Baš se i ja dvoumim...mislim da ću to ipak ostaviti za neku drugu priliku..= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Printable View
Baš se i ja dvoumim...mislim da ću to ipak ostaviti za neku drugu priliku..= Citat =:
Izvorno postao Maloki
koliki baksuz moraš bit da na računu imaš 28,00kn a igra koju želim kupit je 3,74€=28,12kn -.-
Meni je za Worms Reloaded falio 1 cent :).
Nekako imam dojam da je ovo najžešći sale do sada. Već sam 2 godine na Steamu, bilo je fenomnalnih akcija, ali nikad ovako opsežne i sa ovako niskim ciframa. Sve se bojim kak bu Božićna akcija izgledala, sve po 5 kuna.
Slažem se. Planirao sam kupit max 5-6 igara, a dosad ih uzeo 20.
Kaj ti briješ rofl. Sale je žešće smeće. Božićni je bio masu bolji.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sve nove igre su ili puna cijena ili -33%, a stare biraju valjda iz kante za smeće.
+1 na vedrana
Nisam uzeo ništa osim Divine Divinity. Ovo kaj eventualno želim ću uzet na nekoj drugoj rasprodaji jer ionako imam dosta igara do onda.
Masa igara se samo ponavljala, a mnogima su digli cijenu da bi popust izgledao veće sad.
Sale je ok za one koji su propustili nešto od starijih naslova, tu je bilo lijepih popusta.
Ovo za nove naslove stoji.
Cjepidlačite. Max Payne npr. je bio 50% off, a izašao je prije mjesec dva. Sad bi vi 80% popusta na sve.
Još da vrijedi toliko.
A bilo je dobrih, al ove novije nisu baš imale ekstra popuste za ne propustit, al ono ja sam dosad uzea samo jednu igru, još jednu i dosta mi. Kako nisam ima para na kartici pola salea naučia sam se kontrolirat :)
Rijetko je koji novi AAA naslov na nekom od saleova bio na popustu većem od 33%.
lol pa naravno da je božićni sale bio bolji kad ste tad imali što za kupit, i onda ste pokupovali sve na božićnom, i sad kao ovaj "ne valja" jer vi eto imate sve igre. Ma lol.
A i to da su sve stare igre koje su stavili na popust smeće isto ne stoji. Samo je trebalo malo potražiti sam, van ovih na naslovnici. 90% igara koje sam tražio ovako, za sebe, su bile snižene minimalno 50%, na ionako već niske cijene.
Toliko su dobre da ih se sam Valve srami izložiti na prvoj stranici.
No micek, a što bi ti da ti snize? Torchlight 2? Orcs Must Die 2? Dark Souls? Darksiders II?
Jel Rune Classic dobar? ili Bard's tale? Mozda Stronghold Crusader?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Normalno da nisu.
Uhvaćen je.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N, Fri Nov 19, 2010
Pa da. Da je igra nova. A ne stara milijun godina. Fakat se isplati kupiti staro smeće za 5 Eura.
Kupio Bard's Tale. Super ponuda.
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
http://1.bp.blogspot.com/-ZtFM198ZC7...e-chan-wtf.png= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ja tebe stvarno ne razumijem čovječe. Bard's tale je jedno od najvećih konsole port isprdaka koje sam ikad imao prilike igrati.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Smiješan je. Hehe.
Valve se zbilja potrudio zadnji dan staviti najgore igre u ponudu.
Baš, cijeli Double Fine sisa jaja, skupa sa SPAZom.
Da je Bard's Tale na GOG-u, kupio bi ga isti čas.
No neda mi se tri godine STEAM instalirati i prisjećati usernamea koje je na tko zna kojem backup DVD-u.
Kako si ti naporan lik
Dvoje ljudi ti se ubacilo dok si pisao post.
Touche.
Ne znam kako itko može hejtat Vedrana.
Windwalker se trudi, dajte mu šansu.