0A6lojxvmy4
Halo anime.
Moze malo vise long range iz ovoga, manje ninja skakanja, but looks phun. :D
Ma sta ja govorim, Halo u anime formatu.
:pray:
It better be good.
Printable View
0A6lojxvmy4
Halo anime.
Moze malo vise long range iz ovoga, manje ninja skakanja, but looks phun. :D
Ma sta ja govorim, Halo u anime formatu.
:pray:
It better be good.
Izgleda dosta dobro, nadam se da će i Wolverine dobro ispasti. ^^
Pogledao novu epku Bakemonogatari... imam osjećaj da bi mi bio 10x bolji da kužim neke interne fore. U ovoj epki recimo special attack of Prince Yamato from Bakuman. Huh???
Sljedeća je epizoda inače zadnja koja ide u broadcast.
Može mi itko reći kojim redom ide sve od Neon Genesis Evangellion?
Pogledao sam prvih 26 epizoda i sad ne znam kaj dalje ide, zbunjen sam skroz.
Nis, to je to. Imas samo jos par filmova i remakeove koji su dosli prije koji mjesec. Takav je jednostavno kraj :D
MyAnimeList kaže da je film Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion nastavak serije. Ostali su filmovi alternativne verzije mislim.
Izašla nova epizoda Sora no Manimani, konačno. Vačitvačitvačit! :P
Pogledao epizodu 7 Kenko Zenrakei Suieibu Umisho, Isuse Kriste. :rotfl: :pray:
Cijela epizoda se vrti oko toga kako Amuro isgubi jedan svoj XSi onda ga ostatak ekipe traži po gradu... Htio bi sada nabrojiti smiješne scene, ali nema smisla, jednostavno bi morao staviti ovdje cijelu epizodu. Svi likovi su imali hrpu smiješnih scena... :) ... Captain. :pray:
Shizuoka *blushes*: ''It's a pe... Peni...''
Usput, koje face:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0921154643.jpg
:P
Drago mi je što se Bakemonogatari konačno dotaknuo Hanekawinog story-arca jer me zanimalo što je kod nje posebno kad je već imala iskustva sa natprirodnim... a i serija namjerno drži njezinu prošlost tajnom. Valjda će 2 epizode biti dovoljne za pokriti sve. Btw, jedini Yamato kojeg je znam je jedan iz Japanske prošlosti, ali nekako sumnjam da je taj... i ono, Yamato Cannon iz Starcrafta, ali to još manje. :)
Slijedi još jedan pokušaj da predoja nagovorim na Bakemonogatari:
*NAPAD MOE POGLEDOM*
http://www.imagesforme.com/out.php/i...F21C174918.JPG
Eda, nisam siguran jeli ono... "You're defending the wrong place in lot of ways" bilo upućeno na ono što mislim, ali je bilo carsko :pray:
Hm, u sljedećoj bi epizodi znači mogli stavit novi opening za Tsubasa Cat arc, pošto je zadnja broadcasting epka. Pitam se kakve će zadnje 3 epke bit.
offtopic:
Eh, stvarno bi dobrodošao [SPOILER]Stag za veće slike i spoilere :(
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Bisere pred svinje kažem.
Reko sam da ću gledat, čim napravim mjesta na HDD-u ffs. :@ :P
... A prije toga moram totalno reinstalirati winse and all, jer mi je komp totalno otišao u kurac, onak, blokava mi WMP. http://www.imagesforme.com/out.php/i698021_wildy.gif
Ali to nikako nije rasprava za ovu temu. Enivej, pogledao sam epizodu 10 Sora no Manimani, jako dirljiva epizoda, ali ipak sa ponešto humora... Mihoshi's dad... :( ... S druge strane, Fumin bez naočala. :)
Malo čudan dojam ostavlja to što je epizoda prepuna referenci na nekakav field trip na kojem je bio Mihoshin razred, a koji će biti prikazan tek naknadno, kao DVD special.
Inače, u sljedećoj epizodi ekipa ide na nekakav training camp/field trip sa onim curama iz one neke all-girl škole... Iz previewa se čini da će epizoda biti fokusirana na Hime, do want. Još se nadam Saku x Hime kombinaciji, jel...
Ja ću počet gledat Saki, neznam zašto ali mi se gleda... iako nemam pojma igrat mahjong :(
Eda... zna li tko jeli Valkyria Chronicles PS3 ekskluziva ili postoji i za koju drugu konzolu?
Jednostavno ju moram odigrat, po svda dobiva odlične ocjene a mnogo je bolje odrađena nego anime koliko čujem.
Imaš jednu zanimljivu mangu o Mahjongu, idem potražiti sad jer sam zaboravio.
Enivej, čita mi se nekakva Shoujo stvar.
Soniče... X-1999S(Action, Adventure, Drama, Fantasy, Psychological, Sci-fi, Seinen, Shoujo, Shounen Ai, Supernatural, Tragedy).= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Vjerujem da će ti se svidjeti :)
Nemože, glavni lik mora biti slatka nevina djevojka koja prolazi kroz životne drame.
I jebemu, ne mogu naći onu mangu koju sam spomenuo. Možda i nije riječ o mahjongu, ali barem nešto slično. Jedino se sjećam da je likica bila nijema.
I DAJ DOĐI NA MSN
Pogledao prvu epku Needlessa... klasičan shounen akcić koliko vidim. Nabrijani likovi, mnogo pretjerane drame i lošeg engleskog, a čak ima i fanservicea... naročito ED pjesma :) . Bit će ok za pogledat mislim.
Scena sa motorom :rotfl:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...CBF6161927.JPG
daj pojasni poblize tu scenu. htio bih da se smijem.
Shizuoka *blushes*: ''It's a pe... Peni...''
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
I ja mislim da ima nekog humora tu pa ako nije problem da nam neko objasni.= Citat =:
Izvorno postao Z҉A҉L҉G҉O̚̕̚
Ne trollaj nego pogledaj anime, kujo. ;D= Citat =:
Izvorno postao megalodon
... Likica je epic win.
Daj mi sliku, da provjerim je li kavai, i jesmo li kompatibilni
Pise se kawaii :-x
Kako te nije sramota biti takav? :killyou:
Nisi ispunio norme... nemože. H or gtfo :@= Citat =:
Izvorno postao Z҉A҉L҉G҉O̚̕̚
Pogledao Sora no Manimani. Napokon referensa koju sam uspio skužit... Super Sayin Mihoshi :pray:
Kraj je bio ugodan, još samo 2 epke :(
Priča se što o drugoj sezoni?
Zasad još ništa nisam čuo, morat ću mangu provijerit... vjerojatno zavisi koliko materijala ima.
Nego... ima li koja manga za koju bi željeli da jednog dana postane anime?
Moj je izbor za sad Skyhigh koji ima puno potencijala. Zapravo nema striktno zacrtanu radnju, već se u svakom novom chapteru prati život jedne osobe prije i nakon njene smrti te kojim je putem svaka duša odlučila krenut... nanovo se rodit kao čovjek, odabrat put neprestane samoće i lutanja po svijetu kao duh ili iz osvete ubit određenu osobu, no ići u pakao. Na kraju, upoznajemo i priču same čuvarice vrata kroz koja prolaze duše, kako je ona umrijela i zašto je dobila tu "dužnost". Odlično prikazuje surovu realnost svijeta u kojem živimo i to bez ikakvog predramatiziranja, moe likova ili ičeg sličnog.
Ajde da se sad ne raspišem, dajte svoje wishliste...
Eda... ako već postoji anime na tu šablonu slobodno kažete pa da ga provjerim :)
Moj trenutni wishlist:
1/2 Prince, A.I. love you, Otome no Iroha!, Deus Ex Machina, Drifters.
Za 1/2 PrinceSpostoji velika šansa da dobije anime, s obzirom da je megapopularan, jedino je pitanje kada bi anime mogao nastati, s obzirom da je manga još debelo ongoing. Onako, megafunneh zafrkancija na MMORPG igre, hrpa ludih likova, gender bender, akcija... What's not to like?
A.I. love youSje nešto u stilu Chobitsa i Kannagi, dakle, awsum, ali čisto sumljam da će dobiti anime, s obzirom da je već odavno završena... A i već je pomalo outdated u nekim PC referencama, te se ponekad čini blesavom zbog toga. Eventualno ako autor, Ken Akamatsu, odluči napraviti nekakvu alternative retelling verziju... Ali on je trenutno previše zauzet svojim megahitom, Mahou Sensei Negima.
Otome no Iroha!Sje preprepresmiješna gender bender manga, ali praktički nema šanse da dobije anime, s obzirom da časopis u kojem je izlazila više ne postoji, te je i sama manga nedovršena... U biti, postoji samo 5 izdanih chaptera. ;_;
Deus Ex MachimaSmanga je također ongoing, i sa svojim kulnim steampunk/post. apoc./whatever settingom, i badassnom glavnom likicom, bilo bi ju zanimljivo vidjeti u anime verziji.
I, last but not least, Drifters, novi projekt Koute Hiranoa, koji će, uzevši u obzir popularnost koju je Kouta stekao Hellsingom, sigurno dobiti anime verziju... Čim Kouta prestane biti lijeno đubre, that is... Manga izlazi jednom mjesečno, i zasad ima samo 5 chaptera... Svaki po 18 stranica ili tako neš... Jako malo s obzirom na raspored izlaženja... Izuzev toga, manga je awsum, i epic mindfuck.
Evo upravo sam pogledao prvu epizodu, genijalno :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dali se to meni čini ili anime dobiva drugu sezonu u jesen?
Lijepo, lijepo, konstruktivni postovi... Sonična Inspekcija je zadovoljna.
Mogao bih uhvatiti koji dvd, gleda mi se nešto.
Heads up y'all, izašle su uvodne Letter Bee i Kobato epizode, kao i finalna Spice & Wolf II epizoda.