Ili joj je samo dosadno. Nisam još upoznao neki stvaran slučaj "pravog" emoa (a sumnjam i da postoje).
Printable View
Ili joj je samo dosadno. Nisam još upoznao neki stvaran slučaj "pravog" emoa (a sumnjam i da postoje).
Psihički poremećaji, anyone? :)
Ili ako su dotične osobe hawt žemskinje, onda ih dobro izrejpati :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ma i meni je to glupo, i većina ljudi zapravo su ''emo'', jer je to tako in.
God, mrzim govoriti da je nešto in.
Ali eto, da i upoznam ''njihovu'' psihu.
Još uvijek razgoavaramo.
Pa naravno da ne postoje. Ako doživiš nešto strašno sigurno ne bi okolo svima govorio: 'Joj, ja patim, ja sam emo...' nego bi te bolio kurac šta si i samo bi htio to nekako zaboravit/popravit. Ti ljudi neznaju šta je prava patnja (ne kažem da ja znam) nego samo traže pozornost. Idu mi na kurac i treba ih fino našamarat i reć da su djetinjasti i glupi ko kurac. Pa kako oni planiraju živit? Cijeli dan će sjedit kod kuće u mraku i na msnu pričat okolo kako im je život jadan?
Dis. Jedini pravi razlog zašto bi netko bio emo.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
:o= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Okeeee...
ah, ne tako!
pa treba je dobro izlupati, par dobrih šamarčina pa da vidiš!
ako ne pali, neka se reže i na to joj treba sipati sol!
Izgubio sam u biljaru danas :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da, iako mi ponekad dođe da to rečem nekim ljudima...jednostavno, ne pomaže.
Ovako je puno bolje.Već sam nabacio komplimenata...i već sam joj zakon :D
Ali s nekima nemam tako strpljenja.
Naprimjer, oni nasilnici i wannabe face.
Njima samo govorim da su debili i ne trudim se.
Spoznao sam da u razgovor ne treba ulaziti ako nemaš dobrog povoda za to i jož apr rezervnih tema. I da netreba forsirati jedno te istu dosadnu spiku... :(
Random stripek kojeg sam se uslijed ove rasprave sjetio:
http://www.imagesforme.com/upload/96b55169.gif
:>
Ma jebeš to. Redovito sam dušebrižnički odgovarao od ludih ideja kolege iz razreda dok sam bio u srednjoj kad su imali neke pomisli i razmišljanja o suicidu. Sad me više boli đon za takve - neka se onda ubiju i gotovo. Ko im je kriv.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
@Kostolomac - a jebiga. Ja ga pak nikad ne igram jer skoro nitko od kolega računaraca neće igrat biljar. :(
Slažem se, samo mislim da ne ciljamo na isti ud kojim se dotična radnja izvršava :)= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Lol, dala mi je MSN da malo popričamo (!).
MSN joj je *ne smijem* :D
Ups.Brišem joj MSN.
Nadam se da joj nitko nije uhvatio msn.
Uglavnom, u vezi je emoa i broja 666 :(
Superultramega originalno.
MSN mislim nisi baš moro editovat post.
Svi koji hoće njen msn nek se jave Malokiju na PP, ostalo je u admin logu.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Ja sam ga upamtio. :(
Ma samo je važno započet razgovor, a kasnije se uvijek nađe neka tema za razgovor. Ne treba skupljat teme za razgovor nego treba nešto zanimljivo radit pa da imaš o čemu pričat.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Umm, koliko god emoi bili isforsirani, anti-emo fore još više sakaju. Ionako ona nije emo ili išta slično, samo joj je dosadno pa se igra uloga.
Nabavi im neki Virtual Pool pa igrajte u mreži :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ali rezala se i plakala konstantno.WTF.
Spoznao sam da je u zadnje vrijeme forum posto puno zanimljiviji. Nekako su svi aktivniji i stalno se ima o nečem pričat...
Pics or it didn't happen. Or, even better, videos.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
:roll:= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
A ponekad me baš primi volja za biljarom. Ko da se boje štapa, nevjerojatno. :(
Pa naravno da se nije rezala. Kako možeš vjerovat takvim sranjima? Ako se netko reže onda se sigurno ne hvali okolo s time. Jedna iz mog razreda si je razrezala žile prije par godina i to NIKAD ne spominje i napizdi se čim neko spomene.
Da sam nekako out glede ovih forumskih dogadanja...ono, emo, angle eye, Maloki i njezin msn... :?
Znači da ima još nade za tebe. BEŽI BRE, SPASI SEBE, ZA NAS NIJE VAŽNO!!11
Pa nije problem da bacimo koju partiju :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
You're on. Iako nisam igrao već dosta dugo pa su mi skillovi otupjeli.
Ja ne napustam svoje drugove... :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
@chameleon...kako ne? Nije li u tome bit?
Već ste i rekli da su attention whore i da žele imat pozornost i pažnju.I in je to.
Kako onda nebi željele se ''hvaliti''(lol) time?
Spoznao sam da me uši bole od slušalica... :(
Što ne? Pa naravno da se hvale time na neki način. U tome je poanta.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Pa ti si rekao (valjda ti, sad nisam siguran) da se ne reže, jer da je, nebi se hvalila time.Ili je to netko drugi bio?
Da se zapravo reže (odnosno ne reže nego da si PREREŽE žile, da se zapravo ide ubit) se ne bi hvalila jer bi zato imala pravi razlog i bolio bi ju kurac šta drugi misle. Ovako sere okolo kako se 'reže' i kako je jadna, tužna, neshvaćena i da obožava bol i da se mora rezat. Ja bi ju odavno nabio na kurac. Glupača retardirana. Ili bi joj pokazo par slika na kojim se zapravo vidi kad si netko reže žile ili da zapravo pati.
Ajd baš ju pitaj šta joj se desilo pa se ona 'reže'. Sigurno joj je pas crko ili tako nešta -.-
Netko drugi. Ja sam samo rekao da se ne isplati sažalijevati nad takvim ljudima jer su to uglavnom prolazne faze.
Ja sam u srednjoj imao frendicu koja je pokušala u školi na taj način počinit samoubojstvo. Doduše, kod nje to nije bila faza, nego joj jednostavno puno toga nije štimalo u životu. Sva sreća da je na kraju sve dobro završilo pošto se razvila u jednu fenomenalnu osobu koja daje faks s odličnim uspjehom i koja je velika potpora okolini.
Želim samo reći da ne treba radi toga osuđivati ljude, nego im pomoći. I sa stručnjakom ako treba.
Smrt je prolazna faza?
da. poslje toga idemo u pakao. :evil:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ako se to odnosilo na moj post, krivo si me shvatil. Kao sto su ovdje neki rekli da je to samo faza, ja sam s svojim postom htio samo pokazati da to ne moze biti "faza". Kod takvih ljudi ocito nesto gadno ne stima i treba im pomoc strucnjaka.