:)
Njegova inspiracija mi je nevjerojatno lejm, drkanje na ženu koju je jednom vidio. :(
Printable View
:)
Njegova inspiracija mi je nevjerojatno lejm, drkanje na ženu koju je jednom vidio. :(
Ah ta Laura, vjerojatno je bila jedina sa zubima pa mu se svidila.
Lako za ljubav tko god ono stavi, doći će ti jednom jedna i zaboravit ćeš sva sranja od prije, zajebi to, od depresije nema ništa.
disi= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Smijem ovo u sig? :D= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Bičam po YouTube-u, curama (nisam gay, samo su me rasp**dile) i po Turskoj 1001 Noći
+1 za iljadu i koju noć
hebena opsesija...
btw, šta ti bi sa curama? :D
Ma ta noć mi se gadi, sigurno ju i svi ostali mrze :D= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
A ovo sa curama. They are bitchez. Samo se*u po cijele dane i sve mora biti po njihovom, baš bi ja trebao znati kada je raspoložena za neke stvari a kada nije.. mah.. bolje je biti sam a ne da mi dođe neka cura i kontrolira mi život
Inb4 refrigerator.
= Citat =:
Izvorno postao Silent boy
Neznam za tebe ali ja bi rado takvo nešto imao. :D
Zato određeni pametniji ljudi ciljaju na žene mlađe dobi...mnogo mlađe, pa se s time nema problema http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5935
kladim se da imas u thumbovima link za pingvinov profil pa ga tako stalno quote-as :)
@Hrcak:
Pocni pisat blog/dnevnik.Barem malo.
I pogledaj ga nakon par godina :D
[quote=hrčak]= Citat =:
Izvorno postao "Silent boy":lnndri7k
Neznam za tebe ali ja bi rado takvo nešto imao. :D[/quote:lnndri7k]
Samo daj, dam ti ja svoju ako hoćeš :roll:
Bičujem po tipovima koji odu offline usred chata :twisted:
@Silent boy
Ne hvala, ja bi neku svojih godina. :D
= Citat =:
Izvorno postao Silent boyev profil
?= Citat =:
Izvorno postao hrčkov profil
Kaj je on 15? Iz onoga kak ju je opisivo ja sam mislio da je oženjen. :D
lol, ta adolescencija... :P
bičam po tome što neznam kako se wolfwrath prije zvao :( , nemogu se sjetit :)
Gaurnor ili tako nešta.
aha, to je on :D
Je :twisted: :twisted:
bičam po tome što sam fulo smajlić :(
Stvarno grozno :-x
Nova Gavrilović reklama.
Zbog ovakvih stvari gubim vjeru u ljudski rod. :(
Ista situacija kao samnom i animeom, nije da pokusavam pokrenut flejm, ono ali jebiga...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
EDIT: Nek netko molim vas posta onaj :3, :3, :3 video s youtube-a, di 3-4 cosplay tipova mjauče, čisto kao dokazni argument, nemam ga bookmarkanog...
Nije da je anime jebeno nevjerojatno širok pojam sa pecto miliona žanrova, stilova i podžanrova apsolutno svih vrsta i oblika na razini Holivucke kinematografije pa ga se slobodno, bez argumenta i presedana može označiti kao potpunu lošost.
EDIT: Lol, tako možeš onda za bilo što reći da je loše kao i zaluđeni fenboji istog. A zaluđeni fenboji svega generalno sakaju kok nenormalni, a svaka stvar na svijetu ih ima.
Prema toj logici, sve na svijetu saka kok.
Gledao sam par (desetak sveukupno) animea, i ima i dobrih, ali velika većina po meni su velika glupost. Stajaznam. Procitaj edit, na posljednjem postu :D
Tek toliko iz radoznalosti... što si gledao? :)
Vidi i ti edit u mom postu. :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
I onak, ista stvar je sa bilo čim ikad. Velika većina popularnih filmova je glupost, velika većina popularnih knjiga je glupost, velika većina popularne glazbe je glupost. I definitivno nije sve za svakog. Treba malo istražiti...