Ko pravi veci dmg? Fire ili arcane mage??
Printable View
Ko pravi veci dmg? Fire ili arcane mage??
A tu su negdje, podjednaki.
A ko pravi veci :P Ne znam sta da stavim na dual spec= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
koji koristis?
arcan ima jaci brust, u kratkom vremenu napravis puno kila dmga, ali ti to izgori manu tako da u duzim borbama fire ima prednost
Pozz ljudi..Evo nisam dugo bio na forumu.
Al evo sad imam problem pa ako ga mozete rjesit.
Ovako otkad sam instaliro Win xp Service Pack 3,stalno mi wow zamrzne.mislio sam da je to do zvuka jel kad mi je zamrzavo samo stisnem mute za zvuk i sve normalno.Ali sad zamrzava i bez toga,i onda moram restartat komp ali kad restartam nemogu ga upalit nekih par minuta!
Pa ako je neko imo slican problem...pomagajte !
sad sam prvi put nakon Vanillla WOWa dosao na Outlandse...gdje je najbolje ic farmat?
= Citat =:
Izvorno postao junkieee
ne kužim,kakav Vanilla ?
eh.. ja sam igrao wow jos dok se moglo doci do lvl-a 60, a nedavno sam poceo ponovo.. Znaci onaj prvi WOW, preTBC,ilitiga vanilla. nemoj me jebat da nikad nisi cuo za taj pojam?
Uglavnom gdje farmati na outlandsima :)?
sto bi farma, idi lvlat, farmat ces na 80
farmat = zarađivat pare ... zato pitam....trebam para kuzis?
= Citat =:
Izvorno postao junkieee
lol nisam :P
farmaj kad dingaš 80, kao što Wizdar kaže, sad qvestaj i amen ^^
tesko da ces nesto posteno sfarmat s 60lvl likom to ti govorim, a dok lvlas se skupi tada najvise goldi, ili uzmi majning pa farmaj, sve se te mine odlicno prodaju :)
ma mining imam, i tu se jako lijepo zaradi :). Sad sam mislio skupljat pare da si sto prije kupim fyling mount i da si lupim dual spec sto prije... al nema veze necu se mucit s tim.. Jos jedno brzinsko pitanje, jel mi bolje da rijesavam questove u Outlandsima ili da picim samo instance? Jucer sam 2puta isao Hellfire ramparts i blood furnace, i dobio sam jebeno puno xpa za jako malo vrijeme, a gledam s questovima se samo zajebavam...
ja sam osobno rjesavo Questove a instance sam iso sam kad sam imo sve Questov za tu instancu.
ajd mi onda pojasni na koju foru likovi dodu na lvl 80 recimo 2 tjedna? Ja igram samo navecer kad ulovim vremena recimo,3 sata dnevno max jer nemogu zbog posla... i sad sam nakon 3 mj na lvlu 61.. A opet gledam lika iz guilda koji je u to vrijeme 2 lika na lvl 80 dogurao :(...
= Citat =:
Izvorno postao junkieee
lol kako dođu u 2 tjedna na lvl 80
onak igraju dnevno pod 10+ sati i uz to igranje nabi 5 likova na 80lvl
nema tu neke filozofije,što više igraš brže lvl ide ^^
još ako imaš onaj guid za levlanje...
u 2 tjedna se da dignit 80lvl, najbrze ti ide questanjem, pokupis sve questove i ides, samo rjesavas, dosta se expa dobije u istancama, pogotovo kad imas par q u istanci, al posto je tesko nac grupe mislim da je bolje samo questat, poslje 70 nemoj opce u istance ic, samo questas, do 77 ti netreba flying jer ga nemos koristit pa ti svjedno, a dotad ces questanjem skupiti brdo para :)
oukej.. tak cu i radit :).. Sad s obzirom da igram trenutno sa holy palom i idem na 51/5/15 build, malo citam ovo o shokadinima pa me zanima jel se to jos isplati u 3.11.? To bi bio ovakav build
http://www.wowhead.com/?talent#sAA0x00s ... IuhkIb:T0a
nema teme za za palu, bar ja nisam nasao pa moram tu gnjavit :p
Ako ovaj build ne prolazi onda cu si ostavit PVE 51/5/15 build, a za PVP cu ic retrib 5/15/51
to lvlanje puno zavisi do klase
recimo, ja sam sa dka dignuo do 70 za tjedan dana, a do 80 zatjedan i pol
furas plate, downtimea nema, dmg brutalan...
slicno je sa retardinima, prebrzo se lvlaju sad kad su dobili buff
moze mi netko preporucit dobar website di se moze napravit guild forum i slicno?
http://www.wowstead.com/
Dok sam igro WoW moja guilda je koristila taj website,mozes pokusat :D
e puno hvala, bas sam to trazio
imam jedan problem u vezi quest helpera..znaci danas sam poceo igrat i sad do 6 levela radio mi je quest helper normalno i onda sam pozvao frendicu u party i sad problem je u tome dok je ona u party quest helper radi a dok ona izade is party-a quest helper vise ne radi..zna tko u cemu je problem ?
hvala.
ili pomognite ili ne serite kvake
Zna se neki put zbuggati group quest mode ili party mode ili kako god se već zove.... Ono što omogućuje da QH uzima podatke iz drugih ljudi s kojima si u partyiju pa ti to pokazuje na tvojoj mapi.= Citat =:
Izvorno postao t0ma
Uglavnom, ako se to dogodi kad uđeš ili izađeš i partyija, probaj par puta ugasiti/uključiti party mode, mislim da bi trebalo resetirati QH na stanje prije nego si ušao u party.
meni je uvijek zbugovan ako sam sa nekim u partiju, zato ga drzim iskljucenog :P
Mislis na to da izadem iz party-a i opet udem i tako par puta ?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Sta mislite o gnom-u ?Jucer sam s njim malo poceo igrat, inace igram i Humana pa neznam s kojim da nastavljat, sta mislite o gnomovima ? Ili da samo nastavim s Humanom igrat ?
Ne, nego isključiš party opciju u QH. Ne znam koja je točno naredba, ali upiši "/qh" u chat pa će ti dati popis naredbi.= Citat =:
Izvorno postao t0ma
I btw, gnomi su cute :D
Humani imaju užasnu animaciju trčanja :(
Sad cu pogledat pa javim.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
D,a i meni su zakon. :)
@Aerial_51 jel znas tocno di se to iskljuci i ukljuci ?
I jel trebam u party-u biti da to mogu ukljucit i iskljucit ?