da valja...Bartuc i bezimeni te jos dobar dio foruma smatra igru s Oblivion Lost modom nesto sto se ne moze usporedivati s drugim fps-ovima. Ono, fps na steroidima :)
Printable View
da valja...Bartuc i bezimeni te jos dobar dio foruma smatra igru s Oblivion Lost modom nesto sto se ne moze usporedivati s drugim fps-ovima. Ono, fps na steroidima :)
thx za prijedloge igara, igram Tropico 3 i svidja mi se, a i Disciples 3 cu skinut kad komp popravim :ekipa:
Ne valja. Pokrenuo, igrao. Loše, jednostavno je igra loša, sve je divno ali opet ono "nešto" joj fali, nije zanimljiva niti jednog trenutka. Jedna od većih mana također je i sistem borbe koji je... fuj. Nož nema funkcije, jedino da samog sebe zbodeš kako. Skippy the bush kangaroo...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Izgleda kao beta, nikad se nećeš otarasiti tog dojma. :)
Nije to igra za širu publiku.Nož ima funkciju kao razbijač sanduka ako nemaš metaka ili ih želiš štediti .Također neke kreature je lagano zatući nožem.
Jel se netko sjeća da li Tower Defense mod dolazi sa Warcraft 3 ili sa Frozen Throne expanzijom? I koliko mapa ima?
Pa imaš ih mali bezbroj, većinu trebaš skinuti odnekle, ali dođe jedna TD mapa ali ona nije nešto, ima ih puno zabavnijih
OK, a jel mi treba samo W3 ili moram nabaviti i expanziju?
w3+tft+latest patch+mapa
Super, puno hvala. Doma imam samo W3, nemam pojma gdje mi je FT tako da ću je morati nabaviti.
neki akcijski rpg, tipa rise of the argonauts, dragona age i slično.....uglavnom neku igru di vitlam mačevima......
Titan Quest
Fable
Malo više akcija a manje rpg kao i Rise of Argonauts. Argonautsi su doduše nešto mračniji, dok je ovo bajkovito, tako da je stvar ukusa dali će ti se svidjet.
ma fable mi zbog te bajkovitosti baš i nije nekaj.....
ono, mračni neki action rpg tražim.....
The Witcher ako već nisi. :)
hmmm...mogo bi ovu enhanced edition probat.....
dragon age nikako nije akcioni rpg.. preporučavam gothic 2
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
To obvezno ako voliš mitologiju i staru Grčku.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Trazim neku online FPS igru tipa CoD, CS, TF2 itd. Može biti i f2p samo da je kvalitetna, ima puno igrača, da ima dobar community. Tako da mi može oduzeti par mjeseci života ili više... CoD2 mi je postao naporan :cry: .
CoD4, COD6?
Bad Comany 2
Tražim bilo koju igru da je žanr: bodybuilding, al ne neka free flash igra nego po mogućnosti komercijalna (za pc ili xbox 360, svejedno)
GTA San Andreas.
Pročitaj još jednom moj post: žanr mora biti bodybuilding
Eto teme za igru koja doista nije potrebna.
Možeš tamo bildat... i još k tome i ubijat đede. Uostalom, brate, aj vani trčat.= Citat =:
Izvorno postao Peyo
BTW. Tražim svemirsku simulaciju tipa Spore:Space Stage. Znači da nikad nema kraja ni cilja igri (osim povećat kraljestvo), obavljaju se neke zanimljive misije... a opet da vaše kraljestvo mogu napadati alieni i sl. Čak nemora biti u svemiru, samo da je igra beskonačna i da je jedini cilj zauzet što veći teritorij.
Sins of a Solar Empire.
Izgleda mi OK, no želim nešto di se opet sve ne vrti oko borbe, nego i diplomacije.
Nema ti baš diplomacije u strategijama posebno space RTSovima moraš čekat da izaše Galaxies: Total War. Jedino možda Galactic Civilizations 2.
Ima Spore, ali ipak želim nešto malo naprednije.
dali netko mozda zna igru, starija je pa sigurno 5 i vise godina... vozis avion ali one starije ko iz drugog svjetskog rata a opet imas kao i neke dodatke tipa da na kratko pojuris i takve stvari... na avion mozes stavljati raznu municiju i rakete al ovisi o tezini koliku mozes ponest... naravno moze se mjenjat boja aviona, brzina nadogradjivat i ostalo... prva je misija da se mora unistiti neki most da vojnici,tenkovi.. nemogu proc !!!
tu igru trazim jako dugo ali nemam uspjeha ! pa ako je netko igrao ili cuo nesto slicno ovome neka se javi !!!
HVALA
Nek neko preporući igru nešto tipa NFS ili TDU.Baš mi se igra neka trkaća,a sve nfs-ove,grid i drtove sam prešao...Igra može bit i starija ne treba bit sad ono 09 ili 08 godina...
Flatout 2 (ili Flatout 2: Ultimate Carnage ako želiš istu igru sa malo boljom grafikom) i Burnout Paradise. Ako želiš malo žešću simulaciju, onda pak probaj Richard Burns Rally.= Citat =:
Izvorno postao red-bull911
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Igrao sam oba flat outa i burnout. Nešto drugo?
[quote=red-bull911]= Citat =:
Izvorno postao Raz
Igrao sam oba flat outa i burnout. Nešto drugo?[/quote:eahfzlks]
Trackmania? (neznam sad točno koja je najnovija... United Forever, mislim)
hahahha i to sam odigrao.Ja mislim da u tom žanru nema igre koju nisam igrao :rotfl:
Neznam... Fuel? :)
Probaj i Pure ako želiš nešto sa quadovima...
I Pure i Fuel sam igrao.There´s no hope... :hangin: