da, my bad, onda us samo :p= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Al bas me briga, ip boost - here i come!
:)
Printable View
da, my bad, onda us samo :p= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Al bas me briga, ip boost - here i come!
:)
meni ce frend sljedeci game lvl 5 (invitao sam ga9 znaci nagrada za mene fora :)
wat?
Inače, razmišljam o prelasku na EU, imam hrpu ip bostova tako da bih mogao nekako nadoknaditi kupljene champove no svejedno mi je žao započinjati ispočetka:(
Zar im je tako tesko napraviti da možeš prebaciti acc s EU na US i obratno. :(
ja i nezz na kojem san serveru xD
mislin da san na EU :S
Dodajte me Zeko123 :D
pa kad ides igrat, jel ti ping oko 100-120 ili oko 40-60
sama logika nalaze...
EU :)))))
EDIT: mada mi na kompu zna bit i oko 999 :D
Što kažete na karmu?
Kupio sam je i likovi govore da je OP, ovo ono. Istina da ima veliki damage na Q i mali CD, al ljudi zaboravljaju da ima 3 spella za damage, a nema ulti. S tim da W ne radi skoro nikakav damage, a E je više za teamfight ako te netko focusa.
Uglavnom, sa sonom u laneu, koja ima clarity, mozes biti do 15.te minute bez povratka.
Jučer smo do lvl 12 bili sona i ja u laneu. Kupio sam pri prvom povratku u bazu bootse i rabadons :D
Kasnije je veoma dobar supporter iako ga se može brutalno buffati sa čistim AP stvarima. Shield štiti veoma dobro suigrače, a binding je brutalno dobra stvar za chasere :D Nisam jedino probo Yia sa W spellom :D
Karma je bila u mom teamu :roll: nije nešto zanimljiva -.-
neznam dali ste primjetili da vise nema rubrike fighter i da ima sam 8 tankova odite na profil/champions i ima neka nova kategorija na b nesto a svaki champ ima po max 2 kategorije :S xin i kassadin su sada assasini :S
Kategorija je "bruiser" i zamjenila je previše prijašnjih oznaka tako da sada Singed, Sion, Jax, Trundle, Blitzcrank...itd. nose samo oznake "bruiser" i "melee" bez obzira na to što se likovi poprilično razlikuju.
Pa ne znam... Zašto bi imali još oznaka? Mislim da ih ovo dovoljno i precizno opisuje, a ne da imaju 10 tagova koji niti nisu nešto jasni.
Nisu svi toliko slicni da bi ih mogao stavit u dvije-tri kategorije.
Treba malo vise opisa po meni.
support= Citat =:
Izvorno postao Sweron
tank
carry
prije je za gotovo svakog drugog heroja pisao carry. bilo je presmjesno vidjeti pokraj ramusa carry ad je pisalo (samo sam bubnuo rammus, bilo je takvih primjera)
a za svakog je pisalo "farmer". to je valjda najdebilnija klasifikacija koju sma vidio. farmer...
pre fora poceo s 0 3 0 zavrsio 9 4 10 :D
Oznake koje je oznaka "bruiser" zamijenila ti možda nisu davale sasvim jasnu ideju kakav je lik, ali su zasigurno davale bolju ideju nego samo "bruiser".= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Istina "bruiser" jest oznaka za Tanky/DPS likove, no ne mogu Jax, Sion i Blizcrank nositi potpuno identične oznake kada se toliko razlikuju.
Blitzcrank <3
[quote=Life is but a dream]Oznake koje je oznaka "bruiser" zamijenila ti možda nisu davale sasvim jasnu ideju kakav je lik, ali su zasigurno davale bolju ideju nego samo "bruiser".= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":cdgaj54t
Istina "bruiser" jest oznaka za Tanky/DPS likove, no ne mogu Jax, Sion i Blizcrank nositi potpuno identične oznake kada se toliko razlikuju.[/quote:cdgaj54t]
A kako bi ih ti označio, osim sa Jax, Sion i Blitzcrank?
Sa http://www.leagueoflegends.com
Sion: Tank, mage, nuke, tough, heal, melee, stun
Blitzcrank: Tank, support, stun, pusher, tough, melee
Jax: Fighter, assassin, stun, tough, carry
Iako bi se par oznaka moglo promjeniti (npr. kod Blitzcrank "disabler" umjesto "support") mislim da su ovo daleko bolji opisi likova od samo "bruiser".
Previše nejasno i nepotrebno. Nema smisla da imaju 10 oznaka, ipak se ljudi ubrzo upoznaju s likovima i njihovim buildovima, a ovo daje početnicima najasniju sliku kakav je koji champ. Redundancija je redundantna.
Jebeš sonu i ostale supportove, Soraka rula:D
death by sexy@ a ovo "bruiser" je kao jasno ? xD
inace sto to znaci ?
i ja isto velim da je nejasno malo, al sve one silne podjele su bile nejasnije.
svaki drugi heroj farmer/carry.
katastrofa
Zamaramo se sasvim tupavim stvarima : )
Bitno je da Eve ima šedov volk i to je to..
vratio se nakon mjesec dana na xina 15 1 9 aaa kako lijepo :D
KICO321, ne spamaj.
Fulao si brojeve tako da se to neodnosi na moj nick ......
ako oces jebeni screenshot stavit cu
Joooj, sorkač za nik.
Molim te lijepo da prestaneš sa spamom, psovanjem i ostalim neadekvatnim stvarima.
Ako imaš kakvih pritužbi obrati mi se preko PM-a.
Subbao sam ti i dodao te za frenda na youtubeu :)
da te nesto pitam dali je kvaliteta slike kada snimis vidio s x fireom solidna ?
OT:5/0/4 s swainom :pray: :pray: :pray:
Želi reći da ne stavljaš svako malo post o tome koje si ti imao rezultate... Jer nikoga ne zanima. Pogotovo kada stavljaš tako često. Saberi se :wink:
Sviđa mi se Lux, dobra u napada i bježanju. Jako zabavna i ubojita, sada samo treba skupiti IP .