Jeli strip tipa 300, znači ima par brojeva i to je to, ili tipa Marvelove trakavice da izlazi na tjednoj bazi u 68 različitih verzija i podverzija...= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Printable View
Jeli strip tipa 300, znači ima par brojeva i to je to, ili tipa Marvelove trakavice da izlazi na tjednoj bazi u 68 različitih verzija i podverzija...= Citat =:
Izvorno postao Raz1
12 epizoda, ukupno oko 400 stranica, izašlo još 1985. ili 86.
Postoji i Watchmen motion comicsi. Kombinacija stripa i voice actinga :D . Samo jedna osoba prepičava radnju tako da on posuđuje glasove i muškim i ženskim osobama, ali odrađuje svoj posao i više nego dobro :pray: . Također je 12 epizoda, a svaka traje oko 20 min.
Opet sam umjesto da odem spavat, u 3 ujutro pogledao 21 Grams.
Nevjerojatan film, nisam očekivao nešto tako dobro. Jako težak za gledanje i vrlo depresivan, prvih pola je na mene imao "wtf ?" efekt, zbog skakanja radnje između 3 likova, i još se miješa prošlost, sadašnjost i budućnost. Ali kako radnja odmiče, svi dijelovi se polako počinju uklapati jedan u drugi poput dobro složenih puzla. Još jedna stvar koja se ističe je apsolutno vrhunska gluma Sean Penna, Naomi Watts i Benicia Del Tora, kao i odlična i nesvakidašnja režija. Svakako pogledati.
Gledao jucer Sibicare na hrt-u, prvi puta. Film me doslovce odusevio, posebice radnja...genijalni film, svaka cast Cage-u... :pray:
Također pogledao Šibicare.
Doduše, propustio sam prvih 20-ak minuta, ali film je genijalan.
al ono, koji preokret radnje na kraju. :pray: Ono, nisam ni sanjao da su ga zapravo cijelo vrijeme varali, jednostavno, nisam mogao vjerovat kako se radnja na kraju okrenula, dugo vec tak nesta nisam vidio...prijevara stoljeca
Matchsitck Men - vrlo zanimljivo, a Cageova gluma mizo/agorafoba s OCD-om je besprijekorna. Pygmies!
Sad mi je na umu One Hour Photo, ali naravno, idioti u RTL-u ga stave u 1.15 ujutro. GG.
Zašto sam ja uvjek vani ka je taj film (Šibicari) na TV-u? Nikako ga pogledati!
Ali sam zato pogledao How To Lose Friends & Alienate People! Nasmijao me par puta! Dobar film za ubiti koju uru vremena!
DIsaster Movie tako nešt, ugl parodija na SVE, ima i Betmena i Đastin Timbrlejka, i 10 000 BC, i CLoverfield... Ugl dobar film, nasmijo me dosta :D
I nešta u prijevodu kao "Dan kad se zemlja zaustavila" ili neš slično, ugl neki vanzemaljci došli na Zemlju oću da nas biju jer kao uništavamo planet pa da preživi planet da ga mi ne uništimo...
Gledam trenutno..
Ghostrider 1 - The final ride (2002)
Ghostrider 2 - Goes Wild (2003)
Ghostrider 3 - Goes crazy in Europe (2004)
Ghostrider 4 - Goes Undercover(2005)
Ghostrider 5 - back to basics (2008)
Zasad pogledao The final ride... Dojam: :pray:
UnderWorld 1
UnderWorld 2
Pogledao cijeli The Bourne serijal. Totalno odusevljen filmovima :pray: ...tko jos nije, definitivna preporuka
Pogledao Se7en.
Legendaran film.
Isplati se, isplati. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Gorila
ok, zasada je deset od deset njih koji nisu pročitali strip prije toga potvrdili da je film super :D
a 6/8 koji su pročitali strip također tvrde da je film veoma dobar :D
jebemu, stvarno sam postao geek oko tog filma :(
Pogledao No Country For Old Men.
Odličan film. :)
Posudio sam Zrcala, cura kod mene. Biti će stiskanja od straha :D
Originalno postano u krivu temu.
Na nagovor pogledao Chaos... Isse, ovo graniči sa Snuff filmovima što znači da dolazi sa nekrofilijom, sakaćenjem i svim popratnim sadržajima. Samo ako imate jak želudac ili ste sadist... ja sam osobno već požalio što sam ga pogledao, ali je nažalost jedna od onih "cannot unsee" stvari.
e meni su sve 3 osobe rekle da je loš, a nisu pročitale strip. u sri vjerojatno idem s onima koji malo više vole i cijene filmove :)= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Pogledao Ace Ventura Jr.- pet detective. Film nije ni do koljena Ace Venturi s Jim Carey-om te bi se eventualno mogao svidjeti djeci. Za sve ostale... zaobiđite ovaj film u širokom luku.
moja ocjena -4/10
Imate sada film "World Trade Center",koji je predobar pa ak nekog zanima...
Upravo sam ga pogledao
Pogledao :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Film mi je super sjeo, pogotovo kraj. Naježio sam se :pray: Čist ok za pogledati.
Pogledao sam Master and Commander The Far Side of the World
ocjena 10/10
Tropic Thunder-najbolja komedija koju sam gledao u posljednih godinu dana,ima hrpu carskih scena9,3/10
Mummy 3-bijedan nastavak-6,2/10
Kung Fu Panda-jedva cekam da ponovno ovo pogledam-8,7/10
Zeitgeist-7,5/10
Incredible Hulk-nista posebno-5,9/10
Hellboy 2:The golden army-6,8/10
Back to the future-9,4/10
Con Air-klasični hollywoodski spektakl-7/10
Bean-8,2/10
Blade trilogija-7/10
Kingdom of heaven-9,2/10
Rescue Dawn-očekivao sam vise od ovog filma- 6,9/10
The Gladiator Extended Edition-šteta što Ridley nije dobio oscara za ovo remek djelo-10/10
King Arthur-6,7/10
Taxi-8,2/10
28 days later-obožavam ovaj film-10/10
James Bond:Tommorow never dies-naspram novih Bond filmova sa Craigom,ovaj izgleda jadno-6/10
Funny games U.S.-totalno bolestan film prepun nasilja,glavni bad guysi izgledaju prebolesno-8,4/10
Starsky and Hutch-7,5/10
Van Helsing-6,5/10
Pocetkom 4 mjeseca planiram pogledati vecinu oscarom nagrađenih filmova.
film taxi je onaj američki šrot ili francuski orginal ?
Watchmen: Tales of the Black Freighter - 10/10 :pray:
Sve to danas ??? :o= Citat =:
Izvorno postao Constantine
A zahebo sam se ... :oops:= Citat =:
Izvorno postao dal3
Pogledao The Fifth ElementSčisto da ponovim gradivo. Odličan, iako sad već djeluje malo trash-asto!
Gospodar Prstenova prstenova družina,dvije kule,povratak kralja
Gledah i ja to. 500. put.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Onda još i Dude, where's my car?, City of Ember, Outcold, How high. :roll:
To je film koji mogu iznova i iznova gledat, već ga znam napamet, ali ću se baš uvijek nasmijat, najgenijalnija komedija ikad.= Citat =:
Izvorno postao Maja
:pray:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
The fifth element je i meni predobar film pogledao sam ga vise od tri puta,obožavam filmove sa bruce-om willisom.
Pogledao sam Krvavo Valentinovo 3D, nisam znao da ljudske iznutrice mogu biti tako realno napravljene, damn :(
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Daj reci kakvo je? Si to u kinu gledao sa 3d naočalama ili doma na faking DivX-u? Jel se isplati dati 40 kuna za film u Cinestaru?
Gledo sam sa 3D naocalama u Cinestaru(nazalost njihovim koje moras vratit, ali su dobre) i prejebeno je, bio sam gledo prije neke 3d filmove ali ovo je puno bolje, fakat se vidi kao da je lik ispred tebe ili kada u jednoj sceni tipica trci gola ulicom izgleda ko da trci pred tobom( :pray: ), flim je zbog toga genijalan. A prica filma je isto dobra i uvrnuta totalno, vrlo dobar horor samo ne preporucam jesti nesto drugo osim kokica jer se mozes izrigat xD (od organa koji lete prema tebi :pray: ) mah odlicno. Posto je horor i gleda se u kinu na velikom platnu i kada se netko zadere ili nesto izleti useres se sav(i jos je 3D), svakako preporucam pogledat po mogucnosti u kinu i po mogucnosti s nekom curom :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Inace ne volim bas horore ali ovo je bilo zakon :D
Revolver 8.5/10
Watchman 7/10
Zrcala 5/10
Taxidermia...no comment 8.1/10