjeseci staru xfx hd6870 za 1200 kn :) ... samo mi onda treba još i napajanje, no bojim se da ću morati čekati treći mjesec za to, tako da će mi grafa čučati u kutiji mjesec dana... :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nemoj AMD... Sad je almighty NVIDIA tu negdje po cijenama i nema potrebe uzimati "budget brand" kad zeleni napokon nude prave stvari po super cijeni!
ma zaboli me ko kaj nudi, dobit ću skoro novu hd6870 za 1200 kn... u dućanima je nova 1650 najmanje... prodam svoju 4850 za 500njak kn i vozi... :)= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
a tebi 6970 nebi bila dosta xD= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
bartuc ko juce se sjecam kad si uzimo komp.. cjepidlalčio si sa 50kn.. zato čuti i brš u kučicu xD
meni 4670 ko sisa :P
igore pa prvo uzmi napajanje a onda poslje kad bude para za grafu samo uzmeš i vozi.
Ajde da i ti kažeš nešto mudro. Totalno se slažem sa tvojom izjavom.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
e nemrem tak, jer tip koji prodaje grafu me sigurno neće čekati mjesec dana... :) ali ak nađem odma kupca za 4850 onda ću odma i napajanje uzet... :)
Gledam sad malo na netu; 4850 pod punim opterećenjem 242W, 6870 250W...
Si siguran da to tvoj Fortron nebi mogao držati tih mjesec dana dok ne uzmeš napajanje?