-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Chasing Amy
9.5/10
Predobar film Kevina Smitha. Uz Clerkse, definitivno njegov najbolji uradak.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Upravo došao iz Cinestara :D Rekel sam da nebum više ove godine, ali od tada sam već 2x bio u kinu :D
Gledao sam film
"Twilight". A kaj da kažem, film je toliko gay za nepovjerovati :D Je romantičan, ali je glup i dosadan. Glavni glumci izgledaju kao narkomani, glume kao da prvi put vide kameru, efekti su prahistorijski, Vampire Lore je ubijen do temelja, ma živi kaos. Mislim, vampiri ne izlaze na sunce zato što im se koža presijava kao da je dijamantima obasipana, pa kak nije sram onog frika koji je pisao tu knjigu valjati takve gluposti. Živa katastrofa.
Ocjena - 3/10
Ne zaslužuje više pošto budimo realni, a ne zaslužuje niti manje kada to mijesto zauzimaju izbljuvci poput "The Happening" i sl. :P
vampiri sa glitter efektom kad umiru :pray:
to moram gledat :pray:
umre koji vampir ? ako ne, onda ne gledam :D
-
Bartuc,i tebe tjera cura na to ? :(
-
e, gdje je helena da ovo procita? :D
-
ako joj je knjiga odlična, film će joj bit fonja...
isto je ko za eragona i nove pottere... zakonom bi trebali zabraniti da random/fallen redatelji ekraniziraju takve knjige
-
= Citat =:
Izvorno postao olio
i što je sa prvim dijelom filma ? jel to neka parodija na američku pitu (Američka pita na Haroldov i Kumarov način)
zbog tog ga nisam ni htio gledati jer mrzim američku pitu
Nije parodija! Inače, film se zove "Harold & Kumar go to White Castle", a ne kako smo ga mi preveli! Nemam nikakve veze s Američkom Pitom!
-
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mallrats?
Ma super je Mallrats, kao i Dogma i Jay and Silent Bob Strike Back i Clerks 2, ali Clerks i Chasing Amy su mi ipak najbolji :)
-
Pogledao:
Last Samurai 8.9/10 Odlican film no zahvaljujuci RTLovom rezanju sam moro smanjit ocjenu, a ne sjecam se svih scena od onog puta kad sam ga u kinu gledao
Mr & Mrs Smith 8/10 Meni vrlo dobra akcijska komedija
The Dark Knight 9/10 Veliki sam fan Batmana, i nakon 2 put gledanja u kinu sad sam ga doma pogledao, predobar film ali su gadno ruinali two facea koj mi je fejvorit villain, da su to bolje napravili isla bi desetka.
P.S. WhySSoSSeriusS?
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
vampiri sa glitter efektom kad umiru :pray:
to moram gledat :pray:
umre koji vampir ? ako ne, onda ne gledam :D
Nema gliter efekta i niti jedan vampir ne umre tako da vidiš kako umire. Film je "soft core" :D Kakvi vampiri, mislim da imaš više akcije i horrora u "My Little Pony" serijalu :D
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Bartuc,i tebe tjera cura na to ? :(
Ona je čula da je film OK, a meni se išlo u kino :D Treba li što više reći? xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kakvi vampiri, mislim da imaš više akcije i horrora u "My Little Pony" serijalu :D
taj film nije ni "h" od horora
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mallrats?
Ma super je Mallrats, kao i Dogma i Jay and Silent Bob Strike Back i Clerks 2, ali Clerks i Chasing Amy su mi ipak najbolji :)
Potpis. Meni je Dogma čak bolja od Mallratsa. Ali Clerks i Chasing Amy su... Da.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Upravo došao iz Cinestara :D Rekel sam da nebum više ove godine, ali od tada sam već 2x bio u kinu :D
Gledao sam film
"Twilight". A kaj da kažem, film je toliko gay za nepovjerovati :D Je romantičan, ali je glup i dosadan. Glavni glumci izgledaju kao narkomani, glume kao da prvi put vide kameru, efekti su prahistorijski, Vampire Lore je ubijen do temelja, ma živi kaos. Mislim, vampiri ne izlaze na sunce zato što im se koža presijava kao da je dijamantima obasipana, pa kak nije sram onog frika koji je pisao tu knjigu valjati takve gluposti. Živa katastrofa.
Ocjena - 3/10
Ne zaslužuje više pošto budimo realni, a ne zaslužuje niti manje kada to mijesto zauzimaju izbljuvci poput "The Happening" i sl. :P
You have been warned. :)
Inače, jučer stigao na vrijeme i pogledao Conan the Barbarian. Šta reći osim da je film odličan, od fenomenalne epske glazbe (orkestralna, za razliku od drugih filmova iz '80-ih) pa do eksplicitnog nasilja i bez ovog političkog natezanja koje danas vidimo u filmovima oko golotinje i krvi. I naravno, Arnold je predobar u filmu jer stvarno glumi ulogu koja mu i odgovara.
-
Basil Poledouris je The Man.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Gledao sam film
Ocjena - 3/10
You have been warned. :)
Inače, jučer stigao na vrijeme i pogledao
Conan the Barbarian. Šta reći osim da je film odličan, od fenomenalne epske glazbe (orkestralna, za razliku od drugih filmova iz '80-ih) pa do eksplicitnog nasilja i bez ovog političkog natezanja koje danas vidimo u filmovima oko golotinje i krvi. I naravno, Arnold je predobar u filmu jer stvarno glumi ulogu koja mu i odgovara.
je, mogao bi na ruku pobrajati koliko je puta progovorio u filmu :D
ali nisam gledao film... ustvari gleda sam ga pred 15 godina, ali ko se toga sječa :D
enivej sad idem u rijeku tower centar i dok stara i sestra budu šopingirale ja cu vrijeme provesti gledajući Taken :D
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
e, gdje je helena da ovo procita? :D
Citiram sama sebe...
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Nda. Al sve u svemu, film je iznenađujuće dobar. :rotfl:
Al knjige su definitivno predobre, tu nemam zamjerke. A ko voli one tradicionalne vampire, s očnjacima, suncem koje ih pali i tak to, naravno da mu je ovako nešto glupo i bezveze. Mene je priča oduševila. Ne moram ni napomenuti da sve 4 knjige znam napamet. :D
-
Conan the Barbarian sinoć...onak, svaki film u kojem glavni negativac ima brdo golih komada oko sebe koji skaču s litice na njegov mig i nakon toga pravi strijele od zmija je ništa doli, čisti, epski win...eod...bolje ne može...još k tome ona glazba, još golih komada, maljevi, mačevi, sjekire i glavni junak ko o brda odvaljen samo dižu film u nebesa :D
-
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Basil Poledouris je The Man.
Aye, predobar je posao napravio s glazbom.
@Dreamer Deceiver:
U tome i je fora, kao i s nekim drugim filmovima (Rambo, npr) od prije 15+ godina. :)
Ne trude se biti nešto što nisu, ali su zato dobri u namjeri da budu ono što zapravo jesu (danas se nitko ne bi usudio snimiti tako "glupi" film kao što su Conan ili Rambo jer su sad kao svi gledatelji postali pametniji i žele neki uber komplicirani razvoj likova i kompleksnu radnju koju ih pola niti ne shvati).
-
Pogledajte Lakeview Terace. Semjul Li Đeksn u psihopatskoj ulozi. Šta reci nego da mu pašu takve uloge :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Frky
= Citat =:
Izvorno postao olio
i što je sa prvim dijelom filma ? jel to neka parodija na američku pitu (Američka pita na Haroldov i Kumarov način)
zbog tog ga nisam ni htio gledati jer mrzim američku pitu
Nije parodija! Inače, film se zove "Harold & Kumar go to White Castle", a ne kako smo ga mi preveli! Nemam nikakve veze s Američkom Pitom!
:pray:
super pogledat ću to
-
Danas kupio sa curom u Konzumu "Alone in the Dark" za 9,99 kuna :D To ćemo pogledati na staru godinu :P Nadam se da film valja!?
-
Ha, ha ...jedan od najgorih filmova ikada...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Danas kupio sa curom u Konzumu "Alone in the Dark" za 9,99 kuna :D To ćemo pogledati na staru godinu :P Nadam se da film valja!?
Ako te zanima kvaliteta, razmisli ovako, što misliš zašto film košta 10 kn ? :)
-
taken :pray:
akcijski film kojeg sam toliko želio da vidim, nema one glupe dramatike, nema glupih scena kad se lik predomišlja da ubije ili da ne ubije :pray:
liam :pray:
8.5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ha, ha ...jedan od najgorih filmova ikada...
A nemoj me :cry:
Ako se ne varam, taj film se vrti u spotu od Nightwishovog "Wish I had an angel"!? Baš gubica zgleda ako je to to :D Zašto je toliko loš?
-
Tortured
6.7/10
Triller! Nisam skužio baš film jer sam gleda s ekipom pa je bilo stalnog sprdanja... pa se izgubiš u radnji!
Ali inače, neloš film! Jedina zamjerka je gl. glumac kojeg mrzim, iako je solidno odglumio, i par glupih scena (npr. s curom) i neke nebitne scene!
@Bartuc: Uwe Boll
-
Lol, dobio je 2,2 na IMDB-u :rotfl: :pray:
-
http://img229.imageshack.us/img229/3928/4dzt3wysbm3.jpg
Lol.
Gledao sam Conana i zaspao u pola filma, damnz it. :(
-
My Best Friend´s Girl.
Dobar je film, zabavan.
8/10