-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Izvorno postao ˘˘˘˘Angel˘˘˘˘
nisam ni ja vidio ancienta.. ugl jel protiv zmajeva bitan armor rating ili resistance na ono sto su(frost fire)?
Resistance je full bitan, kao Dunmer, vatreni zmajevi su mi smiješni koliko mali damage rade :D Nordovi su specijalisti protiv frost zmajeva.
Uopće nemam pojma kako Armor utječe na spellove i "duvanja" od zmajeva!? Protiv spellova je bitan magic resistance, protiv elemenata elemental resistance. Armor mi se čini kao zaštita od fizičke štete, barem po nekoj logici!?
-
Malo izazvao pobunu u Markathu ovo ono, kul produktivan dan... :)
-
a i ja tako mislim, al isao sam malo testirati, uopce nemam resistance ( :D ) na nijedan elementi ni magiju(bar ne na itemima? ) i elder me one hitta(logicno, jelte. ) e sad, odem si iscraftati cijeli daedric set, upgradeam ga = oko 500 armor rating, dodem do zmaja i ni pola hpa mi ne skine.. sad samo ne znam jel daedric set ima neke nevidljive bonuse na elemental i thu'um resist jer bi jedino to objasnilo dmg.
-
Nema ništa, znači da Armor ipak utječe na ukupan damage resistance.
-
upravo sam slučajno overwriteao save od lv 35 lika -___-
fak dis šit, rollam kadžita i grebem ljude na smrt
-
Kak ti je, molim te lijepo, to uspjelo xD Onak, overwriteati možeš samo tak da presnimiš file istoga imena i još klikneš "Yes, siguran sam da ću time ujebati Skyrim i sate uložene u lika" :D
Oprosti... istoga imena i iSTE EXTENZIJE xD
-
-
Ali moraš imati nekoliko auto-saveova, backup quick-saveova i možda pokoji manual save1? :D
To ti samo tražiš ispriku da kreneš iznova, priznaj :D Meni se to često dešava u TES-u, dosadi jedan lik i želiš novoga pošto je početak najzanimljiviji, dok si još izgubljena pičica u opakom svijetu :P
-
Krenem na planinu prema Greybeardsima i na putu mi se nađe bijela sabertooth mačka koja me ubije u dva napada.
Tak mi i treba kad još uvijek imam običan leather armor i ancient nord bow.
A lijepo mi je lik rekao da na putu do tamo nebi trebalo biti nikakvih opasnosti osim vukova! :(
Morat ću si povećati smithing skill da si barem napravim elven armor i naći nekakav pošteni bow.
-
Ovdje ne možeš tako brzo napredovat sa main questom kao u Oblivionu, jer igra baš očekuje da ćeš se levelat po sidequestovima malo prije nego nastaviš mq.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ali moraš imati nekoliko auto-saveova, backup quick-saveova i možda pokoji manual save1? :D
Da, ekšuali imam manualni save 5 levela ranije... kad nisam imao perk za armor i kretao sam se kao kornjača na amfetaminu :(
Ajd ajd možda se i vratim :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Nece mi poceti od Ysolde quest :(
imas u jednoj pecini na istoku hrpu mamut tusk-ova, nemoras ga ubiti... a i kod nekog u kuci sam videl jednog, al ga nisam htel ukrasti...
Um nije problem nabaviti tusk nego zenska ne zeli dati quest za nabavku tuska. Cudno mi je jer prije mije uvijek davala quest a izgleda da se nekim ljudima isto dogodilo da im ne zeli dati quest.
-
http://i.imgur.com/fr7xRl.jpg
Mmmmm, sideboob lokalne krčmarice :P
-
Je'l netko prelazio Mage Guild?
Ne mogu naći onaj ključ u Mzulft dwemerskom dungeonu. Treba mi za ulaz u onaj Occulary jer se ne može locpickat
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Mmmmm, sideboob lokalne krčmarice :P
To nije sideboob.
-
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Je'l netko prelazio Mage Guild?
Ne mogu naći onaj ključ u Mzulft dwemerskom dungeonu. Treba mi za ulaz u onaj Occulary jer se ne može locpickat
Prešo ja cjelu "kampanju".
Trebao bi bit kod jednog od mrtvih mageova u blizini ak se ne varam.
-
A fak, je'l to negdje na početku dungeona ili kod occularyja. Jer tamo blizu tog occularyja su samo falmeri i centurioni, a dungeon je OGROMAN i ne da mi se vraćat po ključeve na početak.
-
Pa kad dodjes u onu zadnju sobu sa Falmerima imas dva tunela. Na lijevoj strani koji ide u oculary a na desnoj strani je tunel di ces naci jos falmera i par dwemer spidera. Negdje u desnom tunelu je kljuc.
-
-
Anyway, šetam ja divljinom,kad vidim ja na kompasu onu zmajsku glavu. Ništ,zaputim se ja tamo, frost dragon,nema frke, dragonrend->makljam po njemu. Tek što sam ga kilnuo, BOOM, 2-3 fireballa iz nigdje po meni i ja mrtav. Ništ,load, zaputim se nazad, tek onda skužim da se to pokraj zmaja stvori jedan od onih dragonpriestova -.-
Šta ću,marnem fire i frost resistance potove, nešto za staminu i trč za jebenim lebdećim priestom. Zmaja sam ostavio nek leta okolo pa sam ga drugog riješio...
Also,bilo mi dosadno,pa sam uzeo Staff of Frenzy i počeo pucati po ljudima u Riftenskoj palači. Zatim sam sjeo i uživao u sveopćoj makljaži :D
-
-
Ja i kompanjon laganini furamo (Legendary) opremu. Awesome! :pray:
Also, naletio sam na Staff of ParalysisSi ubijam ekipu sa stilom. :pray:
-
Taj Staff paralize ja furam okolo već neko vrijeme, nikako da nađem merchanta s dovoljno golda da ga prodam...
-
dal onaj ghost sword sluzi cemu il je tu samo za ukras???
-
lol koji bug abuse, odem kod Arcadie one kaj prodaje pošne, čučnem se iza pulta dok ona sjedi za stolicom i poberem joj sve pošne i materijale za alkemiju xD
-
Jel neko rijesio quest THE BOOK OF LOVE? onak kontam da sam na zadnjem dijelu questa kad moram pricat sa izgubljenim muzem "Fenrig"-om i onak zakurac, skontam da je quest ubagiran i da lik ne moze pricat, a bome ga nemos nist ni pitat, tj uopce ne prihvaca opciju "your wife is looking for you" ko da klikcem u maglu, pun mi kurac vise tih izbagiranih questova...
EDIT: skonto sam fix, morao sam travel do obliznjeg mjesta, pa nazad do njega i onda je proradio zacudo...al jebemti bugove..previse ih je
-
Teška srca izbrisah Skyrim, ipak mi previše vremena oduzima...:(
-
da ga jebeš ali ja ne znam doći do gray beardsa :(
help
-
lol, kaj tu imas ne znati???
-
Odeš na mapu, klikneš na njihov kvest i označi ti ga na karti. Kreneš se penjat sa sjeverne strane planine čini mi se.
-
= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
help
Kreni od Ivarsteada, sela na jugoistočnoj strani planine. Ima put koji vodi od sela do vrha planine.
(pazi na ice trolla :D )
-
Sad tražim onaj Magnusov staff. Šta bude s Thalmorima, jel ima kakva bitka na kraju, ionako mrzim elfove. Želim ih ubiti sve.
-
Ništa, priča zaboravi na njih.
Valjda treba expanziju čekati.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
help
Kreni od Ivarsteada, sela na jugoistočnoj strani planine. Ima put koji vodi od sela do vrha planine.
(pazi na ice trolla :D )
Preidvno, napadne me blood dragon i ice troll u isto vrijeme...a 18sam lvl noob
zakon
-
= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
help
Kreni iz Ivarsteada.
EDIT: Sad vidio, možete izbrisat ovo.
-
Išao poklati čitav Skyrim, kad ono qurac, u svakom gradu hrpa likova koji su besmrtni :cry: A baš sam htio vidjeti što se desi kad ih sve pobijem :(
OBAVEZNO POGLEDATIS- http://www.gamespot.com/features/gamesp ... ot;thumb;1S :pray: :pray: :pray:
Kakvih modova već ima :pray:
-
-
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
http://gamereport.tportal.hr/161236/Skyrim-sadrzi-zemljovid-citavog-Tamriela.html
Nisam siguran jel vec bilo....
Je, već jedno pectošezdesetisedam puta :)
@Bartuc: Zakon, samo postoji dost problema sa tim modovima, nekima radi, nekima ne. Neznam zašto al najviše volim igru da mi bude takva kakva je, bez ikakvog moddinga. Valjda stvar navike...
-
posto mi niko nije odgovoril, da pitam opet...
ghostsword, dal sluzi cemu, il ga se mogu rijesit?
soul gem fragment, dal ih ko moze spojit il ih slobodno bacim?
ono dvoje kaj se dobije od dragona, se s toga moze napravit armor il mogu prodat?
-
Scalese i bonese od zmajeva čuvaj za oklop. Ghostsword je jako lagan. Soul gem fragmentima do sada nisam našao svrhu.