odgledo sam Undercover Brother predobar film.umro sam od smijeha tog sam gledo
Printable View
odgledo sam Undercover Brother predobar film.umro sam od smijeha tog sam gledo
Twilight
Ovaj puta u puno vecoj kvaliteti :eyebrows:
Jučer gledao Aladina. Maestralan animirani film. Od glazbe, priče, ugođaja do samog izgleda crteža - prekrasno djelo. Prvi put sam ga gledao kao klinac pa mi je ovo došlo poput novog filma nakon toliko vremena. :pray:
prvi film koji sam gledao i kojeg se sjećam... bio sam u kinu sa starom i pola filma gledao naokolo ok kude one jebene zrake dolaze i rade sliku na platnu :D
Upravo pogledao The Emperor's New Groove. Okej Disney-ev crtić koji se puno više oslanja na humor nego na samu radnju.
ShaftSovih dana... Samuel L. Jackson u još jednoj ulozi koji mu savršeno paše, da ne spominjem kako je to zapravo jedan "crni" film bez previše "Yo niggah!" spike unatoč lokaciji. I ono... ime mu je Shaft, za one koji shvaćaju o čemu ja to pričam.
Shaft ima samo jedan problem...dosadan je do bola.
Kao što sam već bio spomenuo, Coolness faktor Samuel L. Jacksona film definitivno izvlači iz prosječnosti i dosade :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kaj vi tu pljujete po Shaftu,film je predobar :nonono:
A pogledo ono sranje na RTL-u o onoj plavuši što dođe onaj frajer ko fol voli ju, pa onda na kraju onaj njen frend ovo ono kemija da je voli 22 godine šta ja znam pa ovo ono ugl oni na kraju zavše zajedno
Onda odgledo Maxx Paynea - sranje :cry: (Dobro nakon previše konzumacije igre, očekuješ da će imat makar male veze s igrom al ne :()
Neki film sa nekim Preacherom (il ti ga Svećenikom) koji tamo kolje okolo ima neke super moći, ovi ga gađaju ganovima i rajflovima on tamo sve izbjegava, ubija njih i premoćan je ugl. Ne znam ime filma :?
I još neki di mislim Kijano Rivs glumi sa nekim Sotonom tamo i demonima, onda raj, Bog i ekipa pa se tamo mrzu, došli na zemlju pa se šoraju i tako kako ti inače ide sa filmovima tipa Sotona VS Đizuskrist
Pogledao Quantum of Solace.
OK je.
petak 13. nije ni do koljena starim naslovima
constantine= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
meni najdraži film te "tematike"
morat ću i strip pročitat
Pogledao sam Bourne Identity. Zacudo, gledao sam ga sada prvi puta i ono, ostao sam totalno odusevljen filmom. Planiram do kraja tjedna pogledati jos i ostala 2 nastavka u serijalu...
Također, gledao sam jucer Max Payne. Ono, nist posebno, neka srednja kategorija. Filmu fali ono nesto...
bournov identitet mi je najslabiji dio trilogije... ali to ne znači da je loš, već znači da su ostala dva jebeno odlični nastavci :D
Valkyrie ....razočaran .Nije mi bio napet tj. čak je i dosadan .
niiiiiiiice :D Ak mi je jedinica bila toliko dobra, sta tek ocekivat od nastavaka!? :)= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Jedinica i je najbolja...drugi i treći dio je snimao drugi redatelj jer je ovaj iz jedinice umro.Prvi je dio najbolji dio iz ove odlične trilologije .
dobro, najbitnije je da je cijeli serijal jako dobar... :)
Hmm, veceras imam filmsku vecer. Prvo na drugom gledam western od Clinta(ima nesto veze s građanskim ratom, nisam ga jos gledal) a onda gledam Bourne Supremacy...odlicna! :)
Pogledah UltravioletS(opet)! Film je čisti eye-candy prepun akcije! Pa, ako tražite neku dubokoumnu priču nikad viđenu prije, odustanite od ovog filma!
redatelj jedinice je režirao ostala 2, nešto si pomiješao :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Veceras cu dovrsit gledanje onog kak zgubit frendove i otudjit se od ljudi... Prejeben je film, a onaj engleski glumac je kralj!
Nije!= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Dokazi (pogledaj pod "Director" ili ti ga na naški "Redatelj" pa usporedi):
The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
The Bourne Ultimatum
Da_killah ...ispeci pa reci...dobro i ja sam bubnuo da je tip umro...nije , živ je ali se redatelj mjenjao što se i osjeti u tempu serijala.
cube zero. genijalan :)
pardon, producirao, cijeli dan sam u nekim lapsusima :)= Citat =:
Izvorno postao Frky
Pogledao Serenity! Akcijski sci-fi film baziran na "Firefly" seriji (koja je ukinuta, iako je imalo tonu fanova)! Radnja filma se, kronološki, događa nakon radnje u seriji i objašnjava što se dogodilo River (oko nje se i vrti radnja iako se ne čini tako kad gledate film) i objašnjava kako su nastali Reavers-i (ljudi koji su izgubili razum i koji teroriziraju normalne ljude)! Ako ste gledali seriju, pogledajte i film jer će nadopuniti neke neispričane djelove iz serije! Svi vi koji niste gledali seriju, a želite pogledati film, malo će te ostati zakinuti s pričom jer ima likova u filmu koji nisu razrađeni pa će te se pitati "ko je ovo sad?"! Uglavnom, meni je film fantastičan! A i sama činjenica da je ovo svemirski vestern daje neko osvježenje u moru filmova koji su rađeni na isti kalup (manje-više)!
Odavno planiram pogledati taj film, ali nikako da nađem vremena.
Ali nisam imao pojma da ima neke veze sa serijom. :)
Koliko sam skužio, promjenili su naziv jer je "Firefly" u vlasništvu Fox-a, a film su radili kod "Universal studios-a"!
Pogledao sam jučer Bio-pic o Jim Morrisonu The Doors.
Meni je bio dobar film, ponajviše zbog odlične glazbe i vremenskog razdoblja u kojem se odvija. Rock´n˙Roll, golotinja i sumanuto žderanje tripova, di ćeš bolje, a i zainteresirao me da malo dublje istražim diskografiju Doorsa.
Pogledao Michael Clayton.
Dosta dobar film.
obavezno vidi american prayer, poseban album, al to prob i sam znaš= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ugl, tu se puno više vidi morrisona kao pjesnika i pruža nekakav uvid u njegovu dušu, za razliku od ostalih albuma
American prayer bi bio zakon, da preko svake njegove recitacije nije nasnimljena i kasnije dodana jedna te ista glazba... BTW od american prayera barem Ghost Song ako nista drugo... E da super je za slusat napusen, nije da promoviram droge, ali tako svi ljudi govore...
po meni je glazba odlično uklopljena u ritam
doduše, debelo offtopičarimo
cube sve dijelove. opet :)
Spašavanje Vojnika Ryana
Jel netko pogledao film Watchmen ( http://www.imdb.com/title/tt0409459/S)? Jel valja? Se isplati potrošiti 165 minuta života na njega?
Nisam ga još gledao ali ako je suditi po komentarima film je odličan. Vjerojatno ima manje akcijskih scena od drugih filmova tog tipa ali i puno dublju i kompleksniju priču. Preporučam ti da (ako je moguće) pročitaš i strip prije gledanja filma, jer ćeš vjerojatno više toga shvatiti :wink: .
ja ga jučer pogledao i iskrenio sam mislio da će biti lošiji, nije remek-djelo, ali je odličan. ali čitanje stripa prije filma je apsolutni must jer inače pola toga nećeš skužiti, što je stvarno šteta