Hvala, znate li još neku? :D= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Printable View
Hvala, znate li još neku? :D= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
mozes probati homeworld 1 i 2, obje su predobre igre sa predobrom pricom, samo neznam olko veze imaju sa civ3. vise su space-rts. nes ko sins of s. empire samo bez razgradnje svih onih planeta
Mozda ce mu Galactic Civilizations 2 (sa svim expanzijama) bit najbolji izbor jer je igra vise orjentirana na turn based razvitak civilizacije dok su Sins of Solar Empire (isti developer ko i GalCiv) i Homeworld vise orjentirani na borbu.
Probaj Romance of the Three Kingdoms XI i Heroes of Might & Magic V ako tražiš nešto na poteze. Galactic Civ 2 također, vrlo dobra igra.
GalCiv 2 je najbolje što taj žanr može ponuditi.
Probaj i Space Empires V, nemoj očekivati velebnu grafiku, no igra je sasvim OK, nije vrh vrhova ali ima potencijala, možda su je čak u nekim djelovima upropastili, a mogla je biti tako dobra.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Hehehe, znam, ali volim stavit ipsilon hehe.. :rotfl:
Hvala svima :D Najboljom mi se čini Galactic Civ 2, pa ću njega i prvog probati. Jedino mi smeta što je u svemiru. :D
A to ti je najblize Civilizationsu. Ak hoces neku slicnu igru al sadasnje vrijeme Zemlja, onda igraj Civilizations.
Tak da nemas neki preveliki izbor medju 4X zanrom.
Možeš probat i Making History: The Calm and the Storm. Na poteze je, vrijeme je radnje razdoblje drugog svijetskog rata i nemoraš radit sve po povijesnoj točnosti već sam stvaraš povijest. Igrao sam prije demo nešto malo, sjećam se da je bio dosta težak i da ima strašno puno micromanagementa, igrač bio na raspolaganju sa mnogo država. Od SAD-a, Njemačke, Rusije, Japana, pa sve do manjih poput Vijetnama, Poljske, itd...
Trazim neku strategiju noviejg datuma, da je zarazna i da se moze igrat u Lan-u...
Dawn of War II, World in Conflict, Company of Heroes... ne pada mi još nešto na pamet, kasno je xD
Command & Conquer 3 Tiberium Wars i dodatak Kane's Wrath, Act of War
Sins of Solar Empire, Supreme Commander + Forged Alliance, Red Alert 3
ima koja igra borilacka za pc....ono K1.... ufc.... ultimate fight.... itd..
tnx
:D
Street fighter 4 :)
trazim nekakvu kvalitetnu strategiju, bila 2d, bila 3d, nije biitno, samo da nije : c&c naslov ili supreme commander...
jer to vec imam
Dawn of War, World in Conflict, Warcraft, Starcraft, Total War(serijal), Star Wars: Galactic Battlegrounds, Age of Empires(serijal)...= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Ima toga puno...
Probaj i Impossible Creatures! Zabavna i orginalna jer radiš sam svoje jedinice kombinirajući 2 životinje!
Act of War je MUST.
ok... hvala, uzet ću nekaj od navedenoga, ali mi se total war najvise svidja
kako se zove ona stara igra za konzole gdje si tenk pa braniš onog orla ograđenog ciglama u donjem dijelu screena. izometrični pogled...
tank battalion ili ti ga tenkici
Moze neki dobar fps ili tps,a da nije nijedan iz CoD serijala,Max Payne,SoF,Gears of War,Bioshock,Medal of Honor,pa ni stvari poput GTA.
TPS: Nesto iz Hitman serijala? Mafia? Splinter Cell,perhaps?
FPS: STALKER? Prey? Operation Flashpoint? Far Cry?
Ima toga...
Mafiu riješio puno puta,Hitmana kako koji nastavak,splinter cell mi se nije bas svidjao pa nisam ni igrao.Stalker mi se ne sviđa,Prey bi mogao probat,OF sam igrao davno(mozda je opet zaigram.Far cry mi je postao pretezak kad dodju oni mutanti sta su li vec.Moze jos sta......= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
FPS: Painkiller, Jericho, FEAR, Call Of Juarez...
TPS: Kane & Lynch, Just Cause, Max Payne...
Ima jos toga...:D malo prosvrljaj po izdanim TPS i FPS igrama...
Kane & Lynch bravo thx ovo sam htio odigrat odavno,no komp je imao trulu grafu pa nisam mogo bez štekanja odigrat.Mogo bi sad probat,hvala puno oko truda...
Igra mi se nešto.
Ograničen sam na popis s desne strane.
Predložite nešto.
http://www.apple.com/games/articles/
Prestaro, predugo, previše izigrano.