Nije se odnosio na tvoj, tvoj je link samo pa mi je i promakao :D
Printable View
Nije se odnosio na tvoj, tvoj je link samo pa mi je i promakao :D
Ban plz.
Joj Sonik daj prekini s tim besmislicama vise. Sta je to?
Daj odjebi, ko ti kriv ako nisi pratio fijasko sa novim Dungeon Keeper mobilnim naslovom.
http://cdn.androidpolice.com/wp-cont...per-Thumb1.png
Nedobog da na gaming forumu postam sliku vezanu uz gaming. Pa neznam, dovraga ovaj forum više.
Ovo je tred za smiješne slike. Tvoja slika nije smiješna.
Meni je smiješna. I tužna istovremeno, eto, zamisli da je u topiku Tužne Slike.
Ali ajmo opet napasti sonika iako je 90% ovog treda nesmiješno smeće.
Meni su najbolje slike bile u onom topicu gdje smo stavljali nesmiješne slike. Šteta što nije dugo zaživio (gledam te Nikola :D )...
Ajd javite se svi koji ste pratili fijasko sa Dungeon Keeper mobilnim naslovom.
o/
Nemam pojma koji je to kok, sad sam pročitao, jasno mi je o čemu se radi, slika i dalje nema smisla i nije nimalo smiješna. Jebo te šala vezana uz gaming, ko normalan prati sve vijesti o svim platformama, pogotovo mobilnoj ?
Al uvijek ima tak neke debilizme ovisno kroz kakvu fazu prolazi. Jednom je spamao kojekakve Doom stripove, pa onda isjecke iz Betmen stripova bez ikakvog konteksta. Da ne spomijem i redovnu dozu MS Paint stripova iz petominutnog random topica s 4chana
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ BAN or RIOT ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
work it ᕙ༼ຈل͜ຈ༽ᕗ harder
make it (ง •̀_•́)ง better
do it ᕦ༼ຈل͜ຈ༽ᕤ faster
raise ur ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ donger
Zašto uopće odgovaram na ova sranja. Ak vam se ne sviđa skrulajte dolje hejteri.
its end of 2013 and twitch chat is still where stupid kappa this kappa that , im fcking done with idiotic *** behavior on chat and its literally dragging my IQ down shits , hope u guys disband soon and i cant even learn my school lessons anymore
Spasitelju teme!!! :rotfl::rotfl::pray::pray:
kiwi daj
:)))))))))))))
Privitak 231
nemam vise kaj reci
Jesi ti admin od sliksona?
btw, kiwi rula sve :pray: :pray: na zadnji panel sam se potrgo.
nop, da jesam vec bi izbrisao tu grupu, nego sam ju odma zapazio, a svi smo ovdje voljeli njene pohane tikvice i sendvice
Ovog kiwija se sjećam od prije. Najbolja slika na temi.
srbija: problemi zbog vremena
Kraj tolike kljuke joj ne treba nikakva dodatna "dekoracija" na licu.
Ako idete u Ukrajinu prosvjedovat prvo morate odabrat klasu.
http://i.imgur.com/P8wamKG.jpg