Ovisi kolko koštaju i kolko je velik paket.
Na igre do 250kn ne lupaju niti PDV, iako bi kao trebali.
Printable View
Ovisi kolko koštaju i kolko je velik paket.
Na igre do 250kn ne lupaju niti PDV, iako bi kao trebali.
30 funti = 270 kn
ma i sa PDV-om ispadne 200kn jeftinije nego kod nas
Jesi naglasio selleru da napiše na njih da su 'informatička oprema'? :D
Jel mi može netko jeftino nabaviti Jade Empire Steam key?
To smeće nitko normalan ne želi u purchase historyju.
To je zakon igra.
Imam to već neko vrijeme ali nikako zaigrat.
Btw Veki pitaj Xarabasa, on ima svoje izvore.
ha? zašto bi to trebao naglasiti?= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Samo PDV na to ide, 0% carine.
gledao carinske stope..za slušalice piše 0%, pa sad inf oprema ili ne trebalo bi biti svejedno...
Oh oke onda, I was not aware of that :3
stigle sluške...platio PDV i 20kn za dostavu iz carinarnice do mene...skoro sam ih već zakucao u zid jer nisu htjele raditi na plejki, u biti radio je samo mikrofon..prištekam na komp rade..na plejki neće, al na kraju, nakon pola sata, su proradile, makar ni sam ne znam u čemu je bio problem :?
Tu carinarnicu bi trebalo raznjet u zrak.
Kako se usuđuju naplaćivati dostavu nečega, koju si zapravo već platio.
Double Fine Humble bundle
8$ je average za Brutal Legend. Valja li šta?
da
Pogledao sam review na GT, izgleda jako zabavno. Stavit ću ga zasad na wishlist samo jer imam druge stvari u planu za igrati pa ga uzmem kad bude na 75% off. Uzeo sam za dolar ove tri, šteta da nisu posebno keyevi, al jbg.
ma ionako sad kad uđemo u EU nema više nikakvih dodatnih opterećenja :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ajd barem nešto od te EU.
Ali kad mi uđemo, već će se raspast.
Lol. Sve isto ostaje.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
sa stranica carine...po mome to znači da carinu prolazi samo roba iz zemalja nečlanica vrijednija od 22 eura...= Citat =:
Koje će biti promjene od 01. srpnja 2013. vezane za poštanski promet
U poštanskom prometu od 01. srpnja 2013. godine primjenjivati će se europska regulativa koja je podigla vrijednosni limit glede oslobođenja od plaćanja carine na 150,00 eura no porezno oslobođenje se i nadalje u zemljama članicama EU primjenjuje na pošiljke vrijednosti do 22,00 eura. Dakle roba vrijednosti do 150,00 eura oslobođena je carine te PDV-a u vrijednosti do 22,00 eura.
Vezano za plaćanje carine i PDV-a na poklone koje fizičke osobe iz inozemstva šalju fizičkim osobama u RH, prema europskoj regulativi limit pošiljke za olakšicu iznosi 45,00 eura (podsjetimo trenutni limit je 300,00 kuna). Navedeno će se primjenjivati od dana pristupa isključivo na pošiljke iz trećih zemalja, dok prestaje sav carinski nadzor nad pošiljkama iz zemalja EU obzirom da postajemo dijelom carinske unije.
Sad sam skuzio da je i ovaj Shift 2 Unleashed dio NFS midweek deala
Uzeo sam si kopiju
Jesi ti to dobro pročitao? Daj još jednom.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Porez ide na pošiljke iznad 22 Eura unutar članica. Tako je i danas - 160 kuna. Carina je tu mali trošak, 10-20 kuna. Ono što digne vrijednost je 25% poreza.
bilo mi je malo sumnjivo...znači carinski nadzor prestaje, ali lupaju PDV? pa nisu to obračunavali isto kroz taj carinski postupak?
meh..ionako manje-više nebitno jer ću većinom naručivati igre koje ne prelaze 160kn...
Taman posla da bi s državne sise digli stotine carinika. Špediteri će dobiti nogu.
Ne lupaju više PDV jer PDV plaćaš zemlji iz koje kupuješ i koji je već uglavnom uračunat u vrijednost koju plaćaš.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Vedran je rekao da je carina uvijek bila sića a da je PDV ono kaj je dizalo cijenu u nebesa.
I dalje ćeš plaćati PDV, jer robu ne kupuješ osobno. Nekad si za to dobivao povrat poreza, sad plaćaš njihov porez. Ne mijenja se obračun poreza na kupnju preko interneta. Uglavnom smo fasovali.
Ne kužim te? Više ti pri dostavi robe iz Europe neće na crini nabijat 25% poreza kao što su znali do sad, jedino roba koja ti stiže iz Amerike, Kine i slično.
Platiš samo pdv/vat/kakogod koji ti je uglavnom već uračunat u cijenu i ništa više. Recimo da ja sad opet naručujem Kindle koji mi ovaj put idu dostavit iz Britanije i platim ga 500kn+dostava, oni mi neće nabit još hrvatski porez na taj cijelokupni iznos.
Hoće. Jer ga ne šalje teta Barica iz Studgarda, nego Amazon.
i sad na kraju ne znamo dal ide još 25% PDV-a ili ne :D
Neće, pisalo je u Bugu.
Hoće. Zajebali su.
Vedran laže.
Znači po tvome Weky, ako ja otiđem s autom u UK i kupim si Kindle za 100 funti, to je to, a ako si ga naručim putem weba onda mi lupe i 25% PDV-a?
http://www.amazon.com/Hitman-Absolution ... B007VFHIHA
Hitman Absolution za 5$, steam key
Kupio, hvala.
Također sam uzeo. Za 30 kuna mislim da je ok.
btw professional edition nemojte uzimat, dlcovi su samo za Contracts mode a to je nesto sto probate na 15 minuta i zaboravite da uopce postoji
Crovortex.com
2 hours ago
{Download} VIKEND AKCIJA : Bethesda vikend akcija (do 13.05.2013. u 8.30h) - 50% popusta !!!
Brink Complete Pack 79,00 kn
Dishonored 79,00 kn
DOOM 3 BFG Edition 99,00 kn
Fallout 3 39,00 kn
Fallout 3: Game of the Year Edition 39,00 kn
Fallout New Vegas 39,00 kn
Fallout: New Vegas Ultimate Edition 75,00 kn
Hunted: The Demon’s Forge 49,00 kn
RAGE 65,00 kn
Rage: The Scorchers 19,00 kn
Rogue Warrior 39,00 kn
The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition 75,00 kn
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition 75,00 kn
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe 99,00 kn
The Elder Scrolls V: Skyrim 79,00 kn
Narudzbe na: crovortex@gmail.com
http://www.gamefly.com/Download-Drag...9#.UYzlKKI5kpp
Dragon Age Ultimate + Dragon Age 2 za 10$, ali treba preko proxija uzeti ili nekim drugim načinom.