:) jest konfuzna na prvo citanje :)
Printable View
:) jest konfuzna na prvo citanje :)
I na ostalih par čitanja :D
Ne znam, prvi put cujem za tu vodu :(
Gauber-voda završila u sigu
:pray: Najjači post ikad
Bičam po forumu, imam PP, a kad kliknem na njega izbacuje mi "General Error" i nikako ne mogu vidjeti tko me voli, koliko god refreshao :(
Bicam po Hrvatskoj
Ja sma u pitanju, kak ote mogu kontaktirati :( ?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo uspio sam i odgovorio ti :D
Bičam po sebi i razredu, nije da mi je već žao profesora.
Po istoj onoj RH za koju su naši borci položili svoje živote na oltar domovine?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Bičam po razrednici i po njenoj jebenoj nepravdi prema muškom dijelur razredu.
Optužila me da sam bacio petardu u obližnji dućančić, oh gawd.
I da nam je već otprije zabranila da tu idemo jer "pravimo nered"
Ali boli me prozor, niti ona meni može odredit gdje ću ja kupovat marendu i ine pizdarije niti mi ima pravo srat za stvari koje ne radim, znam da će starome srat na roditeljskom al eto, reko sam i njemu sve pa i on kuži da je i ona luda.
Enough of that whining.
Bičam po svom random stolu, toliko smeća :(
Uff, nama se nastavnice ne hvataju muškog dijela razreda, nego samo mene.
Ono, dobih 2 opaske u 2 tjedna.
Priznajem, prvu sam koliko-toliko zaslužio (mobitel na satu), ali drugu sam dobio jer sam...tapšao lika do sebe.
A drugi na satu psuju, deru se i sprdaju profesoricu, ona ništa, ja sam inače jedan od najmirnijih.
Kakav osjećaj razočaranja je danas imala kad sam jedini morao iz čista mira donijeti domaći, a bio mi je napisan ovaj put.
I uvijek samo meni ase daju i opaske.
Tako je meni pod fizikom. Cijeli prokleti razred se dere, psuje, gađa neznamčime i onda mene zapiše jer mi fali pola zadatka u bilježnici, a večina razreda nije ni otvorila jebenu bilježnicu. Ono, wtf:(
Da,da to se uvek samo bas vama desava. :p Jadni vi,ni krivi ni duzni,kako su zli ti prosvetni radnici.
:p Salim se naravno,pozalite se na neki nacin,imate pravo.
pa koj ga kurac tapsas= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Bio mi se digao i morao sam doći do erekcije.
Meni da asa i opasku čak i kad pišem.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Pa mi napiše ''ništa ne radi''. Jeboih.
Ali šta je najgore, otvori druge, oni ne napišu domaći i ne ponesu uopće teku, pa nepišu i njima ništa.
Digao ti se i morao si doći do erekcije?
Da, nema bržeg načina za svršit od dodira muškarčevog ramena.
EDIT: Daj više, bičam po syntax erroru.
Zar nije erekcija kad ti je dignut?
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Na ovaj fail nema izgovora :D= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Hm, da. Bičam po usranom SQL-u, bazama i svemu kaj ima veze s tim govnima. I po hladnoj WC daski.
Staviš wc-papir na dasku i riješen problem!
Je rajt.
Ja sam razmišljal više o nekakvim grijačima koji idu ispod daske. Tipa, imaš senzor i kad ulaziš u kupaonu automaCki se uključe i zagriju dasku na idealnu temperaturu (masaža opcionalna)
Ovo bi mogel patentirat, a?
Ts, WC-papir... nisu svi problemi tak trivijalni kak na prvi pogled djeluju.
Rofl, već postoje grijane WC daske, gdje ti živiš?
Da, mislio sam ''ejakulacije''. Fail :(
Mora da koristiš fuš papir. Probaj troslojni kvalitetni.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Bičam po razrednicima u srednjoj, većina njih su nadrkani starci pred mirovinom koji svoje traume iskaljuju na djeci.
Bičam po misiji u tony hawk american wasteland
Dodje mi da isprobam novu stvar,tj da postignem vise od 1700 bodova na njoj,ja postignem i nista,znaci moram se popet gore(ta stvar je skroz bila u rupi),a popet se nemoguce jer cijev preko koje mozes grindat se penje prema gore
fuj fuj fuj
Bičam po sve, nadrkan sam na sve.
I na gramatiku?
Bičam po svojoj lijenosti. U ekstremno velikim sam govnima i opet ništa ne ućim, neznam kako mi to uspijeva:(
Meni to uspijeva već godinama, poseban skill.
Glavno da se crafta i kuće ziđe :D= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Al ono, znam koliko ću najebati ako ne naučim dvije jebene lekcije iz fizike za sutra no ja sam svejedno na forumu i drkam prozor cijelo vrijeme. Jednostavno neznam kako pronaći način da uzmem jebenu knjigu i koncentriram se na barem pola sata tako da izvučem nekakvu pozitivnu u školi.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
To imaš neki nedostatak koncentracije, nevalja ti to.
Onda i ja imam to. Jel mogu negdje dobit napismeno da me oslobode matematike i elektrotehnike?
Nemam, samo me užasno lako zaokupiraju druge stvari usred učenja.= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
Oh wait..
Meni je buljenje u zid zabavnije od učenja, a imam jako dosadan zid.
Imam temperaturu= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Znaš, sad sam dobio nekakvu malu volju za učenjem. Afk 30 minuta ako uspijem, 4 ako fejlam.= Citat =:
Izvorno postao Xero