Sereš :shock: Fakat postoji takav film ili si nas došel zajebavati :D= Citat =:
Izvorno postao meatdog
Printable View
Sereš :shock: Fakat postoji takav film ili si nas došel zajebavati :D= Citat =:
Izvorno postao meatdog
Da! Postoji!
http://www.imdb.com/title/tt0780622/
"Every rose has its thorns." :rotfl:
Warlock na RTL-u... nisam sto godina gledao taj film. :)
A bezveze, ziher se ti zubi niti ne vide tokom čitavog filma, tako da nema smisla to gledati :D
Zubi su dobri :D
Zack and miri make a prono
dobar film sa jednon od najboljih reklama
http://cache.daylife.com/imageserve/...T0fnF/610x.jpg
samo je uznemirujuće da se penis u filmu ukazuje više od golih žena
Ponajbolji film na tu tematiku= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Inside Man
Gledao sam ga,fenomenalan film,i Chaos mi je dost dobar.
U ovom filmu zubi, nije bas da sve prikazu sad te zube i sve to al vrijedi pogledat, ima bolesnih scena, kasnije bude smijesno... bar meni :D
Nakon 3 dana, napokon ponovo na internetu. :D
Nego, pogledao sam Oceanovih 11.
Fenomenalan film. :pray:
U zadnjih nekoliko dana pogledao sam sve HP-e :) :bravo:
^^ svaka cast, moram i ja
HP? as in Harry Potter? jedino što u tim filmovima vrijedi je
http://www.houseofchatter.com/wp-con...08/04/emma.jpg
aj reci sta ne valja (u topic HP)
Sinoc pogledao The Last Samurai.
Mogu reci da je odličan meni se svidio i zato mu dajem ocjenu 10/10
Kepec od Cruisea kao zadnji samuraj...hvala,ali ne hvala...
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
jesi gledao uopće film... film je prej.ben
Jučer, tj. danas u 5 ujutro sam pogledao s frendovima reprizu filma kojeg smo svi gledali, Bad Santa. Onak, kad smo ga gledali prvi put, bio je poprilično dobar, ali ništa previše posebno. A sad na ovo drugo gledanje, mogu sa sigurnošću reč da mi je ovo najbolji Božični film, a i općenito jedan od boljih filmova koje sam pogledao. Jest da smo bili pod utjecajem raznih supstanci, ali ne sjećam se kad sam se zadnji put u životu smijao sat i pol bez prekida, još me i danas trbuh od smijeha boli.
Rambo 3
Ma dobar je, hrpa akcije i eksplozija, što ćeš više (ipak je to Rambo).
Sad jedva čekam četvorku, koja je za par dana (još nisam gledao, a čujem da je odličan, kao i prvi).
7 i po....
Najjači dijelovi:
bXNEsjnDuHM
npG06Jx7 ... re=related
aaaaaaaaaa :)
Pogledao sam open season 2,zabavan film.7,7
de sta pricas gluposti? film je predobar, cista 10-ka bez imalo premisljanja.= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
OT: Petar Pan
Upravo došao iz Cinestara :D Rekel sam da nebum više ove godine, ali od tada sam već 2x bio u kinu :D
Gledao sam film "Twilight". A kaj da kažem, film je toliko gay za nepovjerovati :D Je romantičan, ali je glup i dosadan. Glavni glumci izgledaju kao narkomani, glume kao da prvi put vide kameru, efekti su prahistorijski, Vampire Lore je ubijen do temelja, ma živi kaos. Mislim, vampiri ne izlaze na sunce zato što im se koža presijava kao da je dijamantima obasipana, pa kak nije sram onog frika koji je pisao tu knjigu valjati takve gluposti. Živa katastrofa.
Ocjena - 3/10
Ne zaslužuje više pošto budimo realni, a ne zaslužuje niti manje kada to mijesto zauzimaju izbljuvci poput "The Happening" i sl. :P
da, stvarno je film ocajan, iako je ocjena malo veca jer je do pola filma kolko-tolko dobar
pogledah grad andjela
film je reltivno dobar
8/10
btw im back
Ma da, romantični dijelovi su čist OK, bajkoviti. Ali ostatak je više/manje žalostan.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
inače "ne volim" (uljepšano od mrzim) komedije ali sam se dobro nasmijao
odlične fore
5/10
i što je sa prvim dijelom filma ? jel to neka parodija na američku pitu (Američka pita na Haroldov i Kumarov način)
zbog tog ga nisam ni htio gledati jer mrzim američku pitu
Ace Venturu 1 i 2, a lektira svakoga ko voli Jima ^^
ALLLRIGHTY THAN!!
pogledao ghost town,klasicna romanticna komedijica za zimsko popodne
i novog indianu jonesa,nista posebno,ali odlicni efekti:)
I ja sam pogledao danas City of angels,ali ne taj :D , nego prvu epizodu Angela.= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
Nisam očekivao ništa više od Buffy, no ipak je atmosfera malo bolja.
Svejedno, to su mi prosječne serije, koje kako se čini, svako malo uništavaju svoj lore, te time gube ocijenu, čak iako jesu zabavne većinu vremena.