trudnoća wina sve
Printable View
trudnoća wina sve
Iko za game?
Može.
anarion_umarth steam
Stigao Bristleback. Rulež.
So, a lol professional and a dota professional walk into a bar. The dota professional said that dota was better than lol and the lol professional could not DENY it.
Like
oldie goldie= Citat =:
Izvorno postao passko
bacio jučer gejm nakon valjda 2mjeseca.
vidim da je sve po starom i dalje..
fp-am invokera, callam mid ofc, dolazi rus potm samnom mid, igramo protiv solo sk-a koji uspijeva ubit rus potm i tak..
luvya
Nije to isto kao ruski troll koji nezna di da ode pa pocne smetati na solo lane-u i jungli svako malo od pocetka igre.
invoker trashpick anyway
Teze ga je igrat odkad su ga nerfali.:(
Nego kad ce pl-a nerfat.
Mamu im krvavu morfa su mi ubili cim je postao tier1 pick,a ovaj pl koji je jos bolji u pushanju i lejtu parodira pro scenom vec dugo i niko ga ne jebe :(
I cim vidim da ga netko pika u pro gejmu izgubim svaku volju za gledanjem.
invoker zakon, morf zakon, od pl-a mi se povraća.
Kupite gem židovi.
Nije u tome stvar.
Stvar je u tome da heroj nebi trebao biti u stanju pushati raxe protiv 4-5 heroja u 70. minuti samo sa svojim iluzijama dok on sigurno farma u sumi.
Neznam ,meni je totalni apsurd sto mu je agi gain povecan na 4.
To je kao da su pojacali heroja za 800%. ( sa obzirom da mu iluzije nose sve statse jel)
Al i dalje naglasavam kako su morfa odmah unistili cim je poceo biti na pro sceni :(((
Necu to nikad preboljeti.
Pa ono, isti kurac ko prije spectra, ako je nafarmala radiance do 15-20 minute gejm je bio gotov, isti kurac sa pl-om, ako nafarma drumse i diffusal do 14-16 minute, mozes cekat polagano kraj gejm, zato ga ili jebeno banaj ili ga ispushaj.
Ili nafarmaj divine na gyru.
Stvar je u tome da on moze nafarmat drumse i diff u 30 min i opet unistit. Spectra nemoze. Takodjer ona nema milijon iluzija ( osim ulte koja traje 6? sec ) koje mogu farmat svaki kamp u djungli i pushat lane dok pravi pl farma anciente.
I ona je dosta uzasan pusher ako nema radijansu.
Ako nafarma diff i drumse u 30 min i moze unistit onda su protivnici retardi.
Glupa je logika, po tome svaki carry koji ima los pocetak a na kraju uspije preokrenut jer je ipak nasao farm pobijedi zato sto su protivnici retardi.
oke u pravu si
pl-a prelako counterat,... icefrog ima pravo sto ga nije nerfo inace nikad nebi bio pickan, pl+kotl lane je bio problem.
a jako su nerfali taj lane, oh ne...
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
jebote 200 golda je ward, pikneš ga u lane di je i pl i nema boga da ti se tako dobro nafarma, samo ga treba jebati i harasati od pocetka
Da li itko još igra ovo smeće? Ja sam pokušao par puta zadnjih tjedana i igra mi je tolko odbojna da nisam izdržao 10 minuta u svakom meču. Baš odvratan community.
Ja odigram 1 game dnevno. Ownam. NOOT.