s tin da cd okine bilo koji od njegovih spelova s par sec cd (2 i 7)
Printable View
s tin da cd okine bilo koji od njegovih spelova s par sec cd (2 i 7)
a uzmi u obzir da se neces stalno boriti sa zeusom, vec da ce ti spasavati dupe u nekolicini slucajeva (sto partija potraje duze to ce ta brojka biti veca), te jos pitanje zasto se inace linken kuuje kada imaju tip sa globalcima (kao sto je zeus)?
Nekuzim ti pitanje?
Misli na global ultije?
k, malo sam se zurio sa pisanjem, morao sam na bus za skolu >.<'
Anarion.Umarth je rekao da je linken beskoristan vs zeusa jer njegova prva i druga okidaju linken te imaju jako mali cd. no zasto se uzima linken kada suparnicki tim ima nekog globalca (aka zeus) nego da ona ponisti u nekom slucaju zeusovu ulti
zeuov ulti će te ubiti jedino ako si prije toga pritrpija nešto dmga, tj. bio u fightu
uzmimo da nisi bio sa zeusom, kolika šansa da te nije targeta nijedan spell, a da si izgubija dovoljno hp-a da te zeus smakne
relativno velika jer jos imas vrijeme od zadnjeg spella (sigurno nije bacio neki spell 0.0005secprije nego sto je umro)+vrijeme kasnjenja dok onaj njub stisne ulti. znam da je meli linken bezbroj puta spasio dupe vs zeusa te u fightu kolko je puta ponistio stun te time sprijecio da dodem u ''zeus'' zonu
ne kužin šta oćeš reći
ugl, protiv zeusa je bkb/hod daleko bolji izbor
Zeli reci da nije stvar matematike i racuna. Tipa linkens ima cd taj i taj, Zeus baca spellove sa cooldownima tim i tim brzinom v ... te na kraju dobijemo zeus > linkens
U praksi je drugacije, Linkens u zadnje vrijeme spasava bas u kljucnim trenucima ne bi vjerovao pa tako i kod Zeusa
pa no, spustili su cd linkena na 20 sec, te je on waaaaaaaaaaaaaaaaay korisniji protiv spellcastera tipa zeusa (u 5v5 govorim) od hooda te posebice bkb (jer eto moras imati pun k srece da iskoristis bkb tocno kada te zeus oce sprziti sa ulti)
ali zato u pushu 5v5 ti linken ajd 3 magije blocka dok ti ukljucis bkb i nis ti niko nemre 10s i potrgas bilo kojeg spellcastera a ako si imba heroj i vise...
tip zeli reci da ako bjezis doma sa malo snage i zeus baci ulty blokirat ce ga i ti ces ostat ziv,
nadam se da na to misli ...
misli na to ... posto neki noobovi koji igraju sa zeusom bas ne prate po mapi... onda dok mu ovaj kaze ulti onda ovaj pogleda di sta pa tek okine ( 20s ) tako da je za cd dovoljno
hehe, danas bio lol
slozim dva bladea sta daju 10 agi za lothara kad ono skuzim da su izmijenili recept
cini se da dugo nisam igrao :D
ane... spojiš četvrtinu štapa i veliki čekič od mitrila i dobiš sikiru koja ti usput daje nevidljivost :D= Citat =:
Izvorno postao bananac
onda maelstorm od cizme i mača :(
uploadao sam neke nove ss-ove na xfire pa bi zamolio nekog da prokomentira odabir itema
igrao sam sa abbadonom i razbli smo protivnicki tim iako smo igrali nas 3 protiv njih 4
mozda bi rezultat bio bolji da znam koje iteme treba odabrat, nisam dugo igrao pa sam ovo na eci-peci-pec uzeo :P
nisi trebao vang, on ti sjebe ulti (malo, ali ipak i malo je ponekad vazno), te umjesto satanica/radience sklepati sny te vladimirs. bf je ok item. poslije toga hot bi bio jako lijep itemcic
Danas je Systematic svjedocio kako je zalosna Cro dota scena..
Najjace mi kad se okupi known ekipa i svi si ono kakti frendovi ,a na kraju gejma kad spuse svi si mater kopaju i prijete banom...Tuzno..
izgleda da je sad bnet isti
kad igran s frendon, dolazin do situacija kad se triba puštat da nebi livali svi
(više do njega nego do mene)
Da..= Citat =:
Izvorno postao Tinox
Od mh-a do matere!
Bio sam 0 taj gejm, pojeo me leshrac..
to preko garene?
jo
btw to mi je valjda bio najgori gejm u protekle 3 godine :toilet:
prije 2 godine nisi igrao dotu jer si je se odrekao :P
:pray: praise the almighty... to mi najjače, još je bolje kad ih rječima na početku natjeraš da livaju, prestrašno, onak uzmeš techija pa ih imaš vremena podbadat, budeš na strani jednog, pa drugi popizdi, pa malo za drugog, pa se posvađaju odma na početku :DD= Citat =:
Izvorno postao Tinox
to kad oču opušten gejm, samo odem u cro room uzmem techija/miru/pađa i uživam :))
najjače još kad počnu srat oko item builda... al bitno da rade 3 perservanca na jakira...
Jesi razmisljo o tome da zeus nije noob?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jesi li razmišljao o tome ko će normalan, dakle nije noob igrat zeusa? :(
ja bi da se tog heroja banna, gej je ko i onaj riki, troll i ostala gamad...
ti su heroji gadni u pubovima ako ih ima prosječni igrač, jer se uvik nađe neko ko će h nafidat i onda samo njega tribaju gankat
u pravin gameovima ih 3 heroja ubiju par puta i da vidiš kako ih onesposobi
3 heroja ih ubiju par puta :( kak mi je to gej i lejmasto, ja ne kužim te likove koji igraju po više od tisuču sati da se nemogu sami snač il s frendom u laneu i ubit neprijatelja koji je nasuprot, em što gubiš vrijeme da ideš na drugi lane, em tom što je isti skill ko ti il možd malo slabiji il jači če sigurno reč miss pa će gank propast... zato najviše volim pudga, miranu i techija; s njima mi je nekak najlakše i najzabavnije nekog ubit u svom laneu, naravno lako je i s leoricom, slardarom i sl. stunerima...= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
zbog tih imba heroja što dota ima i što se više od 90% igrača baziraju na pub, bi demigod mogo odvest koji dio igrača od dote... mene več je :) jer tamo iako su neprijatelji uzeli neke "imba" heroja(mada je to zasad samo jedan al nije ni on niš strašno) ak se dobro ne razgrađuje citadel i ne koriste favor pointsi, to vam bude ko da mirani kupite bf :|
to šta ti govoriš nema smisla, jer bit dote nije u soloanju i kupovanju itema, nego u teamplayu
da, govore mi to svaki dan... ja im kažem da su u pravu, al ko ih jebe..