Istina, ali kažem da je dosta realniji prikaz bez ikakvog ušminkavanja i prevelikog moraliziranja, baš mi se zato svidio. Ovaj mi isto zvuči solidno, Cass, treba ga pogledat.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Printable View
Istina, ali kažem da je dosta realniji prikaz bez ikakvog ušminkavanja i prevelikog moraliziranja, baš mi se zato svidio. Ovaj mi isto zvuči solidno, Cass, treba ga pogledat.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Incredibles
Nevjerojatno odličan film (crtić).
Isprva sam bio ljut što su pustili sinkroniziranu verziju, no kasnije mi nije smetalo. Čak su prevoditelji dobro 'odglumili' (e, kad bi znali tako u hrvatskim serijama).
Morat ću nabaviti i originalnu verziju, jer je film odličan.
Ima puno preuzetih stvari iz X-mena i Fantastic4, no ne smeta, jer su mi to zakon filmovi.
9/10 u rangu filmova.
10/10 u rangu animiranih filmova.
V for Vendetta
10/10
Najbolja film koji sam ikad pogledao...
I am Legend
8.5/10
Dobar film,nekako mislim da fali po sadržaju
slažem se,V for Vendetta je genijalan film.
u zadnje vrijeme pogledo sam Shooter-solidan akcijski film,i Sound Of Thunder(SF) isto može proći ali ništa posebno :roll:
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Što se tiče crtića i naše sinkronizacije, preporučujem da se pogledaju obe verzije! I sinkroniziranu i org. verziju jer prilikom sinkronizacije ze gube neki smiješni djelovi, a isto tako i dobivaju!
Istina. Genijalno mi je bilo dok je onaj ledeni tražio kostim, a žena se derala na njega s jakim dalmatinskim naglaskom.
Neznam kako je to izgledalo na engleskom, ali valjao sam se od smijeha na našu sinkronizaciju.
Možda nisam jedini ali mene šeof od onog velkog podsjeća na majmuna s onim čubama.
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
prije bi rekal da je bosanski naglasak bio, a na originalu ti je Samule L.Jackson, ništa posebno, malo geto spike
Kuiš, reka je "žena se derala na njega dalmatinskim naglaskom"!!!= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Frky
i da i ja sam reko da je prije bosanski naglasak nego dalatinski, isuse bože
Pa čekaj, što nije bio dalmatinski?
Sad sam zbunjen!
mislim uzet jedan film iz videoteke da pustim mozak na pašu... šta preporučujete ? želim nešto zabavno za gledat, nekakvu dobru priču, akcije, uglavnom nešto da ne trebam previše naprezat svoj mozak :D
Zadnjeg Betmena perhaps?
Ili ShooterS....
betmena i shootera pogledah :D
forgetting sarah marshall= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
= Citat =:
Izvorno postao dal3
To ti je mindfuck! Spoji prve tri točkice i dobiješ polegnutog ( ouuu jeahhh ) "!" ! :D
Waking Life
Odličan. Premisa radnje je momak koji putuje kroz lucidni san, i susreće različite nepovezane ljude koji pričaju o smislu života, filozofiji, svemiru, međuljudskim odnosima, politici i sličnim temama. Cijeli film je rađen tehnikom sličnoj rotoskopiji, tj. cijeli film je snimljen uživo, i onda su animatori sve kadrove ocrtali i obojili, čime je film dobio poprilično unikatan izgled. Ne moram napominjati da se sigurno neće svidjeti svima, ali posebna preporuka ide Arbiteru.
Ovo djeluje zanimljivo, budem nabavio.
@Duke: Fala, pogledam kad stignem.
Inače, zadnje što sam zadnje pogledao je bio Casshern, film koji se nadovezuje na jedan stari istoimeni anime. Solidan film (ono, to je najveća pohvala koju netko može dati live-action adaptaciji anime-a), ali pati od problema lošeg CGI-a kojeg ima svuda pa je taj propust uočljiv i općenito je malo zbrkan, a ta 2 problema najviše kvare jako dobar dizajn filma i općenito predobru tehničku stranu. E da, film je japanski tako da ne bi bilo da vas nisam upozorio.
nabavio seraphim fallse... javim kasnije dojmove
Čuo sam da je taj film dobar sam zbog jedne scene! A da je ostalo prosječno!
Neću sad spojlati i opisivati tu scenu!
a ono, nemam nikakva očekivanja od filma :D
samo želim dobru avanturu i to je to :D
http://www.imdb.com/title/tt1320253/
daj skužite postavu
:pray:
Dr. Horrible's Sing-Along Blog! Jedan kratki film (oko 40-ak min.) o Dr. Horrible-u koji želi osvojiti svjet i koji je zaljubljen u jednu curku, a curka je zaljubljena u Captain Hammera (good guy)! Ugl. filmić je mjuzikl i ima dosta humora! Sve u svemu, neloše!
Što nije bila rasprava o ovom filmu još davno prije?= Citat =:
Izvorno postao flander
hostel 2(ne preporučujem-smeće) i 10 000 B.C.(ocijena 7/10)
Pogledao Shootera.
Odličan.
čovjek je car...62 godine ... primreme za film.= Citat =:
Izvorno postao flander
Pogledao V For Vendetta. :pray:
Napokon sam skužio što predstavlja LL-ov avatar.
Inače, dosad mi je bio jadan. Sad je OK. :D
pogledo napoon The Day THe Earth Stood Still i mogu reć da sam više očekivo ali svejedno je ok.odličan film za ocjenu 7/10 :wink:
pogledao po drugi put
Night watchSi Day Watch
obožavam ta dva filma :pray: :pray:
8.5/10
Baš jučer pogledao Operacija Valkyria. Film je stvarno genijalan. Obavezno pogledati :bravo:
Pogledao sinoć 28 Days Later.
OK film.
Te wrestler. Film mi je predobar... :bravo:
pogledo alone in the dark 2.dobar film
Tako filmovi se ionako negledaju jedanput :)= Citat =:
Izvorno postao flander iza 30ak strana:D
Forgetting Sarah Marshall
prvi film u kojem se više vidi muška kita nego ženske sise :D
Vrlo dobar film, veliko osvježenje u moru kvazi romatničnih filmova...
e da, netko bi stvarno trebao napraviti onaj mjuzikl o drakuli :D
U zadnje vrjeme pogledao sam jedan film:
PETAK 13 :kill:
I mogu ga osobno pohvaliti, odličan film!
Undercover Brother! Plaka sam od smjeha, pogotovo na ovojSsceni (prvih 20 sec videa)! Meni predobra komedija s funky glazbom kroz cijeli film, što je pozitivno ofc.!
Sjecam se tog filma, lots of fun.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Maloprije pogledao putovanje na dno mora, hrt plus, malo old skul filmovi.
Nisam gledao od pocetka pa nisam skuzio plot line :(