hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Printable View
hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ma lol ... dota je team game i tocka... nemres dobit game bez dobre ekipe ali ni dobra ekipa nemre dobit game ako si ti los(ajd shit happens pa moze)... a i nijedan heroj nije preimba... riki je lowhp hero i ja sam ga znao ubijat do lvla 6 po par puta... onda samo wardove i nastavis... a zeusa ti biraju vise noobare nego pro! skupa par nulla pobacaju prvu po creepovima drugu po heroju u line-u i odu u bazu... i nijedan heroj nije imba... svaki heroj ima svog counter heroja
mirana nema!! ona saxa protiv svakog i owna svakog[quote=Faint Smile]= Citat =:
Izvorno postao KI KI
hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...[/quote:284aitgm]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":284aitgm
haha kak ti ono reply im veze s mojim postom...
[quote=Rang€r]mirana nema!! ona saxa protiv svakog i owna svakog[/quote:2uc0yajf]= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":2uc0yajf
-_-
[quote=Rang€r]mirana nema!! ona saxa protiv svakog i owna svakog[quote=Faint Smile]= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":3v0619gs
hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...[/quote:3v0619gs]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":3v0619gs
haha kak ti ono reply im veze s mojim postom...[/quote:3v0619gs]
nisam dugo posto ali ovo zahtjeva jedan jako strucan pro dota reply od mene
+1
must agree avg, must agree. ownana je od svakog dok u to isto vrijeme owna svakoga, ma daj lol nemoj pisati gluposti
to je moje subjektivno mišljenje, kad bi objektivno normalno da je teško npr. bit s njom protiv neruba u laneu jer ima mana burn, stun a od 6. lvla i vendetu, pa te ubije bez jbga...
[quote=Rang€r]mirana nema!! ona saxa protiv svakog i owna svakog[quote=Faint Smile]= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":f6yyxmoi
hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...[/quote:f6yyxmoi]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":f6yyxmoi
haha kak ti ono reply im veze s mojim postom...[/quote:f6yyxmoi]
Jednostavno nisam mogo odolit tvojim glupim komentarima...
lejn control, deny, micro i obavezno komunikacija igraca kada nerub ide genkati.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
to je u ovom slucaju rijesenje. a i neruba ces rijetko vidjeti u gejmovima posto je u vecini slucajeva banana rama.
khm... govorimo u pubu...
potm ima jednu od najboljih animacija napada tako da outlast hitas i denyas neruba i harrasas ga s norm spellom i jos ako ste mid pa se potrefi koja runa s bocom gg
da to sam primjetio, npr. znao sam na prvom lvlu, u istoj sekundi naredit da napadne kripa i da se pomakne, a ona bi nekak ko u trku opucala u njeg...
i da, de mi reci ko će u pubu s nerubom ič na mid lane? ja to u život nisam vidio...
btw ja ne kažem da on nemože ič na mid, po meni na mid uopče nije teško ič s melee herojem na mid, jer lakše je last hitat s melee neg ranged, al opet ak je neprijatelj ranged i dobar, teško češ se uopče moč približit kripovima..
evo napravio drugi dota vid
K51N31TIaWc
puno je bolji nego prvi hs scene bla bla
komentari kritike i ostalo je dobrodoslo
ENJOY
Nice...Samo sto ti je sve izvadjeno iz 2,3 partije...= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
BTW. Vidimo se na G.ba dota Turniru :)
mnogo kul video, lijepo je izvedeno ono sa nevermoreaom na pocetku, dok recimo kada si sa zeusom bjezao porotiv mirane i tinya moze se vidjeti da nisu neki skilleri ili si imao jako puno srece sta tiny nije imao mane za stun/toss (mozda je predugo cekao da steala kill). no morram priznati da ima par lijepih killova
lepo lepo ali trebalo ti je par partija da to napravis + nisu neki skilleri bili protivnici, ali par je bilo bas lijepih
sta znaci to kad spominjete te animacije? i tko je potm? još sam u počecima svoje dota karijere pa me zanimaju te stvari
uhm koje animacije? ne pratim te bas. potm=priestess of the moon aka zenska na bijelom tigru
a ako si za animacije mislio to sto sam spominjao stun/toss, to su ti bili tiny (stone giant) skillovi->avalanche=aoe stun, a toss je toss-kada bacis nepriajteljskog heroja/creepa na nekog drugog.
eh moram napomenuti da si fkt perfektno odigrao sa tinyem, moram priznati da fkt nisam ni do koljna tebi s njime :pray:
vrlo ljepi killovi, čak mi se dota opet igra... a pimp valjd misli na one animacije što se cjelo vrijeme vrti kamera i onaj hp/mp bar sa strane i sl.
na ovo mislim , i viđao sam po cro dota forumu i nekim guidovima na netu da se često to spominje uz heroje i nekakav prekid tih animacija , tak nešto= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
"Drska laguna" ftw!
Inače, mnogo dobar video AVG, svaka čast! Jedino (po mom ukusu) si trebao neke druge pjesme staviti!
animacija napada, ono kad mirana povuče strelu i odapne ju, to ti je animacija napada... a kolko sam ja skužio ti prekidi animacija "abusanje" dovode do toga da primjerice s barom svaki put basha neprijateljskog heroja...= Citat =:
Izvorno postao pimp
btw nemoj čitat te guidove, zgadit će ti igru, najbolje naučiš kad ti neš sam smiliš, sine ti tijekom gamea, il kad te neko onak owna uz par ljepih fora, a ovak sam gubiš vrijeme čitajuči... i također ne slušaj te cr0 pr0 kn0wnove i oni će ti zgadit dotu... danas sam igro s 2 frenda, jedan je onak debil cr0 pr0 pravi, drugi je oke, i taj debil uzo yurnija, dečko pro, nastilo se, nafarmo ostatak tima sjebo, mi spušili, ono život mi zgadio a ne samo dotu... danas navečer ja i frend u cro roomu igramo protiv tog debila i još nekih likova, tak običan pub... game je bio gotov u negdje 26.-27. min, s tim da je na debilu bio drewan fb... ono nađi si nekog frenda, koji uživa u doti, koji ti neče stilat namjerno, srat ak neš pogrješiš, forsat na pobjedu, nekog ko uživa, jer najgore mi kad vidim nekog ko se odnosi prema doti ko prema stvari, totalno bezosječajno, jednostavno mi se gadi :(
Je istina je ima likova koji ti se prave kao frendovi a namjerno stilaju i nece reci miss namjerno da te killaju i da se nazivciras i to dovodi do prestajanja igre meni je tako jedan lik srao i svaki put kad bi imao malo hpa ja bi ga denyo sto je jos gore
Ja opet pocinjem igrat dotu i to sve, pa kad skinem update battleneta trebo bi skinut i najnoviju allstar mapu, pa bi vas sam zamolil da mi kazete koj je broj...
http://www.getdota.com/
skini 6.59d i pozni se zabavljati
ps nemoj ulaziti u obicne gameove ili pro gmaes, vec rade se drzi nub gameova
ona ima jedan od najboljih animacija napada(to je dok zamahne s onim svojim rucicama i dok napad dodje do portivnika) dok recimo lina the slayer ima jednu od najlosijih(dok ona zamahne i dok njezin projektil dodje do protivnika prodje 3 dana) a sniper ima najbolju.probaj to naucit kako "shadow walk-at"(mislim da se to tako zove).to ti je kada napadnes i cim vidis da je projektil "izletio" odma pomaknes heroja prema naprije ili nazad.tako ces za puno skratit animaciju napada.evo 1 primjer tiny napadne onu kosutu koja slowa att speed i njega ce to tolko puno slowat da ce on stajat na mjestu dok mu se ne "refresha" napad i tek ce onda krenut za njom, a da to izbjegnes cim ju lupi pocni micat tinya prema njoj i kad mu se refresha napad opet klikni na nju(valjda te nisam previse zbunio :P).isto to ide i s animacijom spellova= Citat =:
Izvorno postao pimp
edit:pogledaj moj video kada broodmother napada axe odma cim onako zaskoci se pomakne naprijed ili kad necro napada sk ili linu odma se pomakne prije nego sto je do kraja zamahno itd...
to je isto kod huska imperativ kad nekog ganjaš
to je još way to komplikejt za mene :DD , da ja prvo naucim šorkate na tipkovnici za spelove xD , jel se slučajno mogu promjeniti shortcuti za spellove? ili moram ove default di si ruke potrgam da pohvatam sve tipke
http://www.mymym.com/en/item/782.html
tu iams, samo neznam jel up-to-date i te stvari jer bas i ne koristim to
uglavnom je dobro sve, osim za nevermorea, jer spelovi idu z x c- njima je z di je nama y