Zar nema Niko obrijanu glavu?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Printable View
Zar nema Niko obrijanu glavu?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
to još više potvrđuje moju tezu
Zar netko stvarno govori "glačalo"? Zvuči retardirano.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ja govorim. 60 posto hrvatskih riječi je retardirano, ak' ne i više :D Npr. rajčica. Ali kažem rajčica, a ne paradajz. Tak' sam naviknula od kad sam klinka bila.
smug alert
zašto imaš potrebu govorit drugima kako se nešto kaže?
Kakva si ti Slavonka, da rajčica. omg. :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
http://i.imgur.com/YJEV9h4.gif
Molim? To sam rekla sam zato jer ste spomenuli ono sa štokavcima i pametovanjem. Ako već idete srat po tom i kažete kak ne volite kad netko priča slengom i krivo nešto govori, onda pretpostavljam da vi govorite ispravno. :D
Meni puca kifla tko kako priča. Ali sam čula VELIKE HRVATINE koji seru po ćirilici, pa napišu 10 srpskih riječi odjednom da ni ne skuže.
edit: Carp, nisam ja kriva što su me tako učili otkad sam dijete bila
Jebene velike hrvatine...
Odlicna stvar, bas rula Tupac
@sakondo: Ma nabijem ih, kao i velike -insert nationality here-. Stvarno ne volim takvo preseravanje.
Idem poslušat Tupaca i skužit kak se to odnosi na ovu temu.
evo OT:
http://i.imgur.com/7W7YJkB.gif
ali tema se zove smiješne slike :(
ta slika ti je na engleskom pa zato ne kuzis kaj je smijesno
:pray:
:))))))))))))))))
#rekt
A, dobro. Slatki ste :D
jer ocigledo smo gejmeri pa ne bi trebali znati nista o zenma nit sta one rade, jelda
pitam se kakva je situacija sa gurl gamericama
i predatorom
Ja sam iskreno pitala za foru i bilo mi je smiješno malo vas zajebavat. Kao što vi zajebavate jedni druge staaalno. Al' ok, ne mogu reć da sam očekivala drukčiji ishod.
zašto ne moderiraš oftopik je
e da btw
ovo vam je svima
Zato jer sam najgori moderator ikad i offtopic mi je kul na forumu s tak malo ljudi. Ak' je fora bila meni smiješna i još jednoj osobi, meni dovoljno :D
ubila si nas humorom
Mission complete. Barem sam se ja nasmijala do suza. (ne sebi, vašim reakcijama)
Ja sam tek došao jel i meni zadnje upozorenje?
Je, zbog kašnjenja.
Kakav je ono bio rasizam o slavoncima i kosi?
dania je pokusala bit pametna i super jer je "zensko", al joj nije poslo za rukom.
Ahahahahhahaha :D I onda ja ubijam humor? Nisam ja pokušala ništa niti mi nešto nije pošlo za rukom, ono što sam mislila da će biti, bilo je. Bilo je meni smiješno, nije ni trebalo biti nekom drugom.
A pjesak u vagini je već problem koji se mora rješavati razgovorom i s puno razumjevanja i ljubavi.
edit: Ak' mislite da se ja ikad rugala na "žensko/muško" ili da mi je fora što sam žensko onda je to stvarno dokaz da pojma nemate tko sam niti vas zanima. Što je u redu.
ili se operes, nezz