Kako objasnit ljudima da K/D/A ne znači gotovo ništ?
Printable View
Kako objasnit ljudima da K/D/A ne znači gotovo ništ?
Nemožeš. Mene je danas cijeli team popljuvao jer sam sa sorakom imao 6/5/24. Kao, nedovoljno killova. Barem nisam potrošio 90% vremena spašavajući im guzice:(
Ja sam feeder sa 7/10/25 Nunuom.
:)
Nego, danas sam imao valjda najgori match ikada. Uzeo sam Heimera i bio sam u laneu sa Gangplankom koji je konstantno ubijao moje turrete sa svojim spellom čim sam ih postavio. Da stvar bude još bolja nitko osim mene i Rammusa nije znao engleski pa sam jednostavno otišao u base i afkrageao do kraja matcha. Ono, kladim se u desnu nogu da je prokleti pira.t to radio da ja dobijem slom živaca:(
trolololol :D zamjerio si se gusaru
Dakle kod Sion-a će mi "bruiser" (što u biti samo znači da lik nije squishy i da može biti DPS) i "melee" će mi dati bolje sliku kakav je lik umjesto "mage", "nuke"...itd. unatoč tome što Sion stvarno jest mage koji posjeduje dva jaka skilla koja imaju AP ratio 1.0?= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
http://www.lolbase.net/matches/view/EU83763516
a ja sam ispao najveci noob u timu <.<
se bloodthirsteri stackaju?
2*15% +2*10% lifesteala? (npr kad imamo ona 2 max napunjena)
Da= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
hehe kako sam ja dobra duša
imao 1 0 3
i žrtvovao se za turrete i nexus
tako da sam završio s 2 8 14 isplatilo se +1 win u rankedu ;D
BTW igrao sam swaina samo sam ulti (raven) i derao po turretima dok ih sve ne unistim
sry moram doublle nema edit
Kako da napravim (ako se može) da mene drugi stremaju na solomidu imam acc ?
wat?
ma htio bi da svijet gleda moj talent :P
:pray:
Tko ih takve stvori da mi je znati xD
lol xD
http://www.sporcle.com/games/Feltit/Lol_Champions
You got 27 out of 69 answers correct :P
1:14 Woo hoo!
12/69 >.<
Ako zbrojite poraze na ranked igrama sa svakim herojem rezultat ce biti manji nego šta je prikazano. Npr. kod mene piše da imam 250 poraza al kad zbrojim svakog heroja dobijem broj od 220 poraza. Leave se racuna kao leave. Cudno?
Hmm jel netko zna mozda dal se dobije RP kao nagrada od Reffer a friend?
Gotovo sam 100% siguran da se ne dobije.. Dobis 4 win boosta i tek nakon sto dotični dođe do 5. lvla, bar mislim...
Nista onda mi se ni ne isplati, valjda ce uskoro dodati SMS Donaciju za Hrvatsku, zelim imati unique Nasusa. Za sada 3. lose danas, 1. Protiv 2 lvl 30 tako da nisam ni imao volje, 2. leaver, a 3. su jednostavno bili bolji od nas :P
ja sam jucer dobio 4 boosta za reffer ..
Već odavno se skuplja IP :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ja imam samo 11k IP. Treant tank FTW!
Znači li to da ga se može igrati samo na Twisted Treelineu?
BA-DUM-TISH!
:(
CORKYE RULA )
jebeni internet.
You got 45 out of 69 answers correct na onom testu.