Da, zato što se izraz 'I came' upotrebljava samo na internetu.
Printable View
Da, zato što se izraz 'I came' upotrebljava samo na internetu.
Ne. Ali nakon svih onih silnih memea tesko je ne sjetiti se toga.
U nas kad bi se netko na to nasmijao(a 90% razreda bi) profesorica nebi ni skužila o čemu se radi, samo bi tupo buljila u nas, nadrogirana žaba, hah...
Da sutra bježim s fizike. Aje, bar nisam sam. Bit će nas još par.
Kontrolni. :D
Skontala je ona ako nije baš totalno glupa. Puno vjerovatnije je da se pravila da ne kuži...= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Koja budala ahaha, pa tko još ne prati internet memeove.
Da, 'I came' se može vidjeti samo u/na/o/po/pri/prema internet memovima i nitko tko nije vidio internet memove ne zna šta znači 'I came' i zato mu nije smješno ili glupo(kao meni).
vjeruj mi, moja prof iz eng je puno gluplja! Kad nesto krivo napise (a to napravi 10 puta na satu) tvrdi da je to tocno napisala, i onda ja potrazim tu rijec u knjizi ili rijecniku, ona pocne gledat u stol i nista ne govori. I tako kad je desetak puta na jednom satu ispravimo ona se pocne derat IM NOT A SUPER WOMAN! :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Pa nemos mi to radit, nezna engleski, a predaje ga... trebali su je davno otpustit! stara kuuva :hangin:
i jos nasoj generaciji oce napakostit i bas ce otic u mirovinu kad mi zavrsimo s njom... :(
i jos mi dala ove godine 3 jedinice iz zalaganja (koje je upisala u znanje), a iz testa samo 5ice imam... :(
Upravo sam pročitao kompletnu arhivu web comica Cheer Up, Emo Kid. Ima fora stvari. :)
http://www.imagesforme.com/upload/afada5d1.png
Inače engleski ima dualan način pisanja nekih riječi ovisno o području i to su uglavnom ou-o slogovi...= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Da me ova vrazja bolonja sve vise ubija u pojam. Joj, kako cu samo hodati na ispitne rokove u proljece... :|
Jeli ona kriva što se loše ponašaš na satu? Nije kurva zzbog toga...= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
"3 jedinice iz zalaganja koje je upisala u znanje"
:thumbs2:
Enivej, tek dolaskom doma spoznao sam kako sam "nacrtao" spoj glavine i vratila kad me pitao elemente.
Uopće nisam nacrtao vratilo, samo glavinu i klin.Srećom pa sam se sjetio kako izgleda tako da mi nije zakartao jediničinu.
da je u vecini slucajeva bolje biti coban nego programer
Upisala mi ih je u znanje, sto je nepravedno--- plus, ja se normalno ponasam u razredu kad druge pogledas, nego ona mene ima na piku zato jer je stalno ispravljam.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
offtopic na stranu, danas sam spoznao da nisam vec dosta vremena čitao PCPlay i da bih mogao ga sutra ukra.. ovaj kupit.
da mi je najstariji pc play broj 23 iz 2000.godine
Da sam si nenormalno zakomplicirao život -.-
I spounao sam datum kojeg dana se to dogodilo :D
I da imam 7700 postova :eyebrows:
Samo što je naša na nekim drogama pa je totalno usporena i retardirana, mislim ako profesorica engleskog jezika ne može sastaviti pola svojih rečenica da imaju nekog smisla ili svrhe onda ne znam.
I u nas dobar dio profesora koji bi trebali biti u mirovini i sad predaju, jer da oni odu nebi imali više profesora :(
Sutra u školi imam samo drugi, treći i četvrti sat. Drugi sat je matematika, preostala dva su informatika, iliti Counter-Strike. Da nema matke mogao bi slobodno ostati doma, ali ovako će me stara udaviti...
Inače, odlučio sam da želim nabaviti Windows 7... Ako zbog ničeg drugog, onda zbog OS-tan. :)
a joj, da mi neko ovo uvali u kompjuter, razbio bi prvo zvučnike, a onda i cijeli kompjuter. Nabavi to i zgadit ce ti se svi animeji...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
A u kurac, više ne možeš ni prdnut da netko (čitaj, Luka) ne spomene animeje i nekako ih rilejta s tim.
Erm, not? Os-tan moe~! :>= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
... Meh, iako ne vjerujem da bi tu temu stalno koristio, svakako je cute. Mnogo lajkam glas. :>
@kameleonče
Tuži se Microsoftu, oni su tu temu uveli kao službenu u japanskom izdanju Windowsa 7. ^^
[A onda ju je netko ''obradio'' tako da radi i na engleskoj verziji. :) ]
Spoznao sam da su ovi Mokanovčai stvarno poludjeli :?
I što je najvažnije spoznao sam da sam opet postao ujak :D :D :D
Čestitam! :thumbs2:
Hvala :roll:
Spoznao sam da je poćeo nekakav bojkot fejsa 8)
Spoznah da je danas na mojoj strani bila nevjerovatna sreća, što znači da ću sutra vjerovatno loše proći, osim toga spoznah da bih bio dobar političar, preko dvije stranice teksta o likovima iz knjiga koje nisam pročitao :D
neka neka, onda cu se moci smijati zenskama u razredu kad budu plakale!
Da je ovo 3500. post u ovoj temi 8)
Fulao si. Tvoj je 3501, a moj je 3502 :wink: To sam vidio i sinoć ali nisam tio spamati jer je to stvarno nevažna stvar :? al ajd...
Spoznao sam da mi već idu na živce priće o prodaji štrikova pogodnog za vješanje. :thumbs1:
Ako se ne računa početni post... trebao sam napisat 3500. odgovor...
Ako je vjerovati mojim kolegama iz razreda, kad se počešljam, izgledam kao žensko.
Hello, everybody.... it's me again!S:D
O hai.
Ja im vjerujem i zato se ošišaj.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Eto Medoline opet... Cheers!
OT:Spoznao sam da sam zaradio u školi dva keca u 5 minuta (REKORD!), peticu, glavobolju i osramoćenje. Sada to sve stavite u lonac, dodajte 4 čajne žličice Vegete, ostavite da se kuha pola sata i eto jadan ja :(
Da sam upoznao neku žensku (samo upoznao, perveri) i saznao da je emo.
ALi ipak, ne reže se mjesec dana.
Citat:
''a shto ne. rizanje, bol, bilo lipo. pocmesh i nemosh prestat. zawolish bol i patnju... zaborawish osjechaj srece... i onda kad si zaljubljen tuzan si. imash decka tuzan si. ne jer zelish , nego jer si takaw. uzas. i ewo se napokon unormalila''
Ono, what the fuck?
Ne vidim smisla u rezanju sebe.
I uglavnom, završilo je tako da sam ženskoj ponudio pomoć, da mi sse javi ako bude ikakvih problema ili bilo što...i tako...
Ma beži od toga. Ona se poreže tebi pred očima, tebi srce zataji od šoka, i eto tužan kraj.
Šala mala, nhf. Ali svejedno razmisli o tome, vjerojatno je attention whore koja želi pažnju skrenut na sebe s tim forama da je "drukčija".
To sam pomislio.
Al ionako živi u Zadru, a ja u Splitu, pa je neću gledat.
Ali želim joj pomoć i spasit je od toga.
Preporuči joj nešto učinkovitije od britve. :>
Seriously though, takve osobe treba dobro našamarati.
Pokušavam 5 minuta smislit šta da napišem, ali ništa jednostavno ne može opisat ono što mislim o ovome. Čim bi mi tako nešto rekla ja bi ju poslo u kurac i završio razgovor. Kao da vrišti "JA SAM ATTENTION WHORE!!!!"= Citat =:
Izvorno postao mirko l