http://i.imgur.com/dcraM.gif
Printable View
It's over now, my friends. Drago mi je da ste živnuli malo 8)
da, offtopic je dozvoljen samo kad se tebi offtopičari, inače sve na delete
Ja u životu nisam obrisala nijedan offtopic. Tak da je po mom uvijek bio i uvijek će biti dozvoljen u granicama normalne zajebancije. I naravno, ovdje di su smiješne slike, a ne npr. u nečijem problemu oko hard diska.
laž
Molim?! Di sam ja to obrisala nešto? Sve što sam ikad napravila kao mod je stavila 2 posta u spoiler i ono što su me zamolili da napravim. Sama ne radim ništa.
Mir u ludnici.
Joj kak cemo svi najebat ujutro cim se Pingu vrati s Markovog Trga
#yolo #noregrets #fightthepowah #kateupton
i da
što radi na trgu? O_o
Zašto bi itko najebao? Zbog offtopica? Vama je ovo stvarno toliko važno? :'( Ili Pinguu? Jel' tak' strašno skrolat par stranica do novih slika?
Vi mislite da ja idem okolo i brišem postove samo zato jer mi je ime zeleno. Bokte, dok niste spomenuli zaboravila sam da sam mod. :D
bulšit. u ovom topicu si brisala offtopic jer se tebe nije ukljucilo. sad ti se ne spamma i odjednom sve nestaje.
MOLIM? OK dosta smajlića i zajebancije. Ja u životu svom nisam obrisala ništa, koji je vama jebeni kurac. Pogotovo razlog ikakvog brisanja ne bi bio taj da "se mene nije uključilo". Ragnarok i ostali, ja se ne zajebavam više. Nemam 12 godina i ovako me nećete tretirati, sorry.
Di se pregledava to di je ko šta brisao?
EEEEEEEJ MIRRR
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/k...diretide-1.png
>nema 12 godina
>psuje
tis velki mod, ti bi to trebala znati= Citat =:
Izvorno postao Dania
oh wait...
@paranoa
volvo plz gib dt
Dania za nekog ko kaze da je proveo dugo na ovom forumu te nakon toga ima ovakve ispade,neznam ,ocito nisi dovoljno dugo ovdje.
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Paranoa, nemam ispade, nego nije u redu ikome reći da laže i krivo optuživati. Očekujem barem mrvicu poštenja NE prema meni kao modu, nego prema meni kao odrasloj osobi. Jedno je zajebancija, drugo su optužbe.
edit: sorry, krivo ime
nisam ja rekao da imaš ispade nego paranoja. sad ti mene krivo optužuješ :(
Neznam , mozda je do mene al tu svakako ne ocekujem da ce me neko postovat kao osobu.
Imaš pravo, moj bed.
oprošteno ti je c:
Ja imam 12 godina i da mene zajebavate ja bi vas istuko.
barem ne psujes
Mene je mama dobro odgojila.
i guess that cunt gettin' eaten
poma= Citat =:
Izvorno postao Dania
Now she wanna lick my plum in the evening, and fit that tongue deep in= Citat =:
Izvorno postao sakondo
POMIDOR
Neće meni pederi šetat gradon splitom.