Doručkujem, pijem kavu, čitam Auto Klub, gledam Playomaniu i presretan sam kaj zbog kiše nemoram ić na ono sranje od Rujanfesta. I nadam se da žena neće ovo pročitat :D
Printable View
Doručkujem, pijem kavu, čitam Auto Klub, gledam Playomaniu i presretan sam kaj zbog kiše nemoram ić na ono sranje od Rujanfesta. I nadam se da žena neće ovo pročitat :D
Oh, sad hoće...
Na šta je moraš voditi? Bajagu?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ma na sve ove ostale kaj pjevaju, kaj je najbolje nemam pojma tko će sve bit al i ono kaj sam načuo znam da mi se ne bi svidjelo, ne podnosim baš hrvatsku glazbenu scenu.
Odi u ponedjeljak na bajagu..moj otac kad nije majku odveo na bajagu je najebo i nakon 4 godine jos mu ne oprasta :D mislim da cu i ja na bajagu to je u ponedjeljak mislim
60kn se uaz za bajagu placa. tolko im para nedam ni da oce.
picka im materina za ulaznicu od 10kn kaj naplacuju
Jedem muffine, igram flash igre na netu.
počinjem pisat zadaću... osjećam se super! :D
Njopam žižule iliti kineske datulje, ruke mi slijepljene od [uspješnog]Spopravljanja razbijenog keramičkog svijećanjaka. Osjećam se zadovoljno i tak~
Igram SC2 i gutam na tone onaj jogurt od stracciatella sa komadićima čokolade, osjećam se predivno.
Mislim da mi ubrzo dolazi mjesecnica..
Struja došla, jej!
inb4 Predator jej.
Ontopic-- U skoli sam, muka mi je, fakam mater nastavnici jer prezire nacin govora u bivsoj Jugi i tako to.
dopisujem se... osjećam se onak :roll:
Erm, wat? :I= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Pijem Cherry, kauboji s divljeg zapada su Boga mi znali šta je dobro. ^^
Inače se osjećam OK.
Pijem čaj, jedem kolače... spavala sam sinoć 3 sata i cijeli dan sam na faksu :/ umirem al' ne smijem zaspat :o
C, jel' to Mamoru-eva ruža na avataru???
Da.= Citat =:
Izvorno postao Dania
I haz snipe eye :D Ok, zanemari...samo provjeravam
Surfam po forumu, a trebao bih rješavati 50 zadataka kojih sam dobio za zadaću iz matematike.
Osjećam se super :(
Mislim da si ti jedina osoba na ovom forumu koja je to skužila. R+1 :pray:= Citat =:
Izvorno postao Dania
BTW Odgledao sam svih 200 epizoda. :friends:
Aww, sad se (ot) osjećam kul :D :friends: Joj i ja sam odgledala, davno...jest da nije ne znam kakvo remek djelo al' je dobro, ne možeš protiv
Ma prvih 50 epizoda su najbolje, ostalo je sve bzvze, ali OK su, s obirom da je to starije od mene, ipak, po meni to je jedan od najboljih.
Inače, osjećam se solidno. :)
Dobro jutro :(
Toliko o mom dizanju i radu ujutro...Mrzim se :S
Onda, hoćeš doći kod mene da radimo one stvari?
ne c, zene ne programiraju.
inace upravo sam se ustao i osjecam se super. na joli je bilo predobro
@C:
Rofl...
Daj da se razbudim, i da nacrtam te skice šta sam zamislila, pa budem dosla. Javim se
Ragnarok, vidiš da programiraju. :P
Ajde dođi odmah sada, odmah. :D
Digo sam se,cuclam strepsile od kadulje i cekam da se kupatilo oslobodi
Imam pauzu,jedem brzu hranu i idem po forumima.