Mogao bi provjerit dali šta valjaju...
Pogledao predzadnju epku Valkyria Chronicles. Lijepo je napokon vidjet neku bitku, no kako god... zadnjih je par epizoda previše klišejno, samo da ne upropaste kraj.
Printable View
Mogao bi provjerit dali šta valjaju...
Pogledao predzadnju epku Valkyria Chronicles. Lijepo je napokon vidjet neku bitku, no kako god... zadnjih je par epizoda previše klišejno, samo da ne upropaste kraj.
FMA Brotherhood <3
edF3PcLcQYM
Livingstone.
To je vjerojatno najepski okršaj iz Brotherhooda do sada... Mustang je prokleti badass. :)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Inače, Spice & Wolf je završio open ended, tako da je skoro sigurno da nas čeka 3. sezona. Jedina zamjerka je što se u ovih 12 epizoda... pa, jako malo se zapravo dogodilo u odnosu na 1. sezonu.
Eda, ovo Kobato nije epizoda već samo 30 sec. promo video... 6 listopada počinje emitiranje.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Odustao ipak od Needlessa za sad. Opet će mi se previše toga nagomilat a to ne volim. :(
xD= Citat =:
Izvorno postao Raz
Znao sam da tad počinje emitiranje, ali kako nisam gledao koliko traje, zabrijao sam da je cijela uvodna epka, kao kod Letter Bee...
Zadnja epizoda Umi Monogatari ~Anata ga Ite Kureta Koto~ je vani.
Umineko no Naku Koro ni ep 13. također.
Dosli novi chapteri One Piecea i Naruta, mrak! Takodjer i dvostruka epizoda naruta ;)
Pogledao Letter Bee prequel OVA... Čudno... Ali jako lijepo. Art i muzika ownaju, priča mi je zasad pomalo zbunjujuća... Ali mislim da ću pratiti ovaj anime.
Inače, glavni lik, Lag... Sviđa mi se kako je prikazano da je, unatoč opasnom poslu kojim se bavi, i odgovornosti koju nosi, i dalje samo dijete...
Scena kad se rasplače i najede svojih šmrklji, lulz. :)
Što se njegovog dizajna tiče... The hair, the eye... Ga-Rei Zero, much?
Glavna likica, Niche, je cute, i ima najbadass kosu ikad. Seriously, what the hell? :)
Eda, do want special epizodu sa avanturama Elene i Darwina. :(
Također pogledao Letter Bee OVA epizodu... prekrasan uvod koji nas ukratko upoznaje sa svijetom u kojem će se radnja zbivat.
Grafički je stil prekrasan baš kao i klasična glazba koja svira u pozadini. Malo mi je čudno kakvog "sidekicka" klinac ima pošto sam primjetio da ostali imaju te nekakve koze ili šta već jesu, no to će valjda bit objašnjeno u animeu. Kraj kada Darwin legne kraj groba je bio ono... :cry:
I da... glavni lik definitivno izgleda mu je klinac iz Ga-Rei Zero-a zli brat.
Mislim da ću joj dat 10/10, ispunjava svoj zadatak i više nego dobro. ^^
Zahvaljujem, skida se :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Hoho, prva epizoda druge sezone Queens Blade je izašla :)
Da se malo podsjetimo što nam sve dolazi u jesenskom bloku i puni popis, courtesy of Fansub TV:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...v2export1q.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------= Citat =:
October:
Asura Cryin' 2 (10/01)
Kampfer (10/01)
Nyankoi! (10/01)
Tatakau Shisho: The Book of Bantorra (10/02)
TO: Ellipitcal Orbit (10/02)
TO: Symbiotic Planet (10/02)
To Aru Kagaku no Railgun (10/02)
White Album Final (10/02)
Seitokai no Ichizon (10/02)
Tales of Vesperia ~The First Strike~ Movie (10/03)
The Sacred Blacksmith (10/03)
Shugo Chara Party! (10/03)
Tegami Bachi (10/03)
Tentai Senshi Sunred Second Season (10/03)
Inuyasha The Final Act (10/03) Licensed by Viz Media
Yumeiro Pâtissière (10/04)
Sora no Otoshimono (10/04)
Kanokon ~Manatsu no Daishanikusai~ OVA Episode 1 (10/04)
Natsu no Arashi! Akinaichuu (10/04)
Miracle☆Train ~Ouedo-sen e Youkoso~ (10/04)
Shin Koihime Musou (10/05)
Anyamaru Tantei Kiruminzuu (10/05)
Nogizaka Haruka no Himitsu Purezza♪ (10/05)
Today In Class 5-2 OVA (10/06)
ToHeart2 adplus OVA Episode 2 (10/06)
Kobato (10/06)
Kimi ni Todoke (10/06)
11eyes (10/06)
Sasameki Koto (10/07)
Darker than Black Ryuusei no Gemini (10/08)
ATOM Movie (10/10)
Aoi Bungaku (10/10)
Kanokon ~Manatsu no Daishanikusai~ OVA Episode 2 (10/11)
Toriko / Naruto 10th Special / Yu-Gi-Oh! 10th Special / Katekyo Hitman Reborn! 10th Special (10/12)
Fairy Tail (10/12)
Kaidan Restaurant (10/13)
Kiddy Girl -and- (10/15)
Kuuchuu Buranko (10/15)
Winter Sonata (10/17)
Hidamari Sketch x365 Special 1 (10/17)
Mahoromatic: Special Chapter ~Tadaima◇Okaeri~ OVA Episode 1 (10/17)
Saint Seiya: The Lost Canvas OVA Episode 3 (10/21)
Shakugan no Shana S OVA Episode 1 (10/23)
Hidamari Sketch x365 Special 2 (10/24)
Mahoromatic: Special Chapter ~Tadaima◇Okaeri~ OVA Episode 2 (10/24)
AIKa Zero Episode 2 (10/25)
Fresh Precure! Omocha no Kuni wa Himitsu ga Ippai!? Movie (10/31)
Romance of the Three Kingdoms (10/2009)
November:
To Love-Ru OVA Episode 4 (11/04)
Mahou Sensei Negima! Mouhitotsu no Sekai OAD Episode 2 (11/17)
Kiss x Sis Episode 2 (11/20)
Macross Frontier ~Itsuwari no Utahime~ Movie (11/21)
Mai Mai Miracle Movie (11/21)
Eden of the East Movie 1: The King of Eden (11/28)
Inače, Bakemonogatari je sa story-arc stajališta završio užasno jer se ništa nije razriješilo (čekamo ove online epizode koje su još ostale), ali barem su fanovi Senjogohare došli na svoje nakon više epizoda kukanja kako je nema, iako se anime ionako ne vrti oko nje. Ukratko, jako dobar anime sa artsy stilom.
Letter Bee, Natsu no Arashi 2, Eden of the East: The King of Eden i Kiss x Sis OVA 3 se sigurno gledaju. Za ostale ću vidjeti.
Pogledao Sora no Manimani ep 11... nije mi bila dobra kao ostale. Prvenstveno zbog drame koja je bila spojena sa komedijom tako da drama upće nije imala utjecaj, a komedija s činila "out of place" u nekim slučajevima. Osrednja epizoda, rekao bih.
O, vidim da dolazi nova sezona Darker than Black, to ce se sigurno gledat!
Završio Bakemonogatari... onako, kraj je ljubavan, ali zamjeram im što su ukrali episodu Tsabasa Cat arcu kako bi završili anime na "normalan" način. Sada mi samo ostaje za čekati ove online epizode. E da, ne shvaćam reakcije ljudi koji su stalno kukali kako nema Senjogohare. Ono, anime se ne vrti uopće oko nje, ona je samo jedan lik u njemu.
Lijep romantičan kraj sa mnogo zanimljivih razgovora. Prva je polovica bila prilično smiješna a druga dala "awwww" doživljaj.
Nadam se da će nastavit Tsubasa Cat arc u online epizodama, bilo bi ga šteta na pola dovršiti.
Izašla finalna CANAAN epizoda, go go go vačit Raz!
Btw: Windows 7 Gets Official Nana Mizuki & OS-tan Theme
Lucky Japanese bastards. :@
Inače, ništa zasad od igranja neprevedenih visual novela, moram instalirat eastern language pack a nemam cd od windowsa :cry: :@
Došao do 3. epizode Natsu no Arashi... anime ne gubi ništa na kvaliteti zasad. Svaka je epizoda zanimljiva <3
\o/= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Odlučio pogledati A Certain Magical Index, koji je u biti parent story nadolazećem A Certain Scientific Railgun. Hear's sum info:
... Čim mi se računalo vrati sa popravka, that is. ;_;= Citat =:
Toaru Majutsu no Index
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/3/10815.jpg
Genres: Action, Magic, Sci-Fi, Super Power
Synopsis: Set in a city of scientifically advanced superhuman students, but in a world where magic is also real. Toma Kamijo’s right hand, the Imagine Breaker, will negate all magic, psychic, or divine powers, but not his own bad luck. One day he finds a young girl hanging on his balcony railing. She turns out to be a nun from the Church of England, and her mind has been implanted with the Index-Librorum-Prohibitorum - all the magical texts the Church has removed from circulation.
Pogledao. Nakon borbe sa Izzardom anime ide nizbrdo i gubi fokus. :)
Forget this, Animetake, volim te. <3= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
... Imaju ovo u .avi formatu, koji mi ne blokava na laptopu svakih pet sekundi, za razliku od .mkv... Hence... IT'S ANIME TIME! :P
@Arby
A neznam, bumo vidjeli, u svakom slučaju, želim pogledati ovo zbog ACSR...
EDIT: Pogledao prvu epizodu, awsum & funny & kawaii & vgg art... Totalno sam se zakačio za ovo. :)
Sum Index:
http://b.imagehost.org/0140/live_001806998.jpg
http://a3.twimg.com/profile_images/3...400_normal.jpg
Double post, yay!
Pogledao epizodu 2 Toaru Majutsu no Index, already an awsum fight. Onaj vatreni demon i Toumin punch su megabadass. Zanimljiv koncept da samo ''normalni'' ljudi, to jest oni bez esper moći, mogu koristiti magiju, koja je u biti nastala kao pokušaj tih ''normalnih'' ljudi da kopiraju moći koje esperi posjeduju.
Eda:
:) )))))))))))))))))))))))= Citat =:
God, I will watch the rest of this series simply for the drinking and smoking loli teacher in bunny pajamas. Fuck. Yes. Do want.
Završio Canaan... akcijski dijelovi su bili predobri i jako lijepo animirani, ali zato nisam ništa polovio što se tiče glavnih likova. Koji su njihovi motivi i zašto je Siam uopće ubijen, ne kužim... nadam se da nije samo ljubomora u pitanju jer mi se to čini nekako plitko. I kako je pobogu Maria preživjela... preklišejno.
8/10
Konačno se dočepao Hetalije... i umirao kroz 5 epizoda. :)
Ukratko, zemlje svijeta su personificirane kroz ljude, većina zemalja ima jednu osobu koja ih predstavlja, i anime (čije su epizode po samo 5 minuta) prikazuje njihovu međusobnu interakciju. Vidio sam WW1 i WW2 interakciju... Italija je opsjednuta pastom.
iako sam stari animeljubac i kolekcionar polako gubim zar za novim animeima
zato ajmo preporuka neka..
Aral znam da ti uvijek imas nesto dobro pa preporuci nesto
trazim tipa Baacano, Persona : trinity soul, i neki dobar sf (da je mecha al ne da su neki glupi mecha roboti)
i jel zna itko dal psyren manga ima anime? nisam nigdje uspio naci...
i cita tko Beelzebub mangu?
O pa di si imenjace :D Trenutno zurim na fax pa nemrem ti sad nes preporucit al ekipa ovdje ti sigurno bude. Samo mu nemojte trpat moe stvari :D Nabrzak ti mogu rec Gundam 00, prva i druga sezona. Fenomenalan anime!
Inace, spojio sam tv sa kompom, kako sad animei izgledaju drugacije :pray:
ma gdje si ti ko da si u zemlju propao :toilet:= Citat =:
Izvorno postao Aral
gundam imam negdje na hardu..oba. tj sve sto je do sada izaslo :D
moram reci da nisam skinuo nista novo vec 3 mjeseca :(
al opet imam preko 250 naslova na hardu pa ono gledam kako stignem...
dakle neki sf/supernatural/action/comedy
ajmo animeljupci :D
Nisam još dovoljno iskusan pa ću rađe ostavit preporuke Arbiteru ili nekome ^^
Inače, završio Taishou Yakyuu Musume i bio je bolji nego što sam očekivao. Baš simpatičan slice of life, nije potrebno nikakvo znanje o baseballu da bi se moglo uživat u njemu. Pošto je radnja smještena u 1925. godinu dobivamo malo drugačiji pogled na tadašnje japanske tradicije i stekne se neka simpatija prema curama koje se pokušavaju izborit u tadašnjem društvu u kojem je važilo razmišljanje da su cure dobre samo kao kućanice. 8/10
@Dario_sharingan
Kinda je teško preporučiti kad nemamo pojma što si već pogledao. >_>
... Imaš li MAL ili neš?
Inače, par random kul stvari: Gungrave, Desert PunkSi Ga-Rei Zero
Gungrave je anime autora Triguna [Pretpostavljam da si gledao Trigun, right? :) ], ali puno ozbiljnije i mračnije atmosfere... Nemoj ga samo odbaciti nakon prve epizode, koja je... Kaotična, ali kasnije se to popravi.
Desert Punk bi zbog settinga i nekih moralnih pitanja isto mogao povezati s Trigunom, a tu je i ludi humor... Prilično perverzan, doduše. :) ... Čekiraj i istoimenu mangu.
A što se tiče Ga-Rei Zero... Rekao bih da je to ''a must watch'', anime je jednostavno awesome... Ako ti se svidi, nastavak priče je manga Ga-Rei, kojoj je anime u biti napravljen kao prequel.