-
Re: Kupnja igara - rasprodaje i akcije
D&D akcija na GOG-u.
http://www.gog.com/promo/hasbro_stackin ... omo_050413
= Citat =:
With amazing timeless RPG classics such as Planescape Torment, Baldur's Gate: The Original Saga and--discounted for the first time ever on GOG.com--Neverwinter Nights 2 Complete, this is an offer you simply can't ignore.SThis is a stacking promo, so the more games land in your shopping cart, the bigger your discount gets (and if you own any of the games from the promo, they already count towards your discount--keeping it fair for the biggest fans).STime to dust off those D20s! There are deeds of valour to perform in many fantastic lands--go to our D&D Dynamo Stacking Promo page and complete your collection!
http://i.imgur.com/9n0Bz46.jpg
-
Nakon posta na Bug forumu sam se sjetio provjeriti Humble bundle za naknadno dodane igre i aktivirao nekih 5-6 igara. Npr. u humble bundle 4 je naknadno dodan HB3, u jedan kasniji je dodan Basement collection bundle, ono provjerite si. Skroz na dnu stranice imate Lost key link i samo upišete adresu da vam ponovno pošalje sve keyeve na mail.
-
Mass Effect 2 (Origin) u IndieGala bundleu :?
-
Dobio sam neki kupon za Duke Nukem 3D 50%, ako nekome treba javite...
-
-
Da. Imam i ja još jedan ak netko hoće.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Za steam?
Da.
-
Vikend akcija za Portal 2 a kartica još nije stigla. Pa ne moš me jebat :(
-
-
Uzeo sam ti ja kopiju, addaj me na Steamu
-
-
-
God of War: Ascension 220kn na Zavvi-u.
Bome brzo pojeftinio.
-
-
Pa je kojih 70kn previše, jer inače kupujem igre od 150kn-.
No za ovu radim iznimku.
-
Brijem da su taj serijal izmuzli luđački, baš me zanima jel imaju u planu štancati još God of War naslova.
-
vjerojatno ubrzo nakon izlaska PS4
-
Pa vjerojatno pripremaju GOW4.
Zato ga sad nisu, već neki prequel.
Ali samo neka ih štancaju, kad svaki novi izgleda ljepše od prethodnog, a kvaliteta gameplaya je konstantna.
-
a ja još nisam ni prvog odigrao :oops:
-
Ma daj, naštancali su 6 igara u 8 godina, pritom su pobili apsolutno sve što se može pobit uz minimalne promjene i novosti u gameplayju.
Ovaj Ascension je baš besmislen, antagonisti su neki žnj likovi iz grčke mitologije za koje bi se morao jebački potrudit da nađeš teksta o njima, a pokušaji da Kratosu daju "ljudsku crtu" su užasno failali pošto i dalje forsaju over-the-top nasilje (koje nije nužno loše).
-
-
U tome što izdaju ekspanzije kao nove igre, priča je užas i čak su i borbu usrali.
-
-
Pa kad si ga s tipkovnicom igrao.
-
Upravo vidio da je Dragon Age Origins Ultimate na 75% sniženja, još cca 2 sata (Steam). Razmišljam da li da kupim, 7.5€Sje, imam ga na wishlisti, ali nekako mi se ne igra po 4. put :D
-
Isplati se.
Ja ulupao u to cca 100 sati.
-
Ma zato baš nebi uzeo, ja ko sivonja navalim na takvu igru i 100 sati riješim u 2 tjedna :( Evo King's Bounty sad, oba nastavka su mi trajala oko 140 sati, a prešao sam ih kroz brijem nepuna 3 tjedna :D
-
Dobro, meni je trebalo mjesec dana, al to samo zato jer kasnim sa završavanjem studija jedno dvije godine :D
Al ono, perspektiva kristalno jasna :D
-
Ma kupio, kad tad ću to odigrati, vjerojatno prije nego poslije.
I ne brini oko studija, jebo studenta koji da sve u roku, all work and no fun...
Žao mi je kaj DA2 nema na Steamu, ne volim te polu kolekcije igara (Mass Effect isto)...
-
-
I igra je 1,79 eura za Ruse, bez region locka
-
Ajde, super, volio bi imati čitav bundle. Je da je DA2 masu lošiji od DAO, ali obdje igre su na kraju vgg.
PS: Ako ruska ima ENG jezik i ako nije ukradena kao Dead Island, buš mi nabavio preko svojih veza :D
-
ENG jezik i bez region locka al fora je sto oni nemaju Ultimate verziju, tak da je to cijena za regularni DA i Awakening
-
Hmm, Awakeining je dio Originsa, meni treba dvojka. Mada da, mislim da i dvojka ima milijun DLC-a bez kojih nije to to...
-
Akcija na Origin-u,50% OFF
http://store.origin.com/store/eaemea/en ... 013_en_IE/
Da li mozda neko ima Origin promo code da mu ne treba? Volio bih si uzeti Premium,ali mi je jos uvijek preskup...
-
jel mi može netko tko je naručivao na zavvi-ju reći kolko treba do pošiljka stigne..jel točno ono estimated delivery?
-
2 tjedna je neka srednja vrijednost.
-
Poslali su mi sa zavvi-a 17.04. Fire Emblem: Awakening, stigao mi je 29.04. Sporiji od ostalih trgovina, al bar je postarina besplatna.
-
I meni je svaki put stiglo sve što sam naručio.
Mom frendu jednom nije pa su mu vratili novce.
Cijene niske, poštarina besplatna, po meni najbolja trgovina za igre.
Base je drugi.
-
Nego carina će mi lupiti samo PDV na cijenu pošiljke, nema nekih dodatnih trošarina i sl.? (riječ je o slušalicama)