http://zaslike.com/files/2swssadndmwxvpaxd04.jpg
Printable View
Najbolji lik ikad. To što ga hansi i vrana ne vole bi trebala bit dovoljna preporuka.= Citat =:
Izvorno postao pimp
Pisanje istinite činjenice s kojom se svi slažu i koja nije upućena nikome je arogantno i tjera te na ovakve izjave? :D Ah, sretno s takvim živcima.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
I onda će šetati gradon Spliton.
I kaj je tu točno dobro? Godinama mlati istu spiku po istoj šabloni, kao da svakih mjesec dana skineš isti album iste glazbe sa blago izmjenjenim lirikama.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne kužim kako nekome to može nakon toliko godina još uvijek biti zabavno i zanimljivo.
Zato što je spika i dalje dobra on je i dalje zanimljiv.
Zanimljiv je, ali ima prilično loš ukus od bar 350-400 mA (miliArala).
Gledam ga jer mi je smješan i zanimljiv, a ne zato što ima super ukus.
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Točno.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Da gledam samo one koji imaju super ukus, gledao bih samo sebe po cijele dane.
Aral je prevelika jedinica za loš ukus pa se koristi miliAral.
Prosvjetlio nas u neznanju.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Citirao post odmah iznad sebe.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Lakše mi kvotat odmah nego ispravljat/kvotat ako me netko preduhitri.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ali ti imaš barem 800 mA.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Jel itko dosegao razinu > 1000 mA?
Ali fulao si predznak.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne, to je nemoguće. Naime, neukus je nešto slično brzini svjetlosti. Zakoni relativnosti uvjetuju da su brzina i neukus ograničeni maksimalnom vrijednošću koju se ne može prestići, jedino se može približiti istoj. Kod brzine je to brzina svjetlosti, kod neukusa je 1 Aral dogovorena SI vrijednost za tu asimptotsku granicu i naprosto razina ne može biti veća od toga.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Nisam. Negativni neukus ne postoji. Imati nulu znači imati savršeni ukus neokaljan iskvarenom percepcijom o smećastim konceptima u igrama i drugim medijima. Istina jest da postoji više tipova neukusa od kojih se neki međusobno mrze, ali svi se mjere uz standardizaciju koja nalaže da se svaka razlika u ukusima prikaže kao vrijednost od 0 do 1000 mA.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Tebe spašava što iz nekog razloga uspijevaš prepoznati neke kvalitetne igre i kvalitetu u nekim igrama, iako nitko ne zna zašto. Možda je to samo empirijski dokaz da i najgori ne mogu probiti granicu od 1000mA.
A vedran?
Ta informacija je povjerljiva. Kad bi se objavila Vedranova prava aralaža, javnost bi mogla posumnjati u njegovu ulogu čuvara zakona i ukusa na forumu što bi moglo rezultirati nesuglasicama, pobunama i državnim udarom, stoga se prema zakonu foruma dodjeljuje Ukusni imunitet i službena razina neukusa 0.
:pray: :pray: :pray:
Neprijatelj si mi, ali zabavno pišeš.
Carry on.
MARIJANOVIC
Decki, smijesne slike, ne sranja o neukusu.
Ne budi partibrejker i odi smarat drugdje. Na primjer, ovamo ----> http://9gag.com/
crnci.gif
Nisam ti ja pingu looooooooooooool= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Neg si Tvrtko looool 8)
MiliArali trebaju uć u Satnika Wekija. No gej intended.
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Paran0a