multi-illnes
upala pluca i sinusa te gnoj iza krajnika, kojeg je trebalo operativno izvaditi(gnoj ne krajnik) ali mi jedan doktor punkcijom isao cupati to van i spasio me :D
Printable View
multi-illnes
upala pluca i sinusa te gnoj iza krajnika, kojeg je trebalo operativno izvaditi(gnoj ne krajnik) ali mi jedan doktor punkcijom isao cupati to van i spasio me :D
igram BG2. Tražim Lilarcor.
Svi spavaju, slušam mjuzu i pijem jogurt 8)
Brinem za kontrolni sutra, nisam učio ništa. :c
ja sam srulao tako da imam i latinski i fiziku ispriku za sutra. ggz, cijeli dan drko kurac tak da sutra kad moram u zg moram vjezbat mat i ucit fiziku i latinski. ANEJ jeben sam totalno.
same here
Ustao, pijem čaj, ubrzo idem na očnu kontrolu i nosim komp na servis, nadam se da će mi zamjenuti hard prije nego otkaže, ili da će otkazati u garanciji koja traje još 22 dana :(
Iz čega ti je kontrolni?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
hrvatski.
Went better than expected.
Uskoro idem na trening, sad sam učio fiziku.
Najeo se kobasica, štucam, pokušavam se sjetiti jel pišem sutra koji test.
Opro sudje i umivaonik,instaliro Risen da vidim kak radi na laptopu i ide super :D a sad si idem krpe oprati
skidam eminemov album recovery i surfam netom
sutra neidem u školu SUCKERS
Učim... Ne učim :(
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Mogo bi se ti "razbolit" pa ne doc u skolu :D
Sta se mene tice, cijeli ovaj tjedan nam je napet: Danas pisali fiziku, sutra pisemo matematiku, u cetvrtak pisemo kemiju, a u petak hrvatski.
Nije potrebno pisat kako se osjecam :\
Pa šta radiš na forumu,idi uči.
Zapravo, ne... Ako si u srednjoj, boli te k. Ako si u osnovnoj, učiučiuči ja sam sad nahajpan za učenje UČI MI SE
lol?= Citat =:
Vjezbo sam za sutra matematiku :D= Citat =:
Sutra ucim za kemiju, a prekosutra za hrvatski. Takticki rasporedeno za dan prije testa. :D
bar nisam.= Citat =:
Izvorno postao Stips222
i bar nisam opet dangubio a sutra pisem mat.
di je onaj
harkor smajl
rockon:
il tako nesto :(
:rockon: ili :guitar: ili :rockon: ili :gitara:
Jebali vas kodovi za smajlove kad ih nitko nemre upamtiti :(
http://i699.photobucket.com/albums/v...k_emoticon.gif
e i da
kad dodjes u srednju
tek ce te onda pocet bolit kurac
bumo vidli
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
To kod mene vrijedi samo za određene predmete :D Latinski je jedan od tih
Upravo primio najsretniju vijest, što se tiče kompa u zadnja 3-4 tjedna otkad je crkla grafa, a to je da se Deus Ex moze vrtjeti u Software Renderingu i da izgleda prilično dobro, ako ne i isto kao i s grafom. Zakooon.
Ljudi boli kurac kako ti zbavljas glazbu. Sakrij to prije neg čiko Pingvin vidi.= Citat =:
Izvorno postao mylo the cat
lat bio mat= Citat =:
Izvorno postao Stips222
sveto trojstvo
[/quote]Ljudi boli prozor kako ti zbavljas glazbu. Sakrij to prije neg čiko Krmenadl vidi.[/quote]
čiko ko??? :o
Jao, pada tuča u Zgb-u :o
Ha-ha...zadnji put kad je padala slomila mi cijeli fukken kišobran
Otuširo se, pijem fensi čajek i njopam fine roščiće koje je stara bogtepita zašto išla u ove sate raditi.
Pokušavam naučiti normalno hodati u QWOP tak da mogu doći dalje od 50 metara.
Osjećam se niec~
Da sam na tvom mjestu, ja bi se zapitao sta je u tim roscicima
Fensi francuska marmelada od brusnica i boronvnica.
Enihau, fejlao sam kad sam napiso "roščići", recept kaže "Vodene kiflice"~
Odoh spat prije neg se prežderem. A i test mi je ujutro...
Idem na faks polagati kolokvij...ako sredim 2 gradiva od njih 3 ja sretan,a nakon faksa doma i spavat cu do 22.00 ak me uhvati..mrtav sam umoran >.<
Sretno ti bilo.
Ja sam kolokvije obavio, jos samo danas odrzim jednu prezentaciju i mogu se okrenuti gamingu i bozicnom dopustu. I kriglanju :)
Osjecam se dobro, lijepo sam se naspavao^^
Ja imam još šest testova do kraja. jej.
Odgovarati još jedan predmet danas i miran sam do kraja godine :)
Meh dva sam gradiva sredio,trece cu na ispitu...ostalo mi je jos pisati fiziku i osnove elektrotehnike i napraviti nekakvu fakken prezentaciju za engleski...ne da mi se...a samo me fizika brine jer nemam poooojmaaa= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
nista i pospano!
= Citat =:
Lol! Osnovna škola pa imate još 6 testova. Ti znaš da po novom pravilniku ne smijete pisat više od 4 po tjednu?
Žalite se!
Ontopic: Došao doma iz škole i osjećam se legendarno jer imam još samo 2 predmeta za odg :D