ovo mi je prvo kaj sam cuo njihovo...dobro je, al nekak, jel ima koja zesca? :D
Printable View
ovo mi je prvo kaj sam cuo njihovo...dobro je, al nekak, jel ima koja zesca? :D
Nah, ne pašu mi, definitivno nije moj stil.
Nepenthe owna sve= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
oni su se nažalost raspali :cry: i nema nekih izgledaa da će se sastat opet. Inače broken mi je super stvar.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
znam :(, al eto mozda neki clanovi osnuju novi bend, o tome se pricalo, al sad dal je to istina.
uf kako roxa novi album bodoma:)
meh, nis posebno= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ja sam pomalo i razočaran,mada prva stvar je odlična...= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ali zato sam ugodno iznenađen obZenom od Meshuggaha... :wink:
ista svirka samo se nastavlja dalje:)njami...Lobodomy!= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
dobar mi je album, al pjesme su mi nekak...neznam, jednolicne, monotone...
nisu onak nabrijane ko prije... :(
kreator je sasvim prosjecan bend kao i destruction, slayer, metallica, artillery, konkhra, raise hell, razor, pro-pain, anthrax...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
od svih tih bendova samo se annihilator izdigao po uvodjenju progresivnih elemenata u thrash i pantera koja je pokrenula svojevrstan post-thrash still, pa je tu i metallica koja je uvela "sapunica" metal, venom za koji se smatra da je "pokretac black metala", bathory...da nazalost oni su thrash ne black, samo su ubacili malo vise sotonizma i primitivnije riffove, aka - lets play only power chords pa je tu i the crown ili prije crowned in terror sa prvim albumom do preimenovanja koji je osvjezenje u thrashu i zaboravih megadeth kao thrash band koji ima najkvalitetnije lyrike i teskih tema koje je konstantno obradjivao a to je - pravosudje i socijala.
u bemu bara smanjuj sig asap
620.87 KB (635768 bytes)
i jos su dimenzije prevelike...
danas film na RTL-u Kralj Škorpiona, a svi znamo po kojoj pjesmi je taj film poznat :)
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
lol...to je gay..sentenced nakon frozena se pokopao sa novim vokalom.
postali su emo gay.
slusao sam ih od prvog albuma i zao mi je sto je uopce sve doslo do frozena jer nakon tog albuma neslusam nista jer mi se frendica zbog njihovih pjesama skor ubila kad ju je decko ostavio a meni je doslo da namlatim kretena koji joj je savjetovao da ih ide slusat kad sama sebe nije mogla kontrolirat a pogotovo emocije.
ovo je sentenced kakav je bio trebao ostati:
Code:Qq7LCBhLw28
Kad ti se frendica ide ubit zbog pjesama, nije problem u bendu.
I smanji sig.
signed @ fenrir's post
Problem je u frendici, a ne u bendu. Ne vjerujem da je njihova namjera pisati pjesme koje potiču na samoubojstvo.
yep jednostavno je poremecena= Citat =:
Izvorno postao Samael
kažu za mayhemovu pjesmu freezing moon također da može čovjeka natjerati da se ubije, no ja sam ja slušao milijun puta, i po prirodi sam suicidalan, a nisam osjetio nikakav dodatni nagon za samoubojstvo.
:?
Nak, ni jedna pjesma te nemoze natjerat da se ubijes...
Ma to su gluposti. Ak imaš sjeban karakter ubit ćeš se i pri slušanju "zeko i potočić"
Ali da pjesme imaju utjecaja pogotovo kad smo u labilnom emocionalnom stanju to je istina. Recimo ak sam stvarno u bedu i depri nesmijem slušat "no prayer for the dying" (pjesmu) od maidena jer se redovito rasplačem ko kišna godina.
S:) nisam ni znao za to al sam je slusao dosta puta i nista al nisam suicidalan= Citat =:
Izvorno postao Samael
Jel slusa tko Six Feet Under?
Meni najdraži death metal bend... Cannibale nevolim bas al zato SFU rulla
Six Feet Under - The Day The Dead WalkedS- brutalno ^^
Six Feet Under - When Skin Turns BlueS- najdraža pjesma
ovo je zakon vrsta metala KJCO4DSc6a0
so sad :cry:= Citat =:
Izvorno postao misterante
Nema pjesme koja potiče na suicid.
slažem se :( :(= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
kad bi bilo ljudi sa mozgom na multimediji razumjeli bi sto sam napisao pa nebi pisali ovakve gluposti kao ti i slicni.= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
ne mislim da je on dobro pročitao i svejedno je munjena ili barem se ti nisi dobro izrazio
ja sam se savrseno dobro izrazio nego nemozete druge okrivljavat sto sami u stanju niste razumijeti najtrivilnije stvari.= Citat =:
Izvorno postao Melandru
mozda jest munjena, al bar ne pokazuje znakove teske mozdane neaktivnosti kao neki na ovom forumu.