glup si= Citat =:
Izvorno postao Xero
Printable View
glup si= Citat =:
Izvorno postao Xero
To si već jednom napisao.
glup si
Joj koga boli kuraaaaaac dajte slikeeeeee.
Jel vi to mene zajebavate? Jer, ako da morat ću vas istuć.
ne, samo si glup, i naporan
whats your dick like homie what are you into
hansi ja mislim da si ti samo osjećaš prozvano jer živiš u Splitu.
http://www.cringechannel.com/wp-cont...11/NbmQnqv.jpg
Hodor.
ateisti pederi
Sam si ovo tražio.
im a rude bitch nigga what are you made of
bravo retaju, napišem 7000 postova trudeci se ne koristit naglasak da mi idioti ko ti koji ste u šestom krugu circlejerka sa samim sobom nebi srali i onda svaki drugi tvoj post moras srat, iako vjerovatno pricas ko troglodit
Ovo "svaki drugi post" ti je djelomično točno jer sam dvaput u životu napiso "šetat gradon splitom". Oprosti što ne cjenim što se trudiš ne pisat sa nagalskom. Vidiš meni je to teško shvatit jer sam slavonac i mogu normlano pisat.
hoT n daNgERouS If ur One oF uS tHen RolL wiTh us cuZ WE mAke tHe hiPstErs FALl in LovE WheN we got OuR hOT PAnTS oN n Up
Stripovska verzija narodnog klasika
http://i.imgur.com/v4dRWlP.png
pegla kosu
Loše.
Neki od nas imaju đumla sestru koja si ponekad spegla kosu i rade okruženi ženama, tak da nema nothing strange u svezi glede toga svega.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Tko to kaže da ide glačati veš? Daj me nemoj škakljat. Sve ženske koje znam peglaju ili (na crno) veš spegla teta koje im čuva limače i limačice.
Odi mado klinjo, nazad u štalu
Niko, daj zezala sam se, ej. Zašto ste uopće osjetljivi na to? A za glačanje, ja kažem. I ne kažem da "glačam veš" nego rublje :D Rekla sam da ne pokušavam biti top tier u vezi toga niti se preseravat, nego sam tako jednostavno naučila pričati otkad sam bila klinka. Evo, danas popodne mi stara upadne u sobu i kaže "ne moramo glačat ovu košulju, jel'da?
Roba > veš
Očekivao sam "zar ne?" umjesto "jel'da", zvučalo bi pravilnije.
Koliko god su mi dalmatinci iritantni što misle da je njihov dijalekt standardni, još mi je odbojnije pričat ful pravilno jer se osjećam kao u domaćoj sapunici.
Ne znam, ja s ljudima izvan Dalmacije nastojim pričati standardnim jezikom, pa opet u razgovoru s Purgerima uvijek dobijem riječ-dvije koje poslije moram guglati. :P
Ja ne gledam šta mi je odbojno, samo sam rekla kako pričam. Što se mene tiče, svejedno mi ako osoba priča mandarinskim kineskim pomješano sa dalmatinskim slengom i "kaj" ako ga razumijem. Sigurno naši razgovori doma ne zvuče "Mama, možeš li mi molim te objasniti kojim postupkom da pirjam ovu hranu, vjerujem kako bi mi to pomoglo u daljnjem usavršavanju." lol.
Ali kažem rajčica, rublje, cvjetača, glačanje i tako to. Jebiga. Sorry ako je to iritantno, nitko to od nas ne radi namjerno da nekom nabija na nos.
:pray: :pray: :pray: neznam, jebem vam boga :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Gradon Spliton krv će liti, pedera neće biti.
Xero ne znaš ni kak ide cijela izreka.
Stvarno ne znam šta ste si vi umislili o dalmatincima, ali to je blatantna laž :(
Pa ako si iz zga govoris pravim hrvackim jezikom. Sve ostalo je nemoguče za slusat.