Clive Barker's Undying ?
Sad se meni to igra kad sam na popisu to vidio...
Printable View
Clive Barker's Undying ?
Sad se meni to igra kad sam na popisu to vidio...
Trazim neku akcijsku igru, nesto slicno kao ''Dynasty Warriors'' samo da nisu u pitanju japanci s cudnim frizurama i prevelikim oruzjima koja izgledaju kao mutirani kuhinjski pribor... Ima li uopce nesto takvo? uglavnom da imas mac i da koljes uokolo :rambo:
ak je tako nesto nemoguce nac... Ima li koja gusarska igra a da nije kompletno sr*nje kao ''Pirates of Caribbean''?? Poceo sam gledat One Piece :D
Mount and Blade
Možda kakav stariji Lord of the Rings naslov
Što se tiče gusarske tematike, prvi Piretes of the Carrebean je fantastičan, dok su ostali krenuli krivim smjerom.
Osim toga Sea Dogs.
Nije bas identicno, ali jedino sto mi trenutno pada na pamet je Devil May Cry 4. Ides po levelima, scjeckas, pucas i mlatis gamad.= Citat =:
Izvorno postao TehAnalPain
Ne znam jesi li igrao Sid Meier's Pirates. Igra je iz 2004.= Citat =:
Izvorno postao TehAnalPain
DMC 4 imam vec i iskreno nisam mislio na igru koju prelazis po lvlima nego da je malo vise kao u dynasty warriors velik prostor za koljacinu i puno ljudi za resetat... zapravo bi mi odgovaralo nesto kao prototype samo mi ga nece na XP-u pokrenut kako spada... ono bez zvuka i slike -.-'
Ovo mi izgleda ok mislim da cu probat Sid Mayer's pirates... il kak vec... samo se nadam da ima puno izbora u igri a ne da pratis jednu pricu i moras se po njoj orjentirat :roll:
Postoje, ali jako malo na PC-u: Bladestorm (100 godišnji rat između Engleske i Francuske), Dynasty Warriors Gundam (samo s Gundam robotima), Devil Kings (feudalni Japan) i Warriors Orochi (vjerojatno najbolji jer kombinira likove iz DW i SW)... od čega je samo Warriors Orochi dostupan za PC, pored starijih DW-a i Samurai Warriors igara. I da, Wedran je spomenuo Lord of the Rings. Pretpostavljam da je mislio na Return of the King na kompu koji je istina jako sličan ovom tipu igara.
Trazim neki stariji RPG, nesto kao Fallout, Neverwinter, Baldurs Gate, Icewind Dale, ToEE itd. Al da nije neki šrot... Neka dobra, da ima dobru pricu di cu se rasplakat na kraju... :thumbs2:
Titan quest? Diablo 1 i 2?
nisam mislio na igre u kojima kliknes na protivnika da bi ga napao i da bi se kretao... to je najgluplji nacin kretanja i borbe ikad izmisljen u igrama i neam pojma koji qrc se svi jos pridrzavaju toga...
PLANESCAPE: TORMENT
Arcanum ima dosta snažan kraj i odličnu priču...= Citat =:
Izvorno postao stiiipa
Sve sam to vec preso, kao i Titan Quest i Diablo 1 i 2 :(= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Sta bi dao da prvi put igram te igre, pogotovo Arcanum... Al mogo bi ga opet malo zaigrat.
Neki od Star Wars RPGova možda?
KOTOR 1 i 2, Jedi Academy 1 i 2...
Pa možeš probati beowulfa, meni se svidio...
KotOR 1 sam preso, al kad sam vidio dvojku, pa to je cista kopija jedinice, nesvida mi se, dosao sam do pola i nije mi se dalo vise, al KotOR 1 RULA! :thumbs2: Sad si me posjetio na dobre dane, kad nisam iso u skolu da bi igro tu igru... samo da bi otkrio ostatak price... Mislim da cu jedinicu ponovno pocet, dark side... mmm... :D
Kupi Playstation. Toga na PC-u ima taman za pola ruke.= Citat =:
Izvorno postao stiiipa
Dobro je rekao kolega,kupi sebi PSOne i koji Final Fantasy dijel i deri igru.
potrebujem igru za laptop (2D, mali req) i ubit dosadu, dakle, jednostavnu, mozebitno side scroller, zaraznu i brzu.
Jets N Guns , po mogućnosti gold verziju koja je nebrojeno puta bolja
Metal Gear Solid! Antohology po mogućnosti, svih čini mi se 8 nastavaka...
Ja imam par igri malih onako za razbibrigu... Najviše igram od njih Audiosurf i Peggle Deluxe/Nights
O, znam znam, me me me! :) Uzmi gameboy advance emulator ako se ne varam i skini si Pokemon Sapphire ili Ruby (iste igre), legendarna igra, zabavna, brza, sa RPG elemntima. Genijalna igra.
Da nisi mislio možda Metal Slug? :?= Citat =:
Izvorno postao Bara
Oh, my bad...
Braid. Očeš to.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Braid je sve samo ne jednostavan, zarazan i brz :)
Braid je SVE. Najbolja igra ikad.
Tražim igru u kojoj se nečime upravlja, ne u smislu upravljanje autom nego u strateškom smislu. Bez RTS-ova.
Isključene igre: Total War serijal,Paradoxove igre,Galactic Civilizations,Sim City,Simsi,nogometni menadžeri.
Jedino mi je važno da nečime upravljam u strateškom smislu,bez RTS-ova. Unaprijed hvala svima na prijedlozima.
City building naslovi? Tropico, Pharaoh, Caesar, Zeus, Afterlife, StarTopia, itd.= Citat =:
Izvorno postao keko
Hotel Giant 2, Capitalism 2, ova nova igra... East India Company, mislim da je također oko managementa sve.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change