hehehe.
Printable View
hehehe.
Kad enchantam armor, jel bitno koji soul gem koristim?
Da. Sto je gem jaci, jaci je enchantment.
Ali pazi i kojim soulom je napunjen. Grand soulovi idu u Grand gemove. Grand gem je u biti jednake jačine kao i Black gem, samo što black gem dozvoljava i hvatanje ljudskih duša.
Šuljao sam se sad Blackreachom, zanimljivo mjesto. Al čisto sumnjam da mi se da tražiti svih onih 30 pizdarija.
Kak znat tko ima grand soul?
Po velicini beštije :P
Btw zašto je potrebno imati Dragonborn-a kada bi normalan coban trebao biti sposoban strpati zmajevu dušu u Grand ili Black Soul Gem?
Kako Markarth lijepo izgleda, stvarno zanimljivo dizajniran grad. Uz to, Windhelm isto izgleda ok, onako pomalo tužan ton, pogotovo tamo gdje su Dark Elfovi, pošto baš nisu omiljeni u gradu. Stvarno lijepih lokacija ima u ovoj igri.
Naljepši dio Markartha je Nachuand-Zel, tj. podzemni grad pod Markarthom...
Jer su im duše jače od Grand. U najboljem slučaju, samo bi dio duše zarobio.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Meh. Špekulacije. Moze se napraviti orb koji bi unistio svijet a nemre se napraviti soul gem koji bi crpio duse zmajeva. Riiiight.
Ajde, barem bi Azura's Star trebao biti u takvoj mogucnosti.
Baš to. Zabrij kakvi bi bili enchantmenti od zmajeve duše.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Treba ga znati napraviti pak i treba ih napraviti dovoljno puno da svakoga zmaja možeš zarobiti. Da i ne govorimo o tome da većina ljudi trenutno nema blage da zmaj ne umre kad ga ubiješ.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Azura će željeti nešto zauzvrat ili će biti ljuta. Njena zadnja ljutnja raznesla je Morrowind i uništila cijelu Dunmersku naciju.= Citat =:
Ajde, barem bi Azura's Star trebao biti u takvoj mogucnosti.
Mola bi ponuditi, ali Aedre će se pobrinuti da nešto drugo, smrtnicima naočigled sigurnije, iskrsne... kao Dragonborn.
Naravno, postoje drugi načini osim Dragonborna ali dok se taj način iskoristi, Dragonborn će već obaviti svoj posao. Dok netko napravi Super Soul Gem, mi ćemo već pitati Betehsdu kad će DLC ili ekspanzija.
Ili ce ga popapati veliki zmajek i zmajevi ce pobiti cijeli svijet.
Vvanderfell je unisten kad je Vivec prestao kontrolirati Ministry of Truth, koji se onda zabio u Red Mountain koji je eruptirao.
I to zato jer ga je Sheogorath nagovorio. Lore <3
Frikovi :)
Moze mi neko objasnit ta sranja sa gemovima?
Prošla stranica haSni.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Edit: fuk. pretprošla*
ova tema se tako brzo puni, ni ne citam iskreno, ne zelim si spojlat sve :( 100 strana od kad je izasla igra :D
Evo nasao prvi bug u igri... U prvom "The numbers job" questu u thieves guildu...
Daj hasni počni čitat temu, nemožeš nam tu samo tak upadat s linkovima koji su već bili. To je gore nego da staviš sliku s reddita u temi "Smiješne Slike" -.-
Ja samo nekuzim ovog xarabasa koji redovito upada na teme s mutavim komentarima tipa "hehehe"... (nije me bilo neko vrijeme na forumu, ali i prije je to radio, i sad dođem i vidim nastavio je, valjda mu život ovisi o tome da dođe do 20k postova ili tako nešto...)
Uglavnom, prešao sam MQ bez da sam si spoilao igru čitanjem po netu i lvl 20 sam i obavio sam dark brothehood cijeli i dio companionsa i thieves guilda, lik mi je sneak archer jer volim takav pič**sti stil igre :oops: i sad sam tužan jer svi pišete da je to najlakši način za prelazak, i tako :D
I nekužim kak ste vi svi oko lvla 40 a niste ni počeli MQ :D Svaka čast :D
Idući lik će mi biti mage i igrat ću igru totalno mageway, razvijati enchanting, itd, jer na ovom liku nisam dobio nijedan novi spell osim shoutova :(
dal cemu sluze oni soul gem fragmenti? il mogu to bacit? a dwemer cup il tak nest, ne pratim bas pricu...
i kolko onih unusual gem-ova treba donesti liku? 20? da nejdem bezveze do njega kad ih tek 2 imam...
ja sam se udomacil u winterrun-u, 25. lvl a nisam bil u nijednom drugom vecem gradu, lol...
Conjure 2 dremora lords je tako mocno da cu ubuduce samo jednog imat za laganu pobjedu u svakoj borbi :)
anyways, ubio sam prvog zmaja, postao sam Thane of Whiterun i dobio pratioca (Lydia)... može mi neko reći kak da odjebem postojećeg pratioca? zapravo, frajer niti nije sa mnom, ali kad ovoj Lidiji kažem da me prati veli: "Looks like you already have someone with you!".. wtf?
igra je jebena inače... jedva čekam da završim just cause 2 pa da mogu ovo igrati više...
evo kako izgleda moj char.. .
i malo borbe s aždajom... :)
Ako si stavio frajera na wait onda se to racuna kao da je sa tobom. Moras reci da morate partati ways i onda ces moci dobiti drugog companiona. Da equipas companione moras pitati companiona da ti pokaze svoj inventar i onda u njega stavis armor. Ako je stavljeni armor bolji od onoga kojeg companion nosi onda ce ga on automatski staviti. I pazi sto davas companionima jer ako im natrpas previse oruzja moze doci do retardiranih mixova kao npr Lidia sa staffom i lumberjac axe. Ugl ako nisu mage ne daj im staffove, zbog nekog razloga ga odma equipaju.
Bit će MW ekspanzija/DLC. MORA BITI= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
EDIT: Ček malo, napravili su masu za cijeli svijet skoro wtf?
Pa kad je smijesno, frende. Vidi ovo npr:= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
http://i.imgur.com/GFjec.jpg
Kuzis sta se upravo tu desilo? Uzeo je dvije rijeci i spojio u trecu koja je istovremeno komicna referenca na cak dvije igre hohoho.
Ono dosta vremena provodim po internetu ali rijetko sa nadje ovako maestralan primjer humora i literarne kreativnosti.
Ja mislim da ovaj covjek ne dobija dovoljno priznanja u temi
Igru počneš kao žena i kasnije nađeš pratilju pomoću Amulet of Mara...= Citat =:
Izvorno postao Doggy
One Dovahkiin, One NPC, One Dwemer Cup :D
lol... nego, kad da nadjem di je taj companion kojem sam rekel nek priceka? jer se sjecam da sam jednom rekel, a neznam ni di ni kojem...
Admire, pretjeruješ.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
hmmm, jel mogu shoutove kak ''upgradeat'' ?
Svaki shout ima tri upgrade-a, tj tri rijeci. Ako iskoristis sve tri rijeci pri shoutu, shout je jaci. I to je to.
nek naprave neku ekspanziju ili nesto di se imperial army i stormcloacks udruze protiv onih idiota aldmeri dominion i pobiju gamad vilenjacku :D
A vjerojatno i hoće.
To sam baš mislio spomenuti, što se tiče priče... ajd stavljam u spoiler za one koji još nisu rješili main quest:
Lol, uopće mi se neda riješavat main quest. Brijem da će izaći svi DLC-ovi prije nego ga ja završim :D
Završio Dark Brotherhood questove. I nije toliko loše koliko sam mislio, zadnji quest rula. Smiješno je da su Dark Brotherhood questovi x puta zanimljiviji od ubojstava u Assassin's Creedu.
Oni koji dakako nisu čisto random generirani zadatak, nego osmišljen scenarij :)