Umri :twisted: Al slažem se u jednom, wow je koma.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To je tak kad se kopira W40k :fof:
Printable View
Umri :twisted: Al slažem se u jednom, wow je koma.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To je tak kad se kopira W40k :fof:
Pogledao sam onaj video od Mire i izgleda mi pre loše!? Borba mi izgleda pre tromo i ukočeno za jedan H'n'S, a po gameplayu mi izgleda da cilja na taj žanr!?
BlizzCon 2011: Blizzard Licensed Products Booths Photos
Blizz se fakat počeo širiti gdje god stigne, bilo kuda Blizzard svuda!
Za neke stvari mi je teško povjerovati da će se desiti. :(
Pogotovo ovo:
Kužim zašto izbacuju Carriera i Mothership (Iako to ne odobravam.), ali mi nije jasno zašto Overseer? Zergovi apsolutno trebaju tog unita.= Citat =:
- Oprostite se od Carriera i Overseera. Jedino ako Blizzard ne promjeni mišljenje ove dvije jedinice su dio povijesti. I Mothership isto.
Jel zna netko neku stranicu ili youtube channel gdje mogu naučiti više o strategijama, neke savjete za pocetnike ili slično. Tek sam kupio igru, znam neke osnove ali strategiju u multiju nisam igro od Warcrafta 3.
Starcraftnoobschool
Forcestrategy
www.team-liquid.net
farmwithmegoessc2pro.com
wat?
Ja koliko sam shvatio sve rase če dobiti 1 novu jedinicu i po 1 jedinicu za koju moramo obavit transformaciju/mutaciju ,prema slikama prepostavljam helion phenix roach.Biče zanimljivo vidjet kako če to fukcionirat u multiplaru.Najviše mi je pažnje privukao ultraliks koji če moči rašat pod zemljom.
StarCraft II Multiplayer Panel at BlizzCon 2011
Napokon sam shvatio šta Blizzardovci žele napraviti. Ako itko zna izbalansirati igru koja ima tri totalno različite rase onda su to oni. :bravo:
Ali, ali, ali...
1. Priznajem da je Thor spor i malčice preširok, ali to što su igrači otkrili mutas magic box ne znači da ga se odmah treba riješiti. (Još me drži i sentimentalnost vezana uz ovog unita i malo mi je žao što će se moći napraviti samo jedan u čitavoj igri, ali barem je sada još jači.)
2. Terran ima problema sa late game chargelotom? Samo masteri valjda, MMM deathball ih još uvijek jede za doručak u svim ostalim ligama.
3. Carrier i Mothership :cry: (Sentimentalnost) Iako ih nisam koristio otkako sam iz silver lige izašao, vjerojatno bi netko uspio naći svrhu za njih. (A trebalo bi ih i malo tweakati.)
4. Za sve ostalo se apsolutno slažem. Protoss ima problema sa harrasanjem - HoTS fix it! Zerg ima problema sa chokepointovima i siege unitima - HoTS fix it!
Jedino mi još uvijek nije jasno šta je Oversieru falilo? Meni je baš super unit.
meanwhile, on PTR servers:
http://us.battle.net/sc2/en/blog/378010 ... 10_25_2011
konačno žešći buff za tossa... my life for Aiur! :P
II_Az4AfdsQSevo ovdje ima cijeli video sa blizzcon 2011.
:D
Patch 1.4.2 - Now Available on the PTR
Za Energy shield se slažem, a za ostalo još nisam siguran. Ako sad vidim da protoss plače na forumu...= Citat =:
General
“Audio Fade” under Sound Options has been renamed to Game Volume During Alerts. Its tooltips have also been changed for clarification.
The fade-in for game sound during alerts changed from .5 seconds to 2 seconds.
Bug Fixes
Fixed a truncation on specific resolution if the current and maximum supplies are 3 digits.
Fixed an issue which prevented footprint from being edited in the Footprint Editor.
Fixed an issue that caused the game to have missing icons and images on low end graphics cards.
Balance
PROTOSS
Forge
The cost of Upgrade Shields Level 1 has been decreased to 150/150, down from 200/200.
The cost of Upgrade Shields Level 2 has been decreased to 225/225, down from 300/300.
The cost of Upgrade Shields Level 3 has been decreased to 300/300, down from 400/400.
The cost of Upgrade Ground Weapons Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175.
The cost of Upgrade Ground Weapons Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250.
The cost of Upgrade Ground Armor Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175.
The cost of Upgrade Ground Armor Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250.
TERRAN
Ghost
EMP radius has been decreased from 2 to 1.5
Napokon prilika da i taj shield upgejdam u igri. :D
Season 4 BeginsSgl hf!
New Wallpaper Available
My Life For Shakuras!
Season 4 - 1v1 Ladder Map Changes
Nadam se da će se ladder pool sastojati od 50% ladder mapa i 50 % mapa koje se koriste na turnirima. to bi bilo najbolje.= Citat =:
Depending on the feedback we receive regarding this approach to the 1v1 ladder map pool, we may move further toward a tournament-configured map format in future ladder seasons. We look forward to hearing what you think, and we hope you all have a great Season 4!
StarCraft II: Heart of the Swarm Panel
StarCraft II — Blizzard DOTA & Mod Tools Panel
GSL Finals Recap
Protoss nema šta "Plakati", rezultati su očiti - T je OP, Protoss je u totalnom kurcu - Zerg se vrti oko sredine. Problem je upravo u tome šta su Terrani i Zergovi plakali i sada se Blizzard zajebao - previše ojačao T, previše oslabio P i ništa nije napravio sa Z.
Sad kad smo to stavili na stranu, ako primjetitie izbacivanje određenih unita i dodavanje novih očito je kako Blizzard opet vuče na Brood War. Dakle u biti prvo su prodali "novu igru" i sada se vraćaju starom standardu koji im je producirao masnu lovu, ali ovaj puta s malo boljom grafikom i novim jedinicama. Dobra strategija, Blizzard.
HoTS ENDING CINEMATIC!
Tank/Medivac micro. :pray: Još uvijek ne vjerujem da sam ovo uspio vidjeti u meču.
Ragnaros i Marine. :pray: Svaka im čast, napravili su ogromna odjela i još su se uspjeli micati u njima.
StarCraft Motion Picture Adaptation Hint or Just a Joke?
http://www.pohrani.com/f/2k/lM/1nJll...oiter-as-j.jpg
:thumbs2: Epic poster, ali nemam se šta nadati Starcraft filmu, kad na Warcraft film čekam 100 godina, a Blizz nije ni zucno o tome...
Fake i to samo takav...
Pa nitko i nije rekao da je pravi.
Croatia vs Chile:
http://www.sc-gamer.net/index.php?actio ... 78#novosti
Patch 1.4.2 Now Live!
My wife for hire! ... err, ovaj... My life for Aiur!
StarCraft II Limited Edition Mega Bloks Battlecruiser Video
Treba ti 3 dana ga da ga otpakiraš, a kamoli da ga složiš. :D
Kako bilo na WCGu?
Ja nisam stigao pogledati. Dobro je da si me sjetio, budem pogledao ovaj tjedan MLG Orlando, da vidim šta je bilo tamo.
Black Friday 2011: World of Warcraft and StarCraft II Bundles
Ako netko nema sad je izvrsna prilika za ugrabiti SC2 i Starcraft Battle Chest. (Ili Warcraft Battle Chest.)
Direktni link: http://www.amazon.com/gp/feature.html?i ... ive=390957
MLG Providence is Coming
Idra kralj zergova. :pray:
Huk je lud sa tim FF-ovima. Zarobljava roachere kao od šale.
Contest Winner: Guardian of Accounts — October 2011
http://www.pohrani.com/t/43/Or/215nu...2092286044.jpg
Idra, kralj plakanja.
Starcraft 2 na 50% cijene povodom Črnog petka... :)
LINK