Gorka istina :( Ona poslovica "Što se mora nije teško." je tolika hrpa govana... Gotovo sve što se mora, radi se pod prisilom, sve što se ne mora, je uglavnom zabavno :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Printable View
Gorka istina :( Ona poslovica "Što se mora nije teško." je tolika hrpa govana... Gotovo sve što se mora, radi se pod prisilom, sve što se ne mora, je uglavnom zabavno :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja bas volim svoj posao
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Recenzent igara, novinar specijaliziran za gaming industriju, književni kritičar.. to su sve poslovi koji spadaju pod kategoriju toga što voliš radit, znači nemožeš reć da ne postoje :D
Ne, ne spadaju. Recenzent za igre nije couch potato koji komentira igre na internetu kao ja, nego čovjek koji svaki tjedan dobije zadatak izigrati jednu ili više igara do kosti, dok mu oči ne ispadnu i iscijediti svaki njen element da bi napisao valjan osvrt. Da moraš na svu silu odigrat baš cijelu igru koju ti daju, znači, ne mora bit nešto što ti se sviđa, ali da ti se i sviđa popizdio bi da je moraš toliko temeljito izigrati. Dobro, danas možda ne kad su tako kratke i lagane, ali opet.= Citat =:
Izvorno postao Magnus
Kako god okreneš, šanse da ćeš raditi nešto što ti se iskreno SVIĐA i dobivati iole poštenu plaću na kojoj se da preživjeti su sićušne.
daj molimte ko da oni iz ign-a odigraju igru prije nego što napišu recenziju za nju
imam curu, ne osjećam ništa tj draga mi je al nema onog nečeg..imam drugu opciju koja me ipak više zanima..break up jel tako?
Pa normalno (ne zezam se, iskren savjet)
Ménage à trois?
Koliko se maksimalno može ostati u inozemstvu, ako ideš u posjet/turistički end šit? Čuo sam 3 mjeseca, ali ne znam je li to fiksno svugdje.
Gdje ćeš ti 3 mjeseca?
U Obamaland.
Svugdje bi trebalo bit 3 mjeseca
Našao si semea u Americi? :3= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Misli na Niger, Kenju, Ugandu ili neku od tih kolonija.
Jel zna netko od rijecana do kad radi chipoteka u ri,za danas ili sutra?
Trebalo bi mi par pakunga termalne paste, pod hitno.
Newb sam u AutoCadu, ali trebam pomoć oko neke banalne stvari. Ako npr. hoću napravit Spline liniju koja je od centra udaljena npr. 10 mm kako da to napravim na već postojećoj crti (za presjek i šrafuru, jel)? Neke naredbe imaju ono da odaberem prvi point i da se na drugom pointu pojavi okomiti line, ali kod ove naredbe se pak linija iscrtava od tog midpointa izvan crteža pa sve do te točke, što ne valja, jer ja moram "iskrivuljat" tu liniju sam unutar crteža.
Ako sam bio nerazumljiv, ukratko: jel mogu ikako postavit "točke" na glavu liniju i orijentirajući se po njima spuštat linije na taj crtež?
Koja je najbolja stranica za besplatni upload filea?
I jel se može kako vremenski ograničiti da bude dostupno za download recimo 2 dana?
Osobno koristim zippyshare.com, jednostavan i ne traži registraciju.
Jel mediafire valja?
Meni je dobar, jedino što sada traži registraciju ako hoćeš uploadati, a prije nije ako se ne varam.
1) Zašto neke žene toliko svršavaju na tumblr?
2) Jel samo meni on žešće retardiran?
Tumblr je cesto okupljaliste zenki sa "jebala bi se a da mi ne udje" mindsetom
i kvazi intelektualnih droljica
exactly it ^^
bili su mi drazi blogovi
sad se retardirani kvazi-intelektualci nemoraju ni potrudit da napisu svoj proljev vec shareaju slike i gifove sa hipsterskim proserima.
barem bi u napisano ulozili pola sata izmedju drkanja po ajfonu i rejtanja indie albuma na fejsbuk komentarima, ovako nisu nista bolji od debila koji lajkaju motivacione postere na hrvatskom/srpskom/koji vec kurac. HEHE GAZIMIR ČAČIĆ HEHE
Još bi bilo dobro da shareaju, ali 99% samo rebloggaju...
Da te Ante čuje, streljao bi anti-hrvate kao ti.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Nenarodna vlada, uništavaju nas omg!!! Očem imat pravo da upišem dicu u školu preko veze mimo bodovnog praga. Neću radit za 1600 kn nego sjedit doma za 3k. LOPOVI GAZIMIR UDBA JUGOKOMUNISTI LEL
kaj nije to jedna skupina ženskinja= Citat =:
Izvorno postao Kid A
^= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
^
http://pcplay.hr/forum/download/file...1345706790.jpg
Odličnost :D