legendo :pray: Presao simulaciju, pokupio malo odjelce T-51b i helmet plus tonu weaponsa i prodao ono kaj mi netreba, nabildao si malo level i sad idem okolo i derem ekipicu :D
Printable View
legendo :pray: Presao simulaciju, pokupio malo odjelce T-51b i helmet plus tonu weaponsa i prodao ono kaj mi netreba, nabildao si malo level i sad idem okolo i derem ekipicu :D
hajmeh :rotfl:
keko :pray:
Sada sam zapoceo Operation: Anchorage prezakon je bas sam se uzivio, ovdje su odlicno ubacili ovaj stealth. Nozem ih koljem izbliza ( ni ne vide me ), ak su malo dalje sniperom.... OMG prezakon :cry:
Koliko god mi vi ovo nahvalili ja neću ponovno instalirat Fallout 3 i ponovno ga prelauzit dok nedođe i treći DLC.
Sek sek samo, koji je bio prvi DLC?
Što se to tebi vrti u glavi. Prvi DLC je Operation Anchorage= Citat =:
Izvorno postao Bara
Bilo mi je čudno, kada si rekao tek treći DLC, onda sam logično pomislio da je već izašao prvi i da je Operation Anchorage drugi zato što tko bi normalan čekao još 2. pa 3. DLC, sorry Scorpa, ali, MANIJAČE!!!! TKO MOŽE TOLIKO ČEKATI!! AHHHH
Prošo sam igru već dva puta. Mislim da se mogu strpit.
kad instaliram patch za fallout 3 jel mogu nastaviti gdje sam stao(pokrenuti zadnji save)ili moram ispočetka
Možeš nastaviti tamo gdje si stao.
to je ja mislim samo u stalkeru bio problem sa patchem i saveovima
jeli probao netko oruzje koje se zove mesmetron :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
To je ono za omamljivanje što dobiješ u paradise fallsu?
nekoga pogodim s tim i svi pocnu pucat po njemu :pray:
I on počme pucat po njima. Ako ima oružje, ofc.= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
Jos ne zelim preci main quest jer kako znam kada ga zavrsis igra zavrsi i nemozes vise lutat okolo itd, pa je to maknuto u kojem patchu ili je ima mod nekakav da mogu nastavit nakon kraja ko u oblivionu?
Nope, možeš samo čekat treći DLC, a do tad samo side questove igrat.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Evo naso sam neki mod koji ti daje da nastavis poslije MQ:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=586
Je ko probao?
Koliko god Fallout3 bio dobar, Bethesdina glupost nema granica.
Ako već nisu napravili open-end igru, mogli su ga bar staviti u prvi DLC, a ne treći.
Zato neki ljudi koji su odlučili završiti igru (kao ja) moraju čekati taj treći DLC da mogu igrati prva 2 (namjerno ne želim loadati prijašnji save da si ne uništim RPG iskustvo, tj. moj lik je 'mrtav' do kad mi taj treći DLC ne otkrije što je dalje bilo).
de mi recite kakvo je stanje sa tim nastavcima ukoliko igru igram na ps3...jel se negdje mogu kupit ili sta ?
Znači ja predjem fallout 3 , instaliram te nastavke i moram krenut opet sve ispocetka?
Vlasnici PS3 su zbilja popušili što se ovih dodataka tiče, možda ih dobijete kad Bethesdi pukne, možda i ne. :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
Ne, Operation: Anchorage je u obliku questa isto je ko Shivering Isles ako si igro, ali nemozes nastavit ak si zavrsio MQ jer je igra gotova to se tek u 3 DLC ukida i moras imat sejv prije zadnjeg djela main questa...= Citat =:
Izvorno postao JohnnyMo
Odnosno apsolutno je svejedno u kojem si djelu igre i sl, nakon par sec/minuta ti pocinje emergency broadcast na radiju, tam dobis kordinate i picis...dobro za jos dodatno nabildat lika, posebno u pocetku...
znaći mi koji igramo fallout 3 na ps3 nemamo još pristup tim dodacima za sada ?= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ne...= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
Igram sada Fallout 3 opet i skinuo sam Operation Anchorage, jesam se nauživao. Prvo sam prešao Anchorage, super je stvar, zatim za nagradu dobiješ onaj najbolji Armor i koliko sam skužio nikada se ne kvari :pray: , Gauss Rifle, kako sam moćan joj... Baš sam obavio jedan sporedan quest sa staricom Agathom kada joj doneseš neku violinu iz Vaulta 92, koji super quest, plus još za nagradu dobiješ 300 expa, puno super municije te frekvenciju na kojoj ona stalno svira violinu, odlično, oduševio sam se...
Gauss Rifle bi trebalo bit nešto kao Railgun, ne? Moram probat sastavit u garaži nešto takvo jednom... :)
Ahaaa, jedan Rock-It Launcher bi pomogo, da počmem knjige na učitelje i učiteljice u školi bacat. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A ako joj poslije doneseš music sheet, dobiješ Blackhawk, unique .44 Magnum.= Citat =:
Izvorno postao Bara