Moram se prijavit :(
Al onda moram napravit Fagbook... :roll:
Printable View
Moram se prijavit :(
Al onda moram napravit Fagbook... :roll:
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
a šta da je tri dobio? onda bi rekao 1.666 puta bolje, a Euklide?
odgovaro jedan lik iz moga razreda povjest i pita ga ona aj sada ti meni ljepo reci na sta te podsjeca kada kazem hanibal(veliki vojskovođa i taktičar. Najpoznatiji po svojem nastupu u Drugom punskom ratu) kaze on to me podsjeca na one ljude koji jedu ljude hahahaha
= Citat =:
Izvorno postao Totoro
ČETIRI
TREĆINE
HA!
To je i jedan moj frend reko.. :D= Citat =:
Izvorno postao Totoro
:pray: :pray: :rotfl:= Citat =:
can someone help me figure out how to burn ps2 dvds using a mac.... i just got this mac and its feels like im driving in an english car in england and none of the windows open
= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Welcome aboard, troll :)= Citat =:
Izvorno postao dino032
Kak dobro :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
3:56 - McPingvin: (daj slike seke)
3:57 - xarabas_02: cek idem spavat
3:57 - McPingvin: xD
3:57 - xarabas_02: neki od nas rade znas!
3:57 - McPingvin: u nedjelju? :P
3:57 - xarabas_02: o jebem ti sve
3:58 - xarabas_02: bar ne bi ladno
3:58 - xarabas_02: otisao na posao
3:58 - xarabas_02: :(((((((((((((
3:58 - McPingvin: idiote :))))))))))))))))))))))
3:58 - xarabas_02: HVALA FRENDE
3:58 - xarabas_02: :D
:pray: a kralja...
Ok je fulati jedan dan. Ali zamijeniti ponedjeljak i petak baš i nije ok.
Jučer:
Zvoni telefon.
[Javljam se, bla, bla]S
A: "Di je Xxx?"
Ja: [mrtav 'ladan odgovaram]S"Otišao/la je ujutro u Zagreb" [naime, bio sam uvjeren da je ponedjeljak]
A: "Kad se vraća?"
Ja: "Paaaa, nema je cijeli tjedan, vraća se tek u petak najvjerojatnije."
A: " Aha, znači ostaje prek vikenda u Zagrebu?"
Ja: "Ne, ne. Vraća se u petak"
A: [mala pauza]S"Ali, pa danas je petak" [počne se smijati]
Ja: [opet pauza]S"A gle stvarnooo..."
A: "A dobro budem kasnije nazvao/a"
Onak, puno put mi se desilo da neznam koja je godina ili mjesec, ali da zamijenim ponedjeljak i petak je stvarno previše.
pa da ne znati koji je mjesec ili godina je ok, ali zaboravit koji je dan uf nedaj bože
Ako su praznici ok je zaboraviti dan,ali ako su radni e za to vec moras biti fenomen :D
:rotfl:= Citat =:
We don't need no education;
REALLY, Pink Floyd? Because anyone with an education would understand that it's grammatically incorrect to use double negatives. Only one line in, and you've already disproved your own damn argument.
Haha, bome :D Ali bez tog "no" propada čitava pjesma, probaj propjevušiti, neide :D
Ovo što slijedi nije smiješno,već tragično.Vodič u Italiji,na putu za Monte Cassino:
"...Uz Hitlera dva najveća zločinca 20. st.,Churchill i Roosevelt..."
Isti lik govori i da je Mussolini bio dobar za Italiju.
I da masoni stoje iza svih svjetskih korporacija i SAD-a,nastoje suzbiti katoličanstvo gdje god je moguće (po njemu su bombe na Hiroshimu i Nagasaki bačene zato što su tamo bila najveća katolička uporišta u Japanu),te zavladati svijetom.
:(
ane
Prije koji mjesec na satu povijesti, bilo odgovaranje, ali na način da profesor postavi pitanje, a mi dižemo ruku, pa koga prozove. I bilo pitanje: Italija je pripojenjem Dalmacije željela ostvariti plan.....(nastaviti rečenicu). I dignemo ruku frend i ja. Profa prozove frenda a lik onako samouvjeren izdere se "Velike Albanije". Prvih par sekudni smo svi bili wtf lol, a onda smo se svi uhvatili valjati od smijeha xDDD Nas par se doslovno skoro zadavilo od smijeha :D
Možda ne zvuči previše smiješno kad se prepričava, ali to je trebalo doživjet xDDD
Inače, točan odgovor je bio Velike Italije btw. :)
Članak o Britney Spears
Druga slika u tom članku...= Citat =:
Prilično sam staromodna. Eksperimentiram samo s glazbom i modom. Internet mi služi za kupnju jer ne volim gužve u trgovinama, a mobitel nemamS- rekla je Britney
http://i.imgur.com/yW3o6.png
xD
Držala ga je frendici, šta :P
Lik u busu nekidan:
"Đelo,tko sidi tamo ondje tu?"
to ti je komplexno složena rečenica
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Baš me ovo fino nasmijalo ujutro.
Nekidan ja prijatelju koji mi je trebao objasnit nešto iz matematike (ali nije pa sam morao na repeticije): Neku sam ženu za 40 kuna, a tebe sam moga besplatno xD
danas naš profesor iz latinskog
šta je sex(latinski šest)
mi se kočili od smjeha a to djed od 80 godin :D
dobro pa baš 80...
i još nešt...prije jedno 3 tjedna pita profa iz povjesti
Tko je pobjedio u ratu između rimljana i kartage?
ivana se zdere : GRČKA!
:D