-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Dario_sharingan
Kinda je teško preporučiti kad nemamo pojma što si već pogledao. >_>
... Imaš li MAL ili neš?
Inače, par random kul stvari:
Gungrave,
Desert PunkSi
Ga-Rei Zero
Gungrave je anime autora Triguna [Pretpostavljam da si gledao Trigun, right? :) ], ali puno ozbiljnije i mračnije atmosfere... Nemoj ga samo odbaciti nakon prve epizode, koja je... Kaotična, ali kasnije se to popravi.
Desert Punk bi zbog settinga i nekih moralnih pitanja isto mogao povezati s Trigunom, a tu je i ludi humor... Prilično perverzan, doduše. :) ... Čekiraj i istoimenu mangu.
A što se tiče Ga-Rei Zero... Rekao bih da je to ''a must watch'', anime je jednostavno awesome... Ako ti se svidi, nastavak priče je manga Ga-Rei, kojoj je anime u biti napravljen kao prequel.
Gungrave gledao,Desert Punk nisam to bih mogao onda, Ga-Rei Zero gledao,Trigun gledao...
da hmm morao bih se potruditi pa update napraviti na svoju listu.. prije pola godine je bilo preko 210 naslova u kolekciji sad neznam koliko imam.
-
= Citat =:
Izvorno postao Dario_sharingan
dakle neki sf/supernatural/action/comedy
Code Geass, ako već nisi pogledao.
-
[quote=Arbiter of Change]
= Citat =:
Izvorno postao "Dario_sharingan":d81eg0tz
dakle neki sf/supernatural/action/comedy
Code Geass, ako već nisi pogledao.[/quote:d81eg0tz]
bio bih grijeh da nisam jer je vec godinu dana vani.. hmm stavim veceras listu.. pa da bude lakse
-
Vidim da trenutno izlazi Kemono no Souja Erin, 50 epizoda će imat, neki fantasy setting. Dali tko gleda, valja li šta?
-
Prati odrastanje jedne cure i njezino školovanje da postane... pa, RL ekvivalentno zanimanje bi vjerojatno bilo veterinarstvo. Iskreno? Nije za 90% populacije anime gledatelja jer nema akcije, nema moe faktora, realističan je, odnos prema životinjama sa primjesama politike su važni faktori, ali vjerojatno presudan čimbenik je taj da prati svakodnevni život Erin bez slice-of-life elemenata.
-
Očito sam među tih 10% onda, provjerit ću ga :D
-
Nisi li ti govorio kako ti se ne sviđa jedna epizoda Aoi Hana koja je izgledala samo kao praćenje njihovog svakodnevnog života? :)
-
Općenito je cijeli anime bio jako sporog tempa no to me nije spriječilo da uživam u njemu. Možda se malo jesam žalio zbog presporog tempa određene epizode, no sigurno nisam rekao da mi se ne sviđa :P
-
00:40 u noći je, dosadno mi je, vidiš da te podbadam. :P
-
Znam, ali je i meni također dosadno pa moram nešto pisat :)
-
Pogledao promo video za Fairy Tale, u nekih 30ak sekundi koliko traje, zaključio sam da bi glavni muški lik, Natsu, mogao biti prilično badass za nekoga sa rozom kosom i velikim fensi šalom oko vrata. :)
S druge strane, glavni ženski lik, Lucy, na prvi dojam izgleda kao neka sWaTkA bLeSaWa PlAwUsHiCa, ali vidjeti ćemo, taj dojam se još može promijeniti. :P
... Kakogod, zasad sam dalje prilično nezainteresiran za ovaj anime.
Enivej, sumthin fur all manly men:
Top 10 Most Manly Manga
-
Fairy Tail će ti bit komičan shounen akcić identičan One Piecu. Jedino što neće biti gusari u pitanju nego čarobnjaci... nešto takvog. Ne privlaći me nešto za sad, vidjet ću.
-
Pa naravno, zna se kaj je na prvom mjestu. A bogme i na drugom :D
:pray:
-
ako izade fairy tale anime nastimat cu si na svu mogucu opremu koaj ima pristup internetu alarm kad izade..
manga je doslov prebolesna
natsu je bolesnik kakvog nema
liku je slabo na bilo kojem prijevoznom sredstvu
i manga je ludilo (jesam to vec rekao)
btw danas popodne ili navecer dobite moj popis animea.. kako sam pogledao imam ih 258 komada :D
-
Napravi MyAnimeListSprofil ako želiš. Umnogo pomaže u kategoriziranju i vođenju evidencije gledanja :)
-
@Dario_sharingan
Pa izlazi ti sad, za dvanaest dana, 12.10. :)
E da, nemoj mi o bolesnicima kakvih nema dok nisi pogledao Desert Punk. :)
Inače, tek sad skontao da se zove Fairy Tail, a ne Fairy Tale. >_>
-
da tako je manga je fairy tail
imam anime-planet listu samo moram update napraviti :D
-
ispricavam se sto je double post al evo samo mali update
ispunjavam listu vec pola sata dosao sam do slova H
:rotfl:
-
Sora no Manimani je finished airing, ali još nije došla subbed verzija epizode 12... A zahvaljujući mom računalu koje je na popravku, i usranom laptopu koji nemože ništa pokrenuti, ja još nisam pogledao ni epizodu 11... A još kad sutra izađe prva epizoda Kämpfera, ispalit ću na živce. :(
Inače, prvo sam se bojao da neće biti dovoljno materijala za Kämpfer anime, pošto su dosad izašla samo 3 volumea mange, ali onda sam saznao da light novel prema kojem je manga nastala već ima 13 volumea... Dakle, definitivno anime rade po tom materijalu... Najs. :P
-
Srećkovići koji znaju japanski su već pogledali i 12 epizodu i OVA dok smo mi još bili negdje na 10-11 epizodi :|
-
-
http://myanimelist.net/animelist/ItachiSharingan
evo nakon 2 sata mucenja lista je tu... uh..
odo na cik pauzu..duzu... :boohoo:
-
= Citat =:
Izvorno postao Dario_sharingan
Nice list. :)
Eh... Još moraš sve to i ocjeniti. xD
... I vidim ja tu dosta slice of life/comedy/romance/moe stvari... :)
Definitivno pogledaj Chobits, zatim gledaj, i još važnije, čitaj Kannagi... Poslije toga uberpopularni K-On!, pa zatim Kenko Zenrakei Suieibu UmishoS[čekiraj i mangu]Ste Doujin Work... A ako ti se imalo svidio Mahou Sensei Negima!, pogledaj i zakon alt. retelling verziju, Negima?!, kao i hrpu OVA epizoda koje postoje, i još izlaze za oba serijala...
-
... Eh, tek sad primjetio da si Umisho već pogledao. >_>
Kakogod, čekiraj mangu ako nisi... Puno je duža, i ima drugačiji ending od animea. :)
-
MyAnimeList
Nisam imao vremena natrpati sve što sam gledao.
I btw, pokemoni i YuGiOh se ne računaju jelda ? :D
-
Upravo naišao na jednu lol loli mangu, pa se sada zabavljam listajući:
= Citat =:
Lotte no Omocha!
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/9144.jpg
Genres: Ecchi, Fantasy, Lolicon, Seinen, Smut
Synopsis: In the medieval fantasy world of Alfheimr, succubus princess Astrarotte Ygvar, the first princess of the kingdom of Ygvar, has just reached the age of 10. For the coming years of a young succubus' life, it is necessary for them to have a male harem. In order to maintain their body and preserve their beautiful appearance, they must consume a substance only found on males. This substance is a liquid called "Sauzfryma", better known as semen. The princess, however, bears a great dislike against men, and only agrees to create a harem if a human male is to join.
Lolwut. :P
@SorrorSuiExcidium
I to su animei, dakle, što se tiče MyAnimeLista, računaju se... I ja sam do nekidan potpuno na to zaboravio, tako da sam tek nedavno dodao sve Pokemone koje sam pogledao. :)
-
Dobro da ste me podsjetili, morat ću i ja dodat pokemone i digimone na listu.
-
Aww, darnit, a baš sam se roflao kako sam jedno 260 epizoda ispred tebe na MAL-u. :(
Inače, čitam ovu mangu gore... Bit će tu pedofilije sve mi se čini... Eventualno i incesta... Hm...
Glavni muški lik je totalni blesavac... Scena kad ga jedna cowgirl upita želi li mlijeka u čaj... :)))))))))))))))))))))
-
Dodao prvu sezonu pokemona i 2. zezone digimona na listu... I win.
Kad razmislim... nisam ni prvu sezonu Dragon Ball-a stavio :P
-
Mrzim te i tako to. :(
Ja još moram provjeriti što sam sve od Yu-Gi-Oh! pogledao, pa i to dodati, ali mi se ne da sad. :(
Inače, i dalje čitam ovo gore... Izraz na licu glavnog lika kad mu ova kaže ''We would like you to join our princess's harem...'' :pray: ... Neprocjenjivo. :)