Well, izgleda da je objavljena lista animea za prvi kvartal 2010.
Samo 16 naslova, loše. Zasad planiram gledati nabrijani i krvavi loli vampire anime Dance in the Vampire BundSi eventualno moe/comedy pantsu anime, Chu-Bra!!SO ostalim novim stvarima baš i neznam previše, tako da ću još vidjeti...
Inače...
Dajem virtualni cookie onome tko [hopefully]Sna Internetovima nađe sliku Hrvatske iz ove knjige. :)
27-11-2009, 14:35
Arbiter of Change
Re: Anime & manga everything related
Fala Issu, konačno novi Cobra izlazi.
Hidamari Sketch bi isto mogao gledati, prethodnik je bio apstraktan, ali opet dobar slice-of-life... i da, ima moe materijala ako vas to pali. :)
... ovo provjeravam, ostalo me ne privlači. Eventualno još Cobru ako u međuvremenu pogledam prequel.
Btw, Seikon no Qwaser... :rotfl: :pray:
= Citat =:
In St. Mikhailov Academy, Oribe Mafuyu meets a silver haired boy called Alexander. He is a Qwaser, a being who can manipulate iron and draws his power from breast milk.
A mystery surrounding an icon tranforms the academy into a setting for conflict between the various Qwasers
27-11-2009, 15:06
Electromaster
Hm, tek sad sam pročitao synopsis za te animeje, nije mi se dalo tražiti prije. :)
Ovaj Okami Kakushi izgleda zanimljivo, ostali meh, tek ako uhvatim viška vremena između ''pametnijih'' stvari, ali teško. Vidjeti ću kakvi budu dojmovi vas ostalih. :P
DitVB synopsis sam vidio i ranije, hah, zvuči blesavo. ;(
... Hopefully će akcija biti kul...
Qwaser je rofl. :)
27-11-2009, 15:13
Raz
Ane, automatski sam se sjetio onoga animea sa limenkama koji je Arby spomenuo :rotfl:
Okami Kakushi izgleda od svega najzanimljivije, uz to je od direktora Higurashi i Umineko serijala.
Pročitao zadnja 4 volumea Welcome to the NHK, odlično, malo me kraj razočarao, točnije nije bio ono što sam očekivao ali sve je super, i još ima anime, to mi je za slijedeći mjesec :D
27-11-2009, 21:23
Nodakim
Koje smeće...
27-11-2009, 21:37
Aral
Pa ono, NHK nije za svakog ^^ Pogledao sam tek polovicu anime i moram priznat da nije baš olako za prožvakat. Al nije da mi se ne sviđa.
27-11-2009, 21:44
Jopax
Anime nisam još gledao ali manga je po meni odlična, opisuje jednog lika kako polako tone u ludilo, uz tonu provala i situacija
28-11-2009, 12:52
Arbiter of Change
Slučajno sam si spoilao Umineko, nakon čega sam malo istraživao po netu... ironija i shitf*ck u jednom za Battlera, ako je 100% istina. :)
Moram priznati da su me zabavile slike. Oću gledat to.
29-11-2009, 00:14
Kid A
Imam na kompu vec duze vremena jedan anime zvan Perfect Blue,mislim da je dugometrazni crtani.Jel gledao neko,jel zna o cemu se radi pa da vidim jel se isplati gledati?
29-11-2009, 09:40
Aral
Po meni pogledaj. Pravi madafaking triler(ak se može svrstat u taj žanr) sa odličnom radnjom.
29-11-2009, 11:08
Kid A
Nema onih pederluka tipa tipa oci kao fildzani za kafu,854 litre krvi po liku itd.....znaci po ozbiljnosti je negdje blizu Black Lagoon,naglasak na pricu prvenstveno?
Moram priznati da su me zabavile slike. Oću gledat to.
Prvo moraš gledati To Aru Majutsu no Index, čiji je ovo side story. :@
[Dobit ćeš ga za koji tjedan or so...]
Inače, kako bi smanjio količinu spoila, iz slika sam gotovo potpuno izostavio akcijski dio, koji je win. Kuroko je mnogo badass kad ne pokušava zbariti Misaku. :>
...Usput, došla je nova epizoda Kampfera. :>
29-11-2009, 11:36
Aral
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Nema onih pederluka tipa tipa oci kao fildzani za kafu,854 litre krvi po liku itd.....znaci po ozbiljnosti je negdje blizu Black Lagoon,naglasak na pricu prvenstveno?
Gle, to je anime iz 1997, znaći relativni old skull i ništa kao ove nove stvari. Pogledaj pa budeš vidio, to je u biti kao da gledaš normalan film sam kaj je anime. Pročitaj si radnju na ANN ;)
Ovo za Damyu je bilo prilično predvidljivo, no nema veze. Još jedan razlog više da ga mrzim.
Inače, Cowboy Bebop ima jedne od najboljih najava za epizode koje sam vidio. XD
29-11-2009, 16:16
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Prvo moraš gledati To Aru Majutsu no Index, čiji je ovo side story. :@
Ne da mi se. :@
29-11-2009, 16:46
Arbiter of Change
Ima tko da je završio Xam'd i voljan je malo opisati je li mu se svidio anime?
Pitam jer nikada nisam došao dalje od 1. epizode, a setting mi se čini do jaja. :)
@Sonic_Moronic:
Ćuti, svi znamo da su te starci kaznili i da ne visiš na kompu više. :eyebrows:
29-11-2009, 16:59
Sonic_Moronic
:D Netočno, samo što stari ima tonu papirologije pa okupira komp.
I moram igrat i svašta, nemam ja vremena za tu neke animeje. :eyebrows:
29-11-2009, 17:41
Aral
Dvije riječi...One Outs :pray:
29-11-2009, 18:39
Jopax
Zna neko neki kraći/srednje dugi anime, onako veseliji, neka vrsta akcije poželjna, ne mora bit noviji :D
Aral, tvoja definicija ''veselog'' lagano me zabrinjava. :)
29-11-2009, 18:52
Jopax
Da viš desert punk sam namjeravao pogledati već neko vrijeme, pod veseliji sam mislio onako da nije stalno ozbiljnost nego da ima i humora, dobar primjer bi bio Fairy Tail :D
29-11-2009, 18:56
Electromaster
Na Desert Punk ćeš se svakako roflati, s time da je humor prilično... Perverzan. :)
Osobno, jedini minus animeu mi je bio njegov kraj, koji je u najmanju ruku čudan... Možda su autori očekivali da priču nastavimo pratiti u mangi...
Eda, neka te ne zbuni OP, ovo jest anime, a ne igrana serija... :)
This:
29-11-2009, 19:05
Aral
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Aral, tvoja definicija ''veselog'' lagano me zabrinjava. :)
A veseliji, ups, nisam skužio :)
30-11-2009, 13:23
Aral
Kako je One Outs dobar, bolji je od Hajime no Ippo i sličnih zajedno, totalno kul. Glavi lik je takav kuler i faca da je to prestrašno :pray:
30-11-2009, 13:46
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kako je One Outs dobar, bolji je od Hajime no Ippo i sličnih zajedno, totalno kul. Glavi lik je takav kuler i faca da je to prestrašno :pray:
najveći kuleri su alucard i dante nema većih(osim chuck norrisa, no on je druga priča posve)